fonzi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Με τις αναλύσεις ξέρει κάποιος τι γίνεται; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιες οθόνες που εμφανίζονται κυρίως ως τηλεοράσεις με δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστή, έχουν ανάλυση στις 23" 1366x768 και τιμή πάνω από 500 ευρώ, ενώ κάποιες οθόνες υπολογιστή στις 22" που έχουν ενσωματωμένο δέκτη και ανάλυση 1680x1050 κοστίζουν γύρω στα 350 ευρώ... (Τεχνολογία πανελ δεν πιστεύω να διαφέρει. Νομίζω όλες αυτές ΤΝ δεν είναι; ) Οι δεύτερες δεν θα έχουν καλύτερη εικόνα σε τηλεοπτικό πρόγραμμα; Πως και είναι φθηνότερες; Τι είναι αυτό που τις κάνει να εντάσσονται σε μία από τις δύο κατηγορίες που προανέφερα;
tempes Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 ωραίο το διάγραμμα , αλλά δεν κατάλαβα πια είναι η απάντηση στη ερώτηση που έκανε ο φίλος
fonzi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 ναι βρε παιδιά, δεν πήρα απάντηση... Πείτε διότι λέω ως το βράδυ που εχω προθεσμία να χτυπήσω μιά 26" που να την χρησιμοποιώ και ως μονιτορ.
fonzi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 την έχασα τελικά την δημοπρασία... Οπως είπα ψάχνω μια TV 19-22" που να μπορώ να την χρησιμοποιώ κυρίως σαν μονιτορ υπολογιστή. Ή αν προτιμάτε, ανάποδα... Δεν ξέρω όμως αν σίγουρα το πάντρεμμα των 2 λειτουργιών είναι σωστό. Εννοώ το τι γίνεται με τις αναλύσεις, το mapping, την φωτεινότητα των πανελ. Γι αυτό θέλω τα φώτα σας! πχ βρίσκω αυτές τις οθόνες: Samsung Bordeaux LE19R86B Philips Cineos 19PFL55222D Sony bravia KDL-20S4000 Πως η σονυ δίνει 178 μοιρες γωνία αν είναι ΤΝ; Επίσης δεν ξέρω τι εννοεί η philips όταν γράφει ότι έχει "Picture in Picture: Text dual screen". Εκτός αυτών (που είναι κυρίως τβ) υπάρχει και η samsung 225MW που είναι 22" ΤΝ 6-bit μονιτορ με δέκτη τβ. Κάτι σαν την 2232bw αλλά με δέκτη. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.