vega77 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 πρόσφατα απέκτησα την 8800 gt. έχω πρόβλημα σε μερικά παιχνίδια, όμως (αυτό προφανώς σημαίνει ότι δεν φταίει η κάρτα γιατί αλλιώς θα είχα πρόβλημα σε όλα τα παιχνίδια, έτσι δεν είναι?). το pes 2008 μου βγάζει περίεργες γραμμές ή με πετάει έξω, το grim fandago κολάει, στο broken sword 4 εμφανίζονται όλα κανονικά εκτός από τους χαρακτήρες από τους οποίους λείπουν τα χρώματα (εμφανίζονται όλοι με μαύρο χρώμα). κατέβασα τους πιό πρόσφατους drivers αλλά το πρόβλημα συνεχίζει και υπάρχει. έχει κανείς καμιά ιδέα ? ευχαριστώ προκαταβολικά.
filthgrinder. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 εχω το ιδιο προβλημα με το pes8.δοκιμασε να μειωσεις την αναληση η να βαλεις στα 75hz τουλαχιστο την καρτα.
outlaw star Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 δε παίζει να είναι αδυναμία της κάρτας να αντέχει αυτά τα παιχνίδια σε οποιαδήποτε ανάλυση....πατάει καλά η κάρτα πάνω στη pci express??μήπως έχεις κάνει κανά τρελό overclocking?όλα τα άλλα υποσυστήματα του υπολογιστή είσαι σίγουρος ότι δουλεύουν μια χαρά??εαν δε φταίει τίποτα απο αυτά δοκίμασε να βάλεις μια άλλη κάρτα εαν μπορείς να βρεις και κοίτα τι γίνεται..εαν πχ παίζει κανονικά το grim fandago(άσχετο αλλά παιχνιδάρα!)που είναι παλιό και έχει μηδαμινές απαιτήσεις τότε ίσως να φταίει η κάρτα και να πρέπει να τη γυρίσεις...απο που την πήρες και τέλος τι τροφοδοτικό έχεις??
valekgr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Για καλύτερη απόδοση "ΜΕΓΑΛΩΝ" καρτών , ειναι νομος ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΛΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ , τουλαχιστον 500αρι WATT!!!
vega77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 το σύστημα είναι φτιαγμένο στο πλαίσιο. από τροφοδοτικό πάω καλά (600άρι). τις ρυθμίσεις τις έχω πειράξει σε όλα τα προβληματικά παιχνίδια αλλά τίποτα. είμαι προ των πυλών για ένα φορμάτ. θα δείξει. α! και η κάρτα καλά πατάει. θα δείξει...
outlaw star Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 ναι αλλά τι μάρκα?και όπως σου είπα έλεγξες άμα πατάει καλά η κάρτα?αφού είναι φτιαγμένο απο πλαίσιο εαν δε δεις λύση πηγαινέτο στο service αφού σε καλύπτει η εγγύηση ας δουλέψουν και λίγο...
vega77 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 παιδιά sorry που δεν απάντησα....τελικά πήγα στο μαγαζί και μου άλλαξαν την κάρτα. είχε πρόβλημα. τώρα όλα παίζουν κανονικά εκτός από το broken sword 4 που συνεχίζουν οι χαρακτήρες και είναι μαύροι...ίσως αν το ξαναγράψω το παιχνίδι να τρέξει. πάντως σε ένα φιλαράκι μου το έτρεξε...
alex89 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 3DMark 06 Σε τέτοιες περιπτώσεις νομίζω μπορεί να σου δείξει αν φταίει κάποιο παιχνίδι ή η κάρτα γραφικών σου. Την επόμενη φορά δοκίμασέ του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.