Προς το περιεχόμενο

AVI σε DVD

manostop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Λοιπόν θέλω να κάνω το εξής:

Έχω κάποιες ταινίες σε μορφή *.AVI και τους υπότιτλους τους σε ξεχωριστό αρχείο *.SRT...

Θέλω να τις γράψω σε DVD ώστε να τις παίζω στο DVD Player στην τηλεόραση.

Έχετε να μου προτίνετε κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να γίνεται αυτή η δουλειά?

Η οποιονδήποτε τρόπο για να το κάνω αυτό...

Απλά θέλω και οι υπότιτλοι να μπουν στο DVD...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Για να ενσωματώσεις υποτίτλους σε avi και να το μετατρέψεις σε DVD, χρησιμοποίησε ή το WinAvi Video Converter (share) ή το ConvertXtoDVD (share) ή το DVDFlick (free).

Δες τους οδηγούς "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER" και "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ CONVERTX TO DVD".

Τους οδηγούς και links για τα προγράμματα θα τα βρεις εδώ: www.kastel.gr

Δημοσ.

πιστευω πως το κορυφαιο και πιο ευχρηστο προγραμμα για αυτην την δουλεια ειναι το converxtodvd.ειναι πραγαμτικα πολυ απλο και δινει το καλυτερο αποτελεσμα.

Δημοσ.

To convertxtodvd είναι πράγματι πολύ καλό αλλά εγώ τουλάχιστον δεν έχω καταφέρει να ενσωματώσω υπότιτλους (αν και ακουλούθησα τις οδηγίες του kastel).

Αυτό που κάνω εγώ είναι πρώτα να ενσωματώνω τους υπότιτλους στο avi χρησιμοποιώντας το virtual dub και στη συνέχεια φτιάχνω το dvd με το convertxtodvd.

Υ.Γ Το αναφέρω ως μια εναλλακτική πρόταση σε περίπτωση που δεν τα καταφέρεις μόνο με convertxtodvd.

Δημοσ.
To convertxtodvd είναι πράγματι πολύ καλό αλλά εγώ τουλάχιστον δεν έχω καταφέρει να ενσωματώσω υπότιτλους (αν και ακουλούθησα τις οδηγίες του kastel).

Αυτό που κάνω εγώ είναι πρώτα να ενσωματώνω τους υπότιτλους στο avi χρησιμοποιώντας το virtual dub και στη συνέχεια φτιάχνω το dvd με το convertxtodvd.

Υ.Γ Το αναφέρω ως μια εναλλακτική πρόταση σε περίπτωση που δεν τα καταφέρεις μόνο με convertxtodvd.

μα δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα φοβερο για να βαλεις τους υποτιτλους.ισα-ισα που τους βαζει αυτοματα το convertxtodvd αμα εχουν ακριβως το ιδιο ονομα με την ταινια (εννοειτε με διαφορετικη επεκταση) αρκει βεβαια να προσθεσεις την ταινια και οι υποτιτλοι να ειναι στον ιδιο φακελο. δεν ξερω αμα το εχεις δοκιμασει....)

Δημοσ.

mihachris όσες φορές έχω δοκιμάσει οι υπότιτλοι είναι στον ίδιο φάκελο με το avi με ίδιο όνομα αλλά με κατάληξη srt. Το convertxtodvd τους φορτώνει αυτόματα αλλά όταν τελειώσει το dvd και το βάλω να παίξει ποτέ δεν εμφανίζονται οι υπότιτλοι.

Περίεργο αλλά πάντα έτσι γίνεται (σε μένα τουλάχιστον)...

Δημοσ.
mihachris όσες φορές έχω δοκιμάσει οι υπότιτλοι είναι στον ίδιο φάκελο με το avi με ίδιο όνομα αλλά με κατάληξη srt. Το convertxtodvd τους φορτώνει αυτόματα αλλά όταν τελειώσει το dvd και το βάλω να παίξει ποτέ δεν εμφανίζονται οι υπότιτλοι.

Περίεργο αλλά πάντα έτσι γίνεται (σε μένα τουλάχιστον)...

ισως να ειναι χαζη ερωτηση αλλα τους ενεργοποιεις στο dvd player σου πατωντας το αντιστοιχο πληκτρο η κανοντας δεξι κλικ και ενεργοποιηση υποτιτλων σε περιπτωση που τoυς παιζεις στο pc? ;););)

Δημοσ.
ισως να ειναι χαζη ερωτηση αλλα τους ενεργοποιεις στο dvd player σου πατωντας το αντιστοιχο πληκτρο η κανοντας δεξι κλικ και ενεργοποιηση υποτιτλων σε περιπτωση που τoυς παιζεις στο pc? ;););)

Ναι εννοείται, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...