Προς το περιεχόμενο

Αποθήκευση μηνύματος κινητού σε PC

Jero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχω δοκιμάσει το myPhoneExplorer με όλα σχεδόν τα SE. Και δούλεψε με όλα. Και με bt και με καλώδιο. Πιο κινητό έχεις;

Στις επιλογές βάλε την αυτόματη αναζήτηση.

εχω το w200i.κατσε γτ θα το σπασω!παω στις ρυθμισεις και παταω αυτοματη αναζητηση.κανει οτι ψαχνει και τελικα μου λεει δεν βρεθηκε συσκευη!!:cry::mad:

Δημοσ.

Οι ρυθμίσεις για την σύνδεση μέσω bluetooth.

Ρυθμός Baund: 921600

Μέγεθος ΟΒΕΧ: 4096

Την θύρα που χρησιμοποιεί το bluetooth dongle που έχετε, αν δεν την ξέρετε, μπορείτε να την βρείτε από την διαχειριση συσκευών ή να βάλετε την αυτόματη αναζήτηση και να περιμένετε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την βρει.

Δημοσ.

ρε φιλιπ δεν σε πιανω γμτ.με απλα λογια.συνδεεις τη συσκευη σου στο πισι,πατας διαχειριση αρχειων (σε SE ή το αντιστοιχο για αλλες μαρκες) και υποτι8εται το προγραμμα αναγνωριζει το κινητο σου.ε?αμ δε!!

Δημοσ.

Νομίζω ότι το λέω καθαρά. Μιλάω για την σύνδεση με το myPhoneExplorer μέσω buetooth.

Για σύνδεση με καλώδιο USB δεν χρειάζονται αυτά.

Τι σχέση έχει η διαχείριση αρχείων; Το κινητό σου (w200i) δεν το ξέρω καθόλου. Αλλά αυτά που είπα ισχύουν για το 99% των κινητών SE.

Για να συννενοηθούμε: Το κινητό σου το βλέπουν τα άλλα προγράμματα διαχείρισης του κινητού από τον υπολογιστή και δεν το βλέπει το myPhoneExplorer ή δεν μπορείς να συνδεθείς με κανένα; Έχεις εγκαταστήσει τους drivers για το κινητό σου;

Δημοσ.

ακου ρε συ,εγω δεν εχω bluetooth στο κιν.μιλαω για συνδεσμολογια usb.

βαζω το κιν στο πισι,μου αναγνωριζει το κινητο σαν εξωτερικο usb,μπορω να κανω τα παντα,να περασω αρχεια κ.λ.π.αλλα εχω δεν εχω το κινητο συνδεδεμενο στο πισι,το myPhoneExplorer δεν αναγνωριζει το κιν.καταλαβαινεις πανω κατω?

Δημοσ.

wise νομίζω ότι ξέρω τι πρέπει να κάνεις.Πρέπει να εγκαταστήσεις το sony ericsson pc suite και μετά θα λυθεί το πρόβλημά σου.Στο λέω γτ και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα.Α!!θέλω να σε ευχαριστήσω φίλιππε για τη βοήθειά σου!! :)

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι.Αν δεν έχεις κι εσύ το cd σαν κι εμένα μπορείς να μπεις στο sonyericsson.com,μετά support και από εκεί επιλέγεις το μοντέλο του κινητού σου και κατεβάζεις το pc suite όπως είπα και παραπάνω.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

η motorola μαζι με το κινητο δινει κ το motorolatools απο το οποιο θεωρητικα μπορω να το καταφερω.πρακτικα τωρα δν αναγνωριζει καν το κινητο μου.το χω εγκαταστησει ξανα κ ξανα μηπως εκανα κατι λαθος αλλα παλι τα ιδια.δν χερω τι αλλο να κανω :(((

Δημοσ.

φαντάζομαι αν μελετήσεις καλά τις οδηγίες του site, θα διαπιστώσεις τί ακριβώς παίζει...

(ΜΗΠΩΣ το πρόγραμμα ΔΕΝ είναι για το συγκεκριμένο κινητό ; ΜΗΠΩΣ θέλει 1α κάποιον driver ; )

Συνήθως τα sites αυτά, έχουν και troubleshooting forum.....για ψαχ'το λίγο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...