Προς το περιεχόμενο

Cambridge Proficiency

djimmakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγω που ειμαι 17 και δινω proficiency αισθανομαι παππους καλα ποτε φτασατε στο prof? παντως η εκθεση εχει περιπλοκα θεματα. αν τα καταφερνετε μαγκια σας;););)

Και εγώ αυτό σκέφτομαι, στα 17 έδωσα εξετάσεις(Michigan). Μπράβο στα παιδιά.

Δημοσ.

Εγώ που πήρα και τα 2(Michigan + Cambridge proficiency) όταν ήμουν Β' Γυμνασίου και τώρα δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα.Σε κάποια φάση είχα δώσει κάτι λεφτά(στην Ελληνοαμερικανική Ένωση και σε ένα άλλο αγγλικό ίδρυμα παρόμοιο για το Cambridge-στην πλατεία Κολωνακίου πολύ κοντά ήταν θυμάμαι :-P) για επικύρωση ή κάτι τέτοιο αλλά τώρα δεν ξέρω αν έχω δικαίωμα να διδάξω..πέρασαν 7 χρόνια από τότε.

Anyway,καλή επιτυχία σε όσους δίνουν!

Δημοσ.

εγώ στα 14 έδωσα το Cambridge και το πήρα με την πρώτη. Δε χρειάζεται ωριμότητα ως προς τη σκέψη. Απλά θεωρώ πως όταν κανείς μεγαλώνει αποκτά ωριμότητα στον τρόπο που οργανώνει το χρόνο διαβάσματός του, και τον τρόπο που διαβάζει. Άρα το μεγάλο της ηλικίας βοηθά εξ' ίσου είτε δώσεις cambridge είτε michigan. Πάντως θεωρώ πολύ θετικό το ότι στο cambridge συμψηφίζονται τα επιμέρους τμήματα..πχ εγώ κόπηκα προφορικά αλλά γράφοντας excellent στην έκθεση περασα! Με το michigan θα είχα κοπεί σε μια τέτοια περίπτωση

Δημοσ.

Εγώ τελείωσα το πανεπιστήμιο στο Aberdeen στη Σκωτία και πήγα να το δώσω για χαβαλέ (0 διάβασμα - δεν ήξερα καν πως είναι δομημένο). Και το πήρα πολύ εύκολα.

Αν βλέπεις ξένες σειρές και ταινίες και σερφάρεις αβέρτα είναι πολύ + στην όλη διαδικασία.

Θυμάμαι είχε κάπου μια έκφραση "I have 2 left hands" και είχε σκαλώσει πολύς κόσμος. Στο τελευταίο επεισόδειο Lost το λέει ο Hugo όταν του λέει η Sun να κρατήσει το μωρό. Και καλά είμαι ατσούμπαλος/αδαής σημαίνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...