Προς το περιεχόμενο

Που ειναι τα αρχεια;;

Scasio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγες μερες ενα φιλος ειχε τον εξωτερικο μου δισκο και μου περασε μερικα αρχεια.Ολα καλα.Κοτσαρω εγω τον δισκο πανω στο πι-σι του σπιτιου και τα αρχεια πουθενα.

Το θεμα ειναι οτι μπορεις να καταλαβεις απο το ποσο μειωθηκε η χωρητικοτητα του δισκου πως τα αρχεια ειναι μεσα απλα δεν φαινονται.Τα αρχεια hidden δεν ειναι γιατι το ειχα επιλεξει να δειχνει και τα hidden files.

Παιδια σας πρακαλω καθε βοηθεια δεκτη.

Δημοσ.

δεν ξερω αν θα βοηθησω

κοτσαρε τον εξωτερικο σκληρο πανω στο Pc, και κανε restart τα windows ετσι ωστε αν υπαρχει προβλημα με badsectors κτλ, να ξεκινησουν τα win την αυτοματη αποκατασταση κατα το boot

Δημοσ.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, γιατί το είχα πάθει κάποτε κι εγώ, είναι να κοιτάξεις να πατάει το καλώδιο ρεύματος, στο σημείο που συνδέεται κουτί με καλώδιο, καλά!

Ακόμα και να σου φαίνεται εντάξει πίεσε το λίγο να το σιγουρέψεις.

Μετά σύνδεσε ξανά το USB του κουτιού με το PC σου και δες τι παίζει!

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις...Το θεμα ειναι οτι τον δισκο τον "βλεπει" κανονικα αφου εχω και αλλα αρχεια μεσα.Οσο για bad sector το εκανα αλλα παλι τπτ.Ειναι ενα Maxtor 500 και εχει και ενα προγραμμα που ελεγχει για λαθακια αλλα τπτ.

Δημοσ.

δοκιμασε Εναρξη->run και γραψε chkdsk /f (αν στον αναγνωριζει σαν f: ή όπως αλλίως)

και ή θα τρεξει το checkdisk επι τοπου ή θα το προγραμματισει μολις επανεκινησεις τα win.

ειμαι σιγουρος οτι θα σου δουλεψει

2 φορες την εχω πατησει ετσι με το δικο μου external HDD και φτιαχτηκε αμεσως

Δημοσ.

για δες με ένα recovery πρόγραμμα ΑΝ φαίνονται τα αρχεία (με το GetDataBack πχ)

(..υπάρχει περίπτωση να έχεις κανένα λειτουργικό με μυστήριο file system ;Τα αρχεία ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ σε άλλο pc;Στου φίλου σου ας πούμε-κι εννοώ αν τον ξαναδοκίμασες τον δίσκο εκεί)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...