valekgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Εγώ να διορθώσω λίγο κάτι στο τοπικ ?? ΑΞΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ το SLI ?? γιατι αφορά πιστεύω ΚΑΘΑΡΑ gamers !! ακούω τις γνώμες σας...
antonl Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Εγώ να διορθώσω λίγο κάτι στο τοπικ ??ΑΞΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ το SLI ?? γιατι αφορά πιστεύω ΚΑΘΑΡΑ gamers !! ακούω τις γνώμες σας... Αν και νομίζω πως ήδη έχει καλυφθεί το θέμα... όχι, οικονομικά δεν αξίζει. 100% παραπάνω χρήματα vs ~35% παραπάνω επιδόσεις.
Ailuros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Εγώ να διορθώσω λίγο κάτι στο τοπικ ??ΑΞΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ το SLI ?? Αν αναλογιστείς ότι διπλασιάζεις το κόστος έναντι μιας μόνο κάρτας αλλά δεν διπλασιάζεις τις επιδόσεις κατά μέσο όρο, η απάντηση είναι σαφώς αρνητική. Και αυτή είναι και η υπεραπλουστευμένη απάντηση γιατί η πλήρης εκδοχή θα συμπεριλάβει γιατί ένα high end dual GPU σύστημα όντως χρειάζεται έναν πολύ ισχυρό επεξεργαστή για να μην περιορίζει τόσο ο τελευταίος, γιατί χρειάζεται μια αρκετά μεγάλη οθόνη που να υποστηρίζει υψηλές αναλύσεις γιατί αλλιώς πάει στράφι το όλο παραμύθι, γιατί χρειάζεται ισχυρότερο τροφοδοτικό για να υποστηρίξει 2 κάρτες γραφικών κλπ κλπ. ΄Ολοι παράγοντες που ανεβάζουν το συνολικό κόστος για να μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα μπορεί το SLi, με αποτέλεσμα να είναι ουσιαστικά αρκετά μεγαλύτερη η επένδυση από ότι μόνο μια δεύτερη κάρτα.
artshadows Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 απλα σκεφτομαι χωρις παρεξηγηση μηπως αν πουλαγες τον 6000 και εβαζες κανα phenom θα ηταν και καλυτερα και φτηνοτερα;
antonl Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 απλα σκεφτομαι χωρις παρεξηγηση μηπως αν πουλαγες τον 6000 και εβαζες κανα phenom θα ηταν και καλυτερα και φτηνοτερα; Οσο αφορά τα παιχνίδια, μπορεί να ήταν και χειρότερα αν έκανε αυτό που λες.
alestr9s Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 SLI (Ειδικά σε αναλύσεις κάτω 1680) = πεταμένα λεφτά... Μεγαλύτερη αύξηση επιδόσεων θα χεις αν πάρεις έναν penryn 8400 παρά 2η GTS σε sli.... Θα σου μείνουν και 120 ευρώ στη τσέπη και θα σου μείνει κ ο επεξεργαστής...
antonl Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Ξεφεύγουμε αλλά... [...]Μεγαλύτερη αύξηση επιδόσεων θα χεις αν πάρεις έναν penryn 8400 παρά 2η GTS σε sli.... Θα σου μείνουν και 120 ευρώ στη τσέπη και θα σου μείνει κ ο επεξεργαστής... και πού θα τον κουμπώσει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 απλα σκεφτομαι χωρις παρεξηγηση μηπως αν πουλαγες τον 6000 και εβαζες κανα phenom θα ηταν και καλυτερα και φτηνοτερα; σε εφαρμογές που υποστηρίζουν εώς 2 cores ο Athlon 64X2 είναι καλύτερος από τους Phenom λόγο μεγαλύτερης συχνότητας λειτουργίας... και τα games που υποστηρίζουν 4 cores είναι ελάχιστα...
sl028 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 SLI τρελη μουφα, καις τα διπλασια βατ σε ρευμα, ξοδευεις τα μαλλια της κεφαλης σου σε καρτες, κι ολα αυτα για μερικα ψωροfps...
af8artos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 κατά την άποψη μου για να επενδύσει κάποιος σε SLI θα πρέπει να το κάνει απο την πρώτη στιγμή.δηλαδή να προχωρήσει στην αγορά 2 καρτών γραφικών με το που φτιάχνει ένα σύστημα και όχι με την λογική να βάλει αργότερα, διότι μία μελλοντική vga κατά 99% θα έχει καλύτερες επιδόσεις και απο τις δύο παλαιότερες μαζί σε SLI. Αυτό μας έχει δείξει η ιστορία...
Ailuros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Ξεφεύγουμε αλλά... και πού θα τον κουμπώσει; Αφού επιμένεις να ξεφύγεις: στο πέτο για καρφίτσα πολυτελείας.
stavris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Stavris η καρτα που εχεις στην χειροτερη περιπτωση σου επιτρεπει να παιζεις με τον πυρηνα στα 800MHz και 2000ΜΗz τις μνημες με stock ψυξη. Γιατι δεν pushαρεις λιγο την καρτα σου λοιπον να δεις αν σου αρεσει το αποτελεσμα. Πως μπορώ να πουσαρω την κάρτα?Αν το κάνω πρέπει να πειράξω και τα υπόλοιπα του συστήματος?Που μπορώ να βρω σχετικό link?(SPARKLE 8800gts 512) Ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια.Με βοηθήσατε αρκετά. Πανε οι παλιές καλές εποχές με τα απλά συστήματα
stavris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Αφού επιμένεις να ξεφύγεις: στο πέτο για καρφίτσα πολυτελείας. Αραγε θα μου πηγαίνει στο πέτο?Μαλλον θα τον κάνω φυλακτό?:lol::lol:
Ailuros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Nα την κάνεις τάμα στην Αγία Μελπωμένη την Σιλικονιώτισσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.