djimmakos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Παιδιά δίνει κανείς cambridge proficiency ή έχει δώσει; Εδώ δίνω το Μαίο και τα έχω παίξει
panaathas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 δινω τον Δεκεμβρη..φιλε μου ειμαι 14 χρονων...τι να πω????τεσπα,δεν ειναι και απιστευτα τρομερο...το reading δεν ειναι και αλυτο και η εκθεση ειναι ευκολη αμα ξερεις λεξιλογιο..Γραμματικη ειναι μετρια και η κασετα ειναι ευκολα κατανοητη αλλα εχει πολλα νοηματα και και τετοιες μαλακιες και σε μπερδευουνε αρκετα...Μια χαρα θα τα πας αρκει να εισαι προσεκτικος και να εχεις κανει μερικες επαναληψεις στο λεξιλογιο...Ηδη εχω κανει 3-4 past papers και νταξει ειναι οπως και να το κανεις λιγο παλουκια αλλα επαναλαμβανω δεν ειναι φοβερα..Εμενα μου δινει κουραγιο το οτι αμα περασω το γαμιδι μετα ΤΕΛΟΣ!επειδη ειμαι μαθητης ακομα,αμα εχω το διπλομα αυτο μεχρι το τελος του λυκειου θα εχω νομιζω κενο στα αγγλικα!!
orck Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 σε παω :) μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι δινω τον Δεκεμβρη..φιλε μου ειμαι 14 χρονων...τι να πω????τεσπα,δεν ειναι και απιστευτα τρομερο...το reading δεν ειναι και αλυτο και η εκθεση ειναι ευκολη αμα ξερεις λεξιλογιο..Γραμματικη ειναι μετρια και η κασετα ειναι ευκολα κατανοητη αλλα εχει πολλα νοηματα και και τετοιες μαλακιες και σε μπερδευουνε αρκετα...Μια χαρα θα τα πας αρκει να εισαι προσεκτικος και να εχεις κανει μερικες επαναληψεις στο λεξιλογιο...Ηδη εχω κανει 3-4 past papers και νταξει ειναι οπως και να το κανεις λιγο παλουκια αλλα επαναλαμβανω δεν ειναι φοβερα..Εμενα μου δινει κουραγιο το οτι αμα περασω το γαμιδι μετα ΤΕΛΟΣ!επειδη ειμαι μαθητης ακομα,αμα εχω το διπλομα αυτο μεχρι το τελος του λυκειου θα εχω νομιζω κενο στα αγγλικα!!
djimmakos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Εγώ έχω πάρει το michigan και έκανα μαθήματα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, μετά συνέχισα και το μάιο δίνω. Δεν είναι το θέμα ότι δυσκολεύομαι στη γλώσσα (το use of english θα το περάσω με flying colours) το θέμα είναι ότι βάζουν εξειδικευμένα θεμάτα τα χαζοεγγλεζάκια. Που θα πάει όμως, κάποια μέρα θα τα πιάσουν όλοι κορόιοδο και θα δουν. Καλή επιτυχία!! και στους 2 μας
djimmakos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 δινω τον Δεκεμβρη..φιλε μου ειμαι 14 χρονων...τι να πω????τεσπα,δεν ειναι και απιστευτα τρομερο...το reading δεν ειναι και αλυτο και η εκθεση ειναι ευκολη αμα ξερεις λεξιλογιο..Γραμματικη ειναι μετρια και η κασετα ειναι ευκολα κατανοητη αλλα εχει πολλα νοηματα και και τετοιες μαλακιες και σε μπερδευουνε αρκετα...Μια χαρα θα τα πας αρκει να εισαι προσεκτικος και να εχεις κανει μερικες επαναληψεις στο λεξιλογιο...Ηδη εχω κανει 3-4 past papers και νταξει ειναι οπως και να το κανεις λιγο παλουκια αλλα επαναλαμβανω δεν ειναι φοβερα..Εμενα μου δινει κουραγιο το οτι αμα περασω το γαμιδι μετα ΤΕΛΟΣ!επειδη ειμαι μαθητης ακομα,αμα εχω το διπλομα αυτο μεχρι το τελος του λυκειου θα εχω νομιζω κενο στα αγγλικα!! εγώ είμαι 14,5.
DarkOrion Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Βασικά, βάζουν εξειδικευμένα θέματα, διότι το τεστ αυτό δεν απευθύνεται σ αυτές τις ηλικίες. Απλά υπάρχει μια γενική πίεση από γονείς/καθηγητές κλπ να το πάρουν αυτό το δίπλωμα όσο πιο νωρίς γίνεται. Άσε που στην πράξη δεν έχει αξία, διότι εγώ που θέλω να κάνω μεταπτυχιακό, δεν τους νοιάζει που το έχω (το πέρασα όταν ήμουν στην ηλικία σας). Πρέπει να δώσω επιπλέον εξετάσεις αγγλικών, λες και το δίπλωμα είναι γιαούρτι και έχει ημερομηνία λήξης. Τέσπα, τι να πω...
Mika Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 το δωσα 4 φορες και δεν το πηρα τελικα πηρα του Michigan και τι καταλαβα; Για να παω εξω παλι TOEFl αναγκαστηκα να δωσω
lak10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 εγω που ειμαι 17 και δινω proficiency αισθανομαι παππους καλα ποτε φτασατε στο prof? παντως η εκθεση εχει περιπλοκα θεματα. αν τα καταφερνετε μαγκια σας;)
lak10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 δινω τον Δεκεμβρη..φιλε μου ειμαι 14 χρονων...τι να πω????τεσπα,δεν ειναι και απιστευτα τρομερο...το reading δεν ειναι και αλυτο και η εκθεση ειναι ευκολη αμα ξερεις λεξιλογιο..Γραμματικη ειναι μετρια και η κασετα ειναι ευκολα κατανοητη αλλα εχει πολλα νοηματα και και τετοιες μαλακιες και σε μπερδευουνε αρκετα...Μια χαρα θα τα πας αρκει να εισαι προσεκτικος και να εχεις κανει μερικες επαναληψεις στο λεξιλογιο...Ηδη εχω κανει 3-4 past papers και νταξει ειναι οπως και να το κανεις λιγο παλουκια αλλα επαναλαμβανω δεν ειναι φοβερα..Εμενα μου δινει κουραγιο το οτι αμα περασω το γαμιδι μετα ΤΕΛΟΣ!επειδη ειμαι μαθητης ακομα,αμα εχω το διπλομα αυτο μεχρι το τελος του λυκειου θα εχω νομιζω κενο στα αγγλικα!! φιλε μου στο λυκειο δεν απαλλασεσαι στο ΤΕΙ και στο πανεπιστημιο παιρνεις απαλλαγη αμα εχεις prof
jimarass Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 ΠΑιδιά οι μικροί δώστε Michigan τώρα και Cambridge στο πανεπιστήμιο. Εγώ κόπηκα στο Γυμνάσιο, και μετά από 5 χρόνια με μηδενικό διάβασμα έδωσα από το πουθενά και πήρα και τα δύο. Η ωριμότητα και η ηλικία είναι bonus. Άσε που αν τα θες για πανεπιστήμια του εξωτερικού, και έχεις πάρει proficiency στα 14 σου είναι άχρηστό....
vasso286 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Εγώ έδωσα το Cambridge στα 17 (πάνε 10 χρονάκια since) και η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι να ζητούσε ιδιαίτερη ωριμότητα ως προς τα θέματα.
jimarass Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Εγώ έδωσα το Cambridge στα 17 (πάνε 10 χρονάκια since) και η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι να ζητούσε ιδιαίτερη ωριμότητα ως προς τα θέματα. Γυναίκα δεν είσαι???? Ε τα κοριτσάκια μόνο διάβασμα είστε...εμείς έχουμε αμάξια, μπάσκετ και γκομενάκια!!! Σου λέω έδωσα με το ίδιο διάβασμα που έκανα 5 χρόνια πριν, ούτε καν όλα τα past papers δεν διάβασα!!! Δεν είναι εύκολο πτυχίο το cambridge ,ειδικά για θετικές προσωπικότητες (μη θεωρητικές εννοώ)
vasso286 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Γυναίκα δεν είσαι???? Ε τα κοριτσάκια μόνο διάβασμα είστε...εμείς έχουμε αμάξια, μπάσκετ και γκομενάκια!!!Σου λέω έδωσα με το ίδιο διάβασμα που έκανα 5 χρόνια πριν, ούτε καν όλα τα past papers δεν διάβασα!!! Δεν είναι εύκολο πτυχίο το cambridge ,ειδικά για θετικές προσωπικότητες (μη θεωρητικές εννοώ) 1) Δεν είπα ότι διάβασα 2) Δεν είπα ότι το πήρα 3) Δεν είπα ότι είμαι γυναίκα 4) Όταν σκας τα εξέταστρα το μπάσκετ τα γκομενάκια και τα τουτάκια δεν έχουν και τόση σημασία.
jimarass Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 1) Δεν είπα ότι διάβασα2) Δεν είπα ότι το πήρα 3) Δεν είπα ότι είμαι γυναίκα 4) Όταν σκας τα εξέταστρα το μπάσκετ τα γκομενάκια και τα τουτάκια δεν έχουν και τόση σημασία. 4)....όταν σκας μόνο εξέταστρα στη ζωή σου (γενικά μιλάω) τότε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.