Προς το περιεχόμενο

creative zen 4gb - προβλημα...

stratos_sfe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αν ανοιξα στο σωστο μερος το τοπικ αλλα επειδη ελεγε hardware γενικα νομιζω αφορα και τα υπολοιπα!συγγνωμη εκ των προτερων αν ειμαι off to pic ..

πριν 4 μερες αγορασα το creative zen ..4gb 2.5inch lcd πολυ καλο!ολα πηγαιναν μια χαρα ωσπου χθες αφου εβαλα το zen στον υπολογιστη μεσω usb,μου εμφανισε ενα "rebuilding.."...πιστευα πως θα διαρκουσε μονο για λιγο..ομως ειχε κολλησει στο ιδιο σημειο..δεν προχωρουσε καθολου!ξερετε τι μπορει να ναι ?υπαρχει καποιος με αναλογη εμπειρια?τα δοκιμασα ολα..format clean disk τα εκανα ολα αλλα τιποτα!εψαχνα μεχρι αργα τη νυχτα αλλα δεν βρηκα κατι αποτελεσματικο!μακαρι να γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει γιατι δεν προλαβα ουτε καν να το χαρω για μια βδομαδα!ενταξει υπαρχει εγγυηση αλλα ολοκληρη διαδικασια!ειδικα αν υπαρχει καποια λυση..

ευχαριστω πολυ οσους μου απαντησουν στο προβλημα που αντιμετωπιζω!!

καλα το site και το forum πολυ απλα δεν παιζονται..το καλυτερο στο χωρο !πολλα συγχαρητηρια..:-):-)

Δημοσ.

ειχα προβληματα αναλογα με το zen micro το οποιο μου κολλαγε πολυ συχνα και ξεκολλαγε μονο με clean up ή αν το συνεδεα σε pc. Εφτιαξε με firmware update

Οταν κολλαγε το εκλεινα βγαζοντας τη μπαταρια

Δημοσ.

και εγω αυτο νομιζα..τωρα ομως εχω κανει φορματ,δεν εχει αρχεια οποτε γιατι να κραταει τοση ωρα?το εχω αφησει 2 ωρες χωρις αποτελεσμα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...