Heatspreader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μαλλον ξεχασατε οτι η Asus 8800GTX ειχε 670 Άστα να πάνε. Ευτυχώς τώρα οι περισσότεροι έχουν καταλάβει ότι είναι όλες ίδιες και δεν δίνουν 200Ευρώ παραπάνω για το αυτοκόλλητο. το playstation 3 εχει 8πιρινο επεξεργαστη, κατι πολι εξιπνο κ πολι δινατοαλλα εχει για καρτα γραφεικων την nvidia 7800gtx τον πιρινα g70 σωστα? ο οποιος ειναι 3ετιας κ αυτη η κονσολα θα ειναι στα καταστιματα για περιπου 5 χρονια τουλαχιστον! οκ? αρα η καρτα γραφεικων θα ειναι τουλαχιστων 8ετιας ετσι? αν πας να παιξεις ομως σημερα με αυτην την καρτα κ εναν τετραπιρινο των 1000? επεξεργαστη σε 1080Ρ θα βγει ενα χερι κ θα σε μουτζοσει! ποσο μαλον στα παιχνια μετα απο 5 χρονια!!!! Αυτό γίνεται επειδή είναι Optimized... Δες επίσης πως είναι τα γραφικά του PS2 μπροστά σε αυτά των σημερινών PC. Καμία σχέση. ειναι ολα εμπορικες μ..λ..κιες για να μας τα περνουν!!!! Ναι, έτσι είναι. Όποιος θέλει τα δίνει και όποιος θέλει όχι. γιαυτο κ γω ειμαι της αποψης για μια καρτα γραφεικων μεχρει 150? τον χρονο κ οχι στις αποτιχιμενες 7950gx2 3870x2 9800gx2 κ αλλα τετοια χαζα ανταλακτικα που μετα απο μερικους μηνες θα βγει μια μικρη κ ταπινη καρτουλα των 150? που θα τις κανει ρομπα κ θα καταναλονει το 1/4 σε ρευμα! Hmmmm... Δεν είναι έτσι ακριβώς και θα στο εξηγήσω πολύ απλά. Πριν 1,5 χρόνο περίπου βγήκε η 8800GTX. Είχε 550Ευρώ. Από τότε μέχρι τώρα αυτή η κάρτα παίζει όλα τα παιχνίδια σε τρομερές αναλύσεις με όλα τα Details. Αυτό θα συνεχιστεί για τουλάχιστον μισό χρόνο. Με λίγα λόγια η κάρτα αυτή για δύο χρόνια είναι από τις κορυφαίες και σου έχει στοιχίσει 550Ευρώ. Πρόσεξε, εγώ για δύο χρόνια είμαι καλημένος, εσύ με μία μικρότερης κατηγορίας μήπως κάνεις πιο συχνά αναβάθμιση και σκας συνέχεια 150άρια? Και επιτέλους ας σταματήσει αυτός ο μύθος ότι κάθε τόσο βγαίνουν καινούρια πράγματα... Κάθε χρόνο αλλάζει η αγορά και πάλι πολλές φορές αργεί... ολα ειναι μεχρι να σχεδιαστουν! μεχρι εκει ειναι το κοστος του καθε προιοντος! να πλιροθουν αυτοι που το σχεδιασαν! το κοστος παραγωγης για τα ολοκληρωμενα chips ειναι μιδενικο! σιγα το κοστος που χριαζετε να φτιαχτει ενας επεξεργαστης γραφεικων η ενας κεντρικος επεξεργαστης συστιματος! ολα φτιαχνοντε απο πιριτιο! ψιμενη αμο ειναι το μεγαλιτερο μερος αυτων! Ε, δεν είναι και έτσι. Ένα καφενείο να έχεις, σου στοιχίζει ο καφές. Λες να τα φτιάχνουν έτσι τσάμπα σε φάση έρχετε το φορτηγό με την άμμο και είναι ένας από πίσω και λέει: "Βλάση Βλάση ξεφόρτωσε" και ένας άλλος που ανακατεύει το καζάνι με την άμμο? Και τέλος πάντων αν θες να πιστεύεις ότι κοστίζει πολύ λίγα μία πλακέτα θα το δεκτώ. Πως όμως είναι σχεδιασμένη? Απλά ρίχνει παραπάνω πυρίτιο οπότε βγαίνει και πιο γρήγορη κάρτα γραφικών? Μήπως κάποιος πρέπει να τη σχεδιάσει? 2ον το ΡS3 θα μπορουσε να ειχε κ 9800gtx! εδω του βαλανε τον cell Hmmm... Όχι δεν θα μπορούσε. Θα ήταν πολύ ακριβή η κονσόλα. Μεγάλο κόστος παραγωγής και μεγάλο το κόστος στα ράφια. 3ον με τετοια χαρακτιριστικα αυτη η κονσολα θα επρεπε νε περνει windows κ να γραφει dvds k cds. Μα είναι κονσόλα! Δεν προορίζεται γι' αυτό! 4ον οταν λεω οτι δεν μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια του ps3 με την 7800 ενοω στα τερματα οπως κ η κονσολα γιατη αν τα κατεβασεις τα γραφεικα θα φενοντε για playstation 1. Είναι Optimized τα παιχνίδια για τη κονσόλα είπαμε. 5ον ποτε οι κονσολες δεν καθαρισαν το κοστος απ τα παιχνιδια τους!!!! ασ ειναι καλα τα τσιπακια που βγικαν για αυτες Μπα... Ποτέ δεν χάνουν. Να είναι καλά τα Video Club που υπάρχουν σε κάθε γωνία. ποσο μαλον μια χαζοπλακετα εχει εναν βασικο μηνιατικο η οποια θα πεσει κατω απ την μιση αξιατης μεσα σε μερικους μηνες κ θα χρειαστει να την αλαξεις για το crysis 2!!!! Αν δεν θες να παίξεις το Crysis δεν θα χρειαστεί... κ γιαυτο προτιμω να παιξω με καμια γκομενα απ το να πωρωνομαι νε ανταλακτικα υπολογιστων τα οποια με αποβλακωνουν !!!! Κοίτα δεν έχει άδικο... Αλλά και αυτό κοστίζει. Αν βγω με τη κοπέλα μου χαλάω γύρω στο 50άρικο το λιγότερο... Αν τα βάλεις κάτω αν δεν βγω για ένα μήνα θα έχω τη GTX... Αλλά μιας και είμαστε άντρες σε αυτό το Topic... Αυτή νομίζεις ότι σε λίγους μήνες δεν θα χρειαστεί να την αλλάξεις? Πάλι λεφτά θα θες.... (Μεταξί σοβαρού και αστείου το λέω αυτό...) Και τέλος πάντων δεν είμαστε γκόμενες να έχουμε ενδιαφέρον μόσο για sex... Οι άντρες συνήθως έχουν και άλλα ενδιαφέροντα... ξερεις τι ειναι ρε μεγαλε να εχεις μια 8800 η 2900 η 3870χ2 κ να περιμενεις την 9800gx2 Η γνώμη μου είναι ότι αν η διαφορά στην απόδοση δεν είναι τέτοια όπου να με εξηπηρετήσει είναι κοροιδία. Όπως είπα με μία 8800GTX τα παίζεις όλα τέλεια εκτός από το Crysis. Αν η 9800 και οποιαδήποτε νέα κάρτα γραφικών δεν παίζει το Crysis σε 1680x1050 με όλα στα Very High και τουλάχιστον 8xAA με το λιγότερο 40Fps δεν αξίζει. Ο λόγος? Αν είναι να κοιτάω μόνο τα Score και στα παιχνίδια να μην έχω διαφορά, δεν αξίζει. Αυτό για μένα. Άλλως κοιτάει τα Score αν και εγώ είμαι κατά...
liopyr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 4ον οταν λεω οτι δεν μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια του ps3 με την 7800 ενοω στα τερματα οπως κ η κονσολα γιατη αν τα κατεβασεις τα γραφεικα θα φενοντε για playstation Φίλε μου ή δεν κατανοείς αυτά που σου γράφουν τόση ώρα, ή κάνεις πως δεν τα κατανοείς. Το γεγονός είναι πως ένα σημερινό high end Pc μπορεί να παίξει με πολύ καλύτερα γραφικά/αναλύσεις/φίλτρα τα παιχνίδια του PS3 και θα μπορεί και στο μέλλον να παίξει οποιοδήποτε παιχνίδι τουλάχιστον με τα ίδια γραφικά μπορείς να το πάρεις ως δεδομένο?
isspro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 εγω το παιρνω παντως ως δεδομενο... αν και πολλες εταιρειες παιχνιδιων εκαναν στροφη απο τα pc και περιοριζονται μονο στος κονσολες, δεν νομιζω πως θα περιοριστει το gaming στους Η/Υ και το μελλον ειναι εκει κατεμε... τωρα οσο καλα ps3 (ειμαι και fun), xbox360 και πρασινα αλογα, το pcακι θα ειναι μπομπα γιατι ειναι αναβαθμησιμο και καθε 6μηνο ολο και κατι καινουργιο βγαινει. στις κονσολες οτι λανσαρετε ειναι για 3ετια+
Apoll Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Εγώ πάντως σκέφτομαι ποιός έχων σώας τα φρένας θα πάρει την 9800GX2. Εδώ Αγγλία, με τα λεφτά που έχει η 9800, πέρνει κάποιος 790 μητρική και είτε 2 3870Χ2 και AMD CPU Phenom (B3) ή X2 6400. Ή μητρική και 3 3870Χ2!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 αυτοί που θέλουν για benchmarks & o/c, για e-pennis και αυτοί που δεν τους νοιάζει το κόστος...
chiderboy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Για τις τιμές της 9800GX2 λίγο με νοιάζει αλλά για να μην ανοίγω καινούριο θέμα να ενημερώσω ότι η AMD έκανε νέες μειώσεις στις τιμές των HD38ΧΧ. Στις επόμενες μέρες θα δούμε τις μειώσεις και στα ελληνικά μαγαζιά
GIANNIS400 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Όταν λες "θα έπρεπε" , τι ακριβώς εννοείς; Το κόστος της πλακέτας; Αν πληρώναμε το κόστος της πλακέτας, θα έπρεπε όλες οι κάρτες να έκαναν 0,01. Μαζί με τη συσκευασία άντε 2. Δεν πληρώνουμε όμως το κόστος της πλακέτας, αλλα την πατέντα. φιλε dr73 μπορει οι υπ/στες να μην ειναι το δυνατο μου σημειο αλλα σε θεματα τεχνολογιας εχω μουρλα καθως και μου εφυγαν τα @@ να τελειωσω μια σχολη με αντικειμενο ηλ/νικα και ηλεκτρολ/κα.Κατ εμε λοιπον για να φτιαξει η Α εταιρεια κατι καινουριο σιγουρα χρειαζεται επιστημονικο προσωπικο οπως λεει ο ailuros ποιο κατω,χρειαζεται λοιπον να ξοδεψει για το επιστημονικο προσωπικο να ξοδεψει για τα νεα ρομποτ που θα κατασκευασουν τις πλακετες του προϊοντος ή θα χρησημοποιησουν υπαρχον ρομποτ για να τις φτιαξουν αλλα χρειαζετε να επαναπρογραματισουν δηλαδη αυτο συνεπαγεται ερευνα χρονο=χρημα.Ακομη μηχανηματα ισως για καινουριες συσκευασιες=χρημα,χρειαζεται διαφημιστικη καμπανια=χρημα κτλ...(ολο το πακετο). Λοιπον φιλε dr73 ολα αυτα αποσβενωνται με το 5% τον πωλησεων του προϊοντος,οι πληροφορίες μου δεν ειναι τυχαιες.Το κοστος του καθε προιοντος δεν ειναι 0,5 ή 2 ευρω αλλα περιπου 14-16eyro(14-16%) για ενα προίον που πωλειτε 100 ευρω Το ποσοστο ηταν ποιο λιγο αλλα λογο της αυξησης του μαυρου χρυσου (συνεπαγεται και αυξηση του πυριτιου)το ποσοστο λοιπον το τελευταιο ετος ανεβηκε 1,8% και πηγε οπως προειπα 14-16%.Σε αυτη την αξια τωρα του 14-16% συμπεριλαμβανεται ολο το πακετο εξοδων της εταιρειας φιλε dr73,βαλε τωρα και το κερδος της κατασκευαστριας εταιρειας Χ 5 και το κερδος των υπολοιπων μεχρι να ερθει το προιoν στην πορτα σου Χ10 δηλαδη εχουμε και λεμε:13ευρω ή 15ευρω επι 10 παμε στα 130-150ευρα ως αποτελεσμα.Λετε ακομη ποιο κατω οτι απο μοντελο σε μοντελο αλαζει το κοστος κατασκευης, να σας πω οτι οι διαφορες πεζουν στο 2-5% απο εμπεριστατωμενες πηγες.Το ιδιο ισχυει παιδια και στα περισοτερα αλλου ειδους προιοντα ηλεκτρικες συσκευες,επιπλα κτλ. Εκανα διωρθοσεις απο την πρωτη φορα πριν μια ωρα που ποσταρα το παραπανω.για οσους το διαβασαν πριν 1 ωρα λοιπαμε αλλα πρεπει να το ξαναδιαβασετε
GIANNIS400 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Ότι να'ναι λέει ο καθένας... Πω πω πω... Aν εννοουσες αυτο για μενα headspreader ψαξτω πρωτα και εδω ειμαστε.
Skylined Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Έχω να προσθέσω και γω κάτι για τις τελικές τιμές της 9800GX2. Λοιπόν για να μη μακρυγορώ.. Για προσγειωθείτε λιγάκι και ανοίξτε καμιά τηλεόραση να δειτε τις ειδήσεις λέω γω. Να δούμε τις πιο παρατραβηγμένες και εντυπωσιακές ειδήσεις και γενικά ότι προσελκύει την τηλεθέαση της αποβλακωμένης μάζας: Βία, ξύλο, επιθέσεις, σκάνδαλα, εγκλήματα, μιζέρια, φτώχια, καλάθια της νοικοκυράς, πολιτικούς που διαφωνούν για να διαφωνούν, σεξ και κουτσομπολιό; Η αποφυγή της ελληνικής idiotικής τηλεόρασης ευννοεί σοβαρά την ψυχική μου υγεία και πνευματική ισορροπία. Η ενημέρωση γίνεται πολύ καλύτερα μέσω υπολογιστή. υστερόγραφο: Έγιναν μερικά απίστευτα ορθογραφικά λάθη στο νήμα. Να 'στε καλά παίδες, πέθανα στα γέλια.
--b}{d-- Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 αυτοί που θέλουν για benchmarks & o/c, για e-pennis και αυτοί που δεν τους νοιάζει το κόστος... Κορυφαία ατάκα~!
Heatspreader Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Εγώ πάντως σκέφτομαι ποιός έχων σώας τα φρένας θα πάρει την 9800GX2. Κάποιος που ίσως φτιάχνει τώρα ένα High End PC. Κάποιος που έχει ήδη μία 8800GTX ή Ultra, δεν του είναι τόσο απαραίτητη. αυτοί που θέλουν για benchmarks & o/c, για e-pennis και αυτοί που δεν τους νοιάζει το κόστος... Ναι, ή για Benchmarks...
Ailuros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Τουλάχιστον έμαθα δύο χρήσιμα πράγματα:- Οι "γκομενες" είναι πιο οικονομικές από τους υπολογιστές. - Κατάλαβα και δικαιολογώ επιτέλους γιατί συγκεκριμένος καθηγητής στη σχολή μου (πληροφορική != Γ' δέσμη) κύκλωνε/υπογράμμιζε/έβαζε λαμπτήρες νέον όπου έβλεπε σε γραπτό ορθογραφικό λάθος. Αρχικά ήθελα να απαντήσω σοβαρά. Μετά όμως δεν ήξερα από που να αρχίσω και πού να τελειώσω. Έτσι αποφάσισα να κινηθώ στο κλίμα του παρόντος thread (που οδεύει προς κλειδαμπάρωμα). Αν οι γκόμενες κάνανε τις δουλειές ενός υπολογιστή θα είχες γκόμενα πάνω στο γραφείο σου
Ailuros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 καταρχην φιλε μου "ailuros" δεν επιβαλω σε κανεναν αυτο που ειπα Tην έννοια του ρήματος νουθετώ την γνωρίζεις; 2ον το ΡS3 θα μπορουσε να ειχε κ 9800gtx! εδω του βαλανε τον cell Φυσικά με μια μηχανή του χρόνου θα μπορούσαν τότε άνετα να είχαν μεταφερθεί στο μέλλον να πάρουν μερικά εκατομύρια G92 και να γυρίσουν πίσω να σου κάνουν το χατήρι. Μη μου πεις ότι περιμένεις σοβαρή απάντηση σε τέτοιες αηδίες. 3ον με τετοια χαρακτιριστικα αυτη η κονσολα θα επρεπε νε περνει windows κ να γραφει dvds k cds. Γράψε ένα γράμμα στην Sony και πες τους ότι η επόμενη θες να ψήνει espresso, να λούζει το πουλόβερ του σκύλου και να ποτίζει τις μπιγκόνιες της γειτόνισσας. Είμαι σίγουρος ότι θα εισακουστείς. 4ον οταν λεω οτι δεν μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια του ps3 με την 7800 ενοω στα τερματα οπως κ η κονσολα γιατη αν τα κατεβασεις τα γραφεικα θα φενοντε για playstation 1. Τα γραφικά στα παιχνίδια στις κονσόλες είναι ήδη μετριασμένα. Που τα βρίσκεις όλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω. 5ον ποτε οι κονσολες δεν καθαρισαν το κοστος απ τα παιχνιδια τους!!!!ασ ειναι καλα τα τσιπακια που βγικαν για αυτες Mην παίρνεις όρκο μην παίρνεις όρκο. οσο αναφορα το κοστος κατασκευης ολοκληρομενων κηκλοματων το ξερω πολυ καλα γιατι εχω τελιωσει πληροφορικη, τωρα αν εσυ θες να συνεισφέρεις στο εισόδημα της nvida κ της intel δεν μου πεφτει λογος. 47 πτυχία να μου πλαστρακώσεις στην μούρη με τις ασυναρτησίες που λες το μόνο που κάνεις είναι να ντροπιάζεις το οποιοδήποτε υποτιθένο πτυχίο έχεις. Ποιός μίλησε για συνεισφορά εισοδήματος; Σου είπα να αναζητήσεις τα οικονομικά αποτελέσματα αμφότερων εταιριών και σε επέκταση τα επι μέρους έξοδά τους. γιατι φιλε μου μια μερσενρες ειναι τεχνολογικα ανοτερη απο μια 9800gtx κ το κοστος κατασκευης της δεν ενερχετε πανω απο 4000? ενω για να την παρεις σκας 30000?;;; Tώρα θες σοβαρή απάντηση και σε αυτό έτσι; Αν όντως ήταν το κόστος κατασκευής μιας Mercedes 2χ00 στα 4 χιλιάρικα (που δεν είναι αλλά λέμε τώρα....) τότε το Huyndai 1400 θα έχει υποθετικό κόστος κατασκευής γύρω στο χιλιάρικο. κ γιαυτο προτιμω να παιξω με καμια γκομενα απ το να πωρωνομαι νε ανταλακτικα υπολογιστων τα οποια με αποβλακωνουν !!!! Mισό πτυχίο πληροφορικής δεν λες ότι πήρες; Αν έχεις ακολουθήσει τον κλάδο αυτό ή θα τον ακολουθήσεις για τον επιούσιο φοβάμαι ότι αναγκαστικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα ασχοληθείς. δεν μετραν τα γραφεικα αγαπιτε μου φιλε αλλα το game pay!!!! Γραφικά το απαυτό μου το τράγιο, αγαπητός και gameplay. Οι βελτιώσεις στα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων έχουν ελάχιστες αλλαγές στο gameplay σε σχέση με την βελτίωση των γραφικών. Αν μετριάσεις τις περισσότερες ρυθμίσεις στο Crysis θα σου απομείνει ένα FarCryOnSteroids.
Ailuros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 εγω το παιρνω παντως ως δεδομενο... αν και πολλες εταιρειες παιχνιδιων εκαναν στροφη απο τα pc και περιοριζονται μονο στος κονσολες, δεν νομιζω πως θα περιοριστει το gaming στους Η/Υ και το μελλον ειναι εκει κατεμε... τωρα οσο καλα ps3 (ειμαι και fun), xbox360 και πρασινα αλογα, το pcακι θα ειναι μπομπα γιατι ειναι αναβαθμησιμο και καθε 6μηνο ολο και κατι καινουργιο βγαινει. στις κονσολες οτι λανσαρετε ειναι για 3ετια+ Το μέλλον της κάθε αγοράς θα ξεκαθαρίσει μετά την εμφάνιση των Intel/Larabee, AMD/Fusion. Αν αμφότερες εταιρίες παρουσιάσουν υβρίδιους επεξεργαστές που θα έχουν Χ ικανότητα να επεξεργάζονται γραφικά και το όλο εγχείρημα πετύχει, τότε ίσως τα πολύ φτηνά PC (πως είναι τα πολύ φτηνά multimedia PCs σήμερα για το σαλονάκι να καταφέρουν να αντικαταστήσουν τις κονσόλες σε βάθος χρόνου. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι εταιρίες όπως η Sony ή η Microsoft θα εγκαταλείψουν την αγορά. Το παραπάνω σενάριο φυσικά έχει αρκετές υποθέσεις για τώρα και μόνο όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο στο μέλλον θα μπορούν να γίνουν πιο ασφαλής προβλέψεις. Χρόνια τώρα διαβάζω μύθους ότι η αγορά του PC ή των γραφικών θα εξαφανιστεί και οτιδήποτε σχετικό. Δεν έχει να πάει πουθενά καμία αγορά. Η αγορά που αυτή τη στιγμή έχει την μεγαλύτερη αύξηση όσων αφορά τα γραφικά και θα κάνει τρομερή έκρηξη στο μέλλον είναι εκείνη των PDA/mobile/UMPC. ΄Οταν πρωτοξεκίνησε όλοι λέγανε μα ποιός θα κάτσει να παίξει παιχνίδι σε κινητό. Σήμερα δεν υπάρχει high end κινητό/PDA που να μην έχει ένα δυνατό επεξεργαστή γραφικών μέσα στο SoC του. Σε αυτή την αγορά τα παντελόνια των μεγάλων έχει κατεβάσει μέχρι στιγμής η Imagination Technologies όπου μέσα της PowerVR και το πρώτης γενιάς MBX έχουν πάρει σβάρνα με τις άδειές τους όλους τους μεγάλους semiconductor manufacturers. Το δεύτερης γενιάς τους SGX θα παρουσιάσει η Texas Instruments στο OMAP3 τους σε hardware και είναι ένας unified shader επεξεργαστής με προγραμματιζόμενο tesselator, καθαρόαιμες μονάδες MIMD, καθαρόαιμες μονάδες scalar και έχει ένα και μοναδικό compiler για όλες τις πιθανές εργασίες/threads που τυχών του πετάξεις για να εκτελέσει. H Ιntel όχι μόνο έχει αγοράσει πλείστες άδειες για το MBX, αλλά και για το SGX το οποίο θα το χρησιμοποιήσει στα επόμενα UMPC που θα παρουσιάσει. Επίσης έχει αγοράσει μερίδιο μετοχών στην εταιρία. To επόμενο iPhone θα έχει MBX και από ότι φαίνεται και το επόμενο PSP της Sony να πάρει μια ανάλογη κατεύθυνση. Επιστροφή της PowerVR; Ναι αλλά μόνο στις αγορές των πολύ μικρών συσκευών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.