Προς το περιεχόμενο

Αποθήκευση μηνύματος κινητού σε PC

Jero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανένας αν υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να αποθηκεύει τα μηνύματα από το κινητό μου στο pc?Έχω το sony ericsson w900.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δημοσ.

αν ψάξεις στη σελίδα της sony-ericsson,βάζοντας το μοντέλο του τηλ. σου,λογικά θα βρεις και το σχετικό software με το οποίο μπορείς να διαχειριστείς το κινητό σου μέσω υπολογιστή...

Δημοσ.

δεν νομίζω να αποθηκεύονται σαν μηνύματα όμως , κάπως αλλιώς αποθηκεύονται σε διαφορετική μορφή αρχείου!

Δημοσ.
κανει για ολα τα τα se?

Ναι. Για όλα.

Πολύ καλύτερο από το PC Suite που υπάρχει στο cd που περιλαμβάνεται στο πακέτο. Και είναι free.

Δημοσ.
Ναι. Για όλα.

Πολύ καλύτερο από το PC Suite που υπάρχει στο cd που περιλαμβάνεται στο πακέτο. Και είναι free.

το κατεβασα.δεν μπορω να το χειριστω ομως...βοηθα λιγο την κατασταση!!:shock:

Δημοσ.

εγω το κατεβασα,συνεδεσα το κιν μου με το πισι (W200i) ανοιγω τπ προγραμμα αλλα δεν μου αναγνωριζει το κιν απρολο που ο υπολογιστης μου το αναγνωριζει μια χαρα!

Δημοσ.

Όταν λες οτί δε σου το αναγνωρίζει τί εννοείς??Εμένα μου λέει ότι δε βρέθηκε συσκευή.Σκέφτηκα να βάλω το καλώδιο σε άλλη θύρα αλλά έχω άλλες 9 και είναι όλες πιασμένες.Δε ξέρω τι να κάνω γμτ!

Δημοσ.
Όταν λες οτί δε σου το αναγνωρίζει τί εννοείς??Εμένα μου λέει ότι δε βρέθηκε συσκευή.Σκέφτηκα να βάλω το καλώδιο σε άλλη θύρα αλλά έχω άλλες 9 και είναι όλες πιασμένες.Δε ξέρω τι να κάνω γμτ!

εννοω οτι παρολο που στον υπολογιστη μου αναγνωριζεται με την μια το κινητο οταν το συνδεω στη usb,οταν ανοιγω το προγραμματακι δειχνει οτι δεν βλεπει καμια συσκευη!!για να δοκιμασω και τα προγραμματακια του φιλου να δω...:rolleyes:

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει το myPhoneExplorer με όλα σχεδόν τα SE. Και δούλεψε με όλα. Και με bt και με καλώδιο. Πιο κινητό έχεις;

Στις επιλογές βάλε την αυτόματη αναζήτηση.

Δημοσ.

ρε συ φίλιππε κάτι μου λέει για com1.Ποία είναι αυτή η θύρα ρε??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...