-WISE- Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Έχω δοκιμάσει το myPhoneExplorer με όλα σχεδόν τα SE. Και δούλεψε με όλα. Και με bt και με καλώδιο. Πιο κινητό έχεις;Στις επιλογές βάλε την αυτόματη αναζήτηση. εχω το w200i.κατσε γτ θα το σπασω!παω στις ρυθμισεις και παταω αυτοματη αναζητηση.κανει οτι ψαχνει και τελικα μου λεει δεν βρεθηκε συσκευη!!
gfilippas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Οι ρυθμίσεις για την σύνδεση μέσω bluetooth. Ρυθμός Baund: 921600 Μέγεθος ΟΒΕΧ: 4096 Την θύρα που χρησιμοποιεί το bluetooth dongle που έχετε, αν δεν την ξέρετε, μπορείτε να την βρείτε από την διαχειριση συσκευών ή να βάλετε την αυτόματη αναζήτηση και να περιμένετε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την βρει.
-WISE- Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 ρε φιλιπ δεν σε πιανω γμτ.με απλα λογια.συνδεεις τη συσκευη σου στο πισι,πατας διαχειριση αρχειων (σε SE ή το αντιστοιχο για αλλες μαρκες) και υποτι8εται το προγραμμα αναγνωριζει το κινητο σου.ε?αμ δε!!
gfilippas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Νομίζω ότι το λέω καθαρά. Μιλάω για την σύνδεση με το myPhoneExplorer μέσω buetooth. Για σύνδεση με καλώδιο USB δεν χρειάζονται αυτά. Τι σχέση έχει η διαχείριση αρχείων; Το κινητό σου (w200i) δεν το ξέρω καθόλου. Αλλά αυτά που είπα ισχύουν για το 99% των κινητών SE. Για να συννενοηθούμε: Το κινητό σου το βλέπουν τα άλλα προγράμματα διαχείρισης του κινητού από τον υπολογιστή και δεν το βλέπει το myPhoneExplorer ή δεν μπορείς να συνδεθείς με κανένα; Έχεις εγκαταστήσει τους drivers για το κινητό σου;
-WISE- Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 ακου ρε συ,εγω δεν εχω bluetooth στο κιν.μιλαω για συνδεσμολογια usb. βαζω το κιν στο πισι,μου αναγνωριζει το κινητο σαν εξωτερικο usb,μπορω να κανω τα παντα,να περασω αρχεια κ.λ.π.αλλα εχω δεν εχω το κινητο συνδεδεμενο στο πισι,το myPhoneExplorer δεν αναγνωριζει το κιν.καταλαβαινεις πανω κατω?
Jero Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 wise νομίζω ότι ξέρω τι πρέπει να κάνεις.Πρέπει να εγκαταστήσεις το sony ericsson pc suite και μετά θα λυθεί το πρόβλημά σου.Στο λέω γτ και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα.Α!!θέλω να σε ευχαριστήσω φίλιππε για τη βοήθειά σου!!
-WISE- Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 jero το προγραμμα αυτο ειναι μεσα στο cdaki που δωσαν με το κινητο? εσυ τα καταφερες?
Jero Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Ναι αυτό είναι.Αν δεν έχεις κι εσύ το cd σαν κι εμένα μπορείς να μπεις στο sonyericsson.com,μετά support και από εκεί επιλέγεις το μοντέλο του κινητού σου και κατεβάζεις το pc suite όπως είπα και παραπάνω.
-WISE- Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 το δοκιμασα και δεν μου αναγνωριζει καν τη συσκευη το πισι!!!
sweetfairyrocks Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 εχετε ιδεα τι πρεπει να κανω εγω που εχω motorola για να αποθηκευσω τα μνμτ στον υπολογιστη μου???
washcloud Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 έχεις ψάξει το site της Mororolla για τα σχετικά προγράμματα που παρέχει ;
sweetfairyrocks Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 η motorola μαζι με το κινητο δινει κ το motorolatools απο το οποιο θεωρητικα μπορω να το καταφερω.πρακτικα τωρα δν αναγνωριζει καν το κινητο μου.το χω εγκαταστησει ξανα κ ξανα μηπως εκανα κατι λαθος αλλα παλι τα ιδια.δν χερω τι αλλο να κανω ((
washcloud Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 φαντάζομαι αν μελετήσεις καλά τις οδηγίες του site, θα διαπιστώσεις τί ακριβώς παίζει... (ΜΗΠΩΣ το πρόγραμμα ΔΕΝ είναι για το συγκεκριμένο κινητό ; ΜΗΠΩΣ θέλει 1α κάποιον driver ; ) Συνήθως τα sites αυτά, έχουν και troubleshooting forum.....για ψαχ'το λίγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.