Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία συγκροτήματος

aLek0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Θέλω να δημιουργήσω ένα συγκρότημα και θα ήθελα αν ξέρατε να μου πείτε, κάποιο site/-περιοδικό/-άλλο μέσο, στο οποίο μπορώ να ψάξω για ενδιαφερόμενους. Ψάχνω για άτομα ηλικίας 15 με 17 χρονών που να μένουν στην Αττική. Το στυλ της μπάντας είναι συζητήσιμο αλλά θα προτιμούσα να είναι alternative rock/indie/ska/punk rock/rock/ότι-να-ναι-αρκεί-να-είναι-κάτι ( κατα προτίμηση όχι metal ).

Παίζω ντραμς και τραγουδάω.

Υπενθυμίζω ότι βασικός μου στόχος είναι το μέσο με το οποίο μπορώ να ψάξω για ενδιαφερόμενους.

*Συγγνώμη αν είναι ο λάθος τομέας, αλλά δεν πολύ είμουν πολύ σίγουρος για το που να ποστάρω. *

Merci beaucoup

Δημοσ.

Aμα Googlαρεις για δημιουργια συγκροτηματος,εχει πολλα αξιολογα σαιτ,οπως το kithara.gr,rocking.gr,electricrequiem.com κτλ,που εχουν φορουμ αποκλειστικα για τετοιες αναζητησεις μελων,για καθε ειδους μουσικη...απο οσο εχει παρει κ το ματι μου,σε διαφορα ροκ χαρντ,ποπ-ροκ,χαμερ κτλ,εχουν κ εκει στηλες για μελη κ συγκροτηματα...

επιπλεον,υπαρχει κ αυτο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231163&highlight=%F3%F5%E3%EA%F1%EF%F4%E7%EC%E1+%E4%E7%EC%E9%EF%F5%F1%E3%E9%E1

ποθ μπορει να σε κατατοπησει....

Συμβουλη,αν θες μπαντα,βρες τιποτα φιλους η γνωστους κατα προτιμηση,μιας κ εισαι κ μικρος,θα τα βρισκετε καλυτερα,γτ με αγνωστους,ισως να μην τσουλησει το πραμα(personal experience)....

Δημοσ.

Ευχαριστώ καταρχάς για την γρήγορη απάντηση.

Ευχαριστώ δέυτερον για το τζαμιστερό λίνκ που μου έδωσες, βοηθάει πολύ.

Τέλος ευχαριστώ για την συμβουλή, θα το έχω υπόψην μου, αλλά γενικά ψάχνομαι από εδώ και από εκεί και οι φίλοι μου είναι ελάχιστοι αυτοί που παίζουν μουσικά όργανα και όλοι σχεδόν από αυτούς ανήκουν σε καλές μπάντες.

Δημοσ.

Μπορεις παντως κ σε τοπικα ωδεια να ρωτησεις,πολλα ατομα βρισκουν κ φορμαρουν γκρουπ μεσω ωδειων κ παιδιων που συναντουν εκει ή με καμια αγγελια εκει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πριν σου απαντήσω κοίταξα να δω τι έχεις γράψει στο "περιοχή" αλλά το "under your bed" δε με φώτισε. Τεσπα αν είσαι Αθήνα μπορείς να κολλήσεις καναδυο χαρτάκια στις ανακοινώσεις του τμήματος μουσικών σπουδών στην φιλοσοφική Σχολή στο Ζωγράφου. Θα πλακώσουν μιλεούνια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...