isspro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Το πρόβλημα το έχουν οι πιστοί μανιφέστων που γράφτηκαν στα ... μέσα του 19ου αιώνος , οι οποίοι αμφιβάλλουν για το αν είμαστε καλύτερα σήμερα εμείς εδώ από την ΕΣΣΔ ή την Αλβανία του Χότζα ... Οποιονδήποτε Αλβανό άνω των 45 αν ρωτήσεις , ξέρει τα καλά του "υπαρκτού" και θυμάται ότι καφέ έπιναν μόνο οι γονείς σε κάθε οικογένεια και αυτοί ένα φλυτζανάκι την ημέρα και σε αυτό την κουταλιά τη μετρούσαν , δεν την έβαζαν πολύ γεμάτη , γιατί η ποσότητα που έπαιρναν κάθε μήνα με το κουπόνι δεν έφτανε για όλους. Το ξέρουν επίσης και οι Έλληνες παλινοστούντες που μας ήρθαν από Τασκένδη κ.α. που και αυτοί ... έτρωγαν με χρυσά κουτάλια ... πρωτα απ'ολα ουτε αλβανια ειμαστε ουτε εχουμε την ιδια οικονομια. οπως ειπα και πιο πριν, γιατι ρε φιλε φιλε τα λεφτα να τα εχουν 5-10 οικογενειες με πετρελαια, φαρμακα και καραβια? για πες μας... ακου εδω λογικη (αν προσεχεις τι γινεται γενικοτερα): 400 φαρμακα ακριβιναν και σε 14 επεσαν οι τιμες για το 2008. ΕΛΕΟΣ!!! μεροκαματιαριδες ηταν και τα εβγαλαν???? πες μου!! ΚΟΜΠΙΝΕΣ εκαναν και εχουν εσενα και εμενα να δουλευουμε 8 ωρες (ενω μεχρι 6 ειμαστε παραγωγικοι) και οι 2 ειναι για να κονομαει ο αλλος... δεν καταλαβα του το χρωσταω. στην ελλ. που ζουμε και γενικοτερα στον κοσμο (βλεπε παγκοσμιοποιηση) ειναι φυσιολογικο. και σου λεω: οκ 8 ωρες? μεσα. οχι ομως 670? και 730? ρε μαγκα... τι ειμαστε, του πεταματου? απο Everest μεχρι πολυεθνικη οταν ξεκινας τοσα περνεις. θα μου πεις παντου ετσι ειναι, αλλα η λογικη "τοσα δινω και αν θελεις αλλιως παιρνω αλλον" δεν μου καθεται καλα. σκουπιδι ειμαι? πληθωρισμος: αυξηση 3.9% 1ο 3μηνο 2008 αυξησεις μισθων: 3% ειναι κοροϊδια αυτο η οχι? πες μου για να καταλαβω. Αλήθεια ρε φίλε isspro , ξέρεις τι σύνταξη πήραν όσοι είχαν δουλέψει στις "Λαικές Δημοκρατίες" , που μας ήρθαν εδώ δεκαετία του '80; Τι τους έδωσαν οι "Λαικές Δημοκρατίες"; Από τα δικά μας ταμεία ήρθαν και πήραν συντάξεις και για τον κίνδυνο να μην πάρεις σύνταξη φταίνε και αυτοί , που παίρνουν συντάξεις εδώ , έχοντας δουλέψει 30-40 χρόνια σε Πολωνίες-Ρουμανίες-Ουζμπεκιστάν και δεν συμμαζεύεται και επιβαρύνουν με τη νοσηλεία τους για ηπατίτιδες C και άλλες προίκες από τον "υπαρκτό" το Ελληνικό σύστημα υγείας ... συμφωνω εν μερη και σου λεω εγω τωρα.... εμεις φιλε μου ουτε Αυστραλια πηγαμε, ουτε Γερμανια, ουτε Καναδα, ουτε Αμερικη? μην τα βλεπουμε οπως θελουμε. σιγουρα με βλεπω πιο "πανω" απο αυτους που προανεφερες αλλα και ο Γερμανος και ο Καναδος κλπ ειναι και αυτοι πολυυυυ πιο πανω απο εμας. πιο μεγαλοι μισθοι και πιο ακριβες χωρες αλλα εκει παλευεται. ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΤΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ
Ailuros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 θα επερεπε να στοιχιζουν 120-150ευρω το πολυ,ξυπνατε παιδια καρτες γραφικων ειναι δεν ειναι χρυσος,τσιπακια ειναι.Σε 8μηνες θα εχουν βγει αλλες και αλλες και αλλες.Και οπως και να το κανουμε το ευρω ειναι ποιο δυσκολο να το βγαλεις αυτη την εποχη αφου συνεχως η ακριβεια αυξανεται... O πληθωρισμός είναι άλλο κεφάλαιο. Κάποτε με έναν (καθαρό) βασικό μισθό μπορούσες να πάρεις 500 σουβλάκια το μήνα. Σήμερα μόλις τα μισά. Εκείνη την εποχή ήθελες όμως και 2 μισθούς για να πάρεις μια 14-άρα CRT έγχρωμη, ενώ σήμερα παίρνεις με 2 μισθούς 42-άρα Plasma. Πάντα θα υπάρχει τρόπος για να στα παίρνουν και είναι παντελώς άσχετο. Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν κάρτες γραφικών με 120-150?. ΄Οπως και σε ΟΛΕΣ τις αγορές ανεξαιρέτως υπάρχουν διαβαθμίσεις στα προιόντα. ΄Οσο υψηλότερο το κόστος παρασκευής, τόσο ανεβαίνει και η τελική τιμή. Αν κάνεις την δουλειά σου με ένα 1400-άρι Huyndai δεν υπάρχει ουσιαστικά λόγος να ξοδέψεις τα πολλαπλάσια σε μια πχ 2800 κυβικών BMW. Αν τώρα και εδώ επιμένεις ότι στις 2 αυτές περιπτώσεις δεν υπάρχει διαφορά κόστους παρασκευής, τότε μάλλον δεν κατανοείς κάποιες λεπτομέρειες της αγοράς γενικά. Εγω οταν περναν 3 χρονια και βλεπω οτι η καρτα μου μενει πισω στα παιχνιδια,θα περνω το δευτερο ή το τριτο σε αξια μοντελο και αυτο θα γινεται καθε 3 χρονια,θα δινω γυρω στα 150 ευρω και αυτα πολλα ειναι,δεν δινω πανω απο αυτα δεν αξιζει να πληρωνω αερα.και αστο κανουν για marketing και για κονομα 5πλασια της αντικειμενικης αξιας!!! To τι αγοράζεις εσύ και πότε δεν καθορίζει την "αντικειμενική" αξία ενός προιόντος. Θα μπορούσες να πάρεις και κονσόλα της προηγούμενης γενιάς με λιγότερα από 150? και να περάσεις άνετα με αυτήν ακόμα μια πενταετία. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι το Playstation2 πχ όταν κυκλοφόρησε ότι είχε "αντικειμενική" αξία στα 100?. Mέσα σε μόλις ένα εξάμηνο το κόστος παρασκευής ενός chip μπορεί να πέσει αισθητά ακόμα και στο ίδιο πρωτόκολλο παρασκευής μιας και πάντα ανεβαίνουν τα yields και βγαίνουν περισσότερα chips/wafer. Αν τώρα μια κατασκευάστρια εταιρία πάει για το ίδιο chip σε die shrink δηλαδή μικρότερο πρωτόκολλο παρασκευής η διαφορά είναι περισσότερο αισθητή. Αν πας από τα 90μ στα 65μ έχεις κερδίσει περίπου 50% σε χώρο στο chip. Με άλλα λόγια στην δεύτερη περίπτωση το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μισό στο μέγεθος και να στοιχίζει και τα μισά στην παρασκευή. Αν διαισθανόταν οι εταιρίες ότι με την κυκλοφορία της γενιάς D3D10 θα μπορούσαν να κατασκευάσουν dual chip/GPU με την τότε τεχνολογία χωρίς να στοιχίζει όσο μια βραχονησίδα και να καταναλώνει άπειρο ρεύμα θα το είχαν κάνει. Aν κατά την κυκλοφορία της 8800GTX είχαν βάλει 2 μαζί όπως στην 9800GX2 το αποτέλεσμα δεν θα στοίχιζε κάτω από 1000? και λίγα σου βάζω. G80= 484mm^2/681M transistors@90nm without NVIO G92= 323mm^2/754M transistors@65nm (NVIO integrated) 2*~500mm^2 = ~1000mm^2 2*323mm^2 = 646mm^2 Αν ούτε αυτό δεν είναι κατανοητό θα σου πω γιατί η 3870 είναι φθηνότερη από την 8800GT ή γιατί η 3870Χ2 είναι φθηνότερη από την 9800GX2: RV670= 192mm^2@55nm R680 (38070X2)= 2*192= 384mm^2
John-lamia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 εγω πηστευω οτι ολα ειναι σχεδιασμενα κ τα εχουν καπου σε καποιο ραφι! το playstation 3 εχει 8πιρινο επεξεργαστη, κατι πολι εξιπνο κ πολι δινατο αλλα εχει για καρτα γραφεικων την nvidia 7800gtx τον πιρινα g70 σωστα? ο οποιος ειναι 3ετιας κ αυτη η κονσολα θα ειναι στα καταστιματα για περιπου 5 χρονια τουλαχιστον! οκ? αρα η καρτα γραφεικων θα ειναι τουλαχιστων 8ετιας ετσι? αν πας να παιξεις ομως σημερα με αυτην την καρτα κ εναν τετραπιρινο των 1000€ επεξεργαστη σε 1080Ρ θα βγει ενα χερι κ θα σε μουτζοσει! ποσο μαλον στα παιχνια μετα απο 5 χρονια!!!! ειναι ολα εμπορικες μ..λ..κιες για να μας τα περνουν!!!! γιαυτο κ γω ειμαι της αποψης για μια καρτα γραφεικων μεχρει 150€ τον χρονο κ οχι στις αποτιχιμενες 7950gx2 3870x2 9800gx2 κ αλλα τετοια χαζα ανταλακτικα που μετα απο μερικους μηνες θα βγει μια μικρη κ ταπινη καρτουλα των 150€ που θα τις κανει ρομπα κ θα καταναλονει το 1/4 σε ρευμα! ολα ειναι μεχρι να σχεδιαστουν! μεχρι εκει ειναι το κοστος του καθε προιοντος! να πλιροθουν αυτοι που το σχεδιασαν! το κοστος παραγωγης για τα ολοκληρωμενα chips ειναι μιδενικο! σιγα το κοστος που χριαζετε να φτιαχτει ενας επεξεργαστης γραφεικων η ενας κεντρικος επεξεργαστης συστιματος! ολα φτιαχνοντε απο πιριτιο! ψιμενη αμο ειναι το μεγαλιτερο μερος αυτων!
Ailuros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 εγω πηστευω οτι ολα ειναι σχεδιασμενα κ τα εχουν καπου σε καποιο ραφι!το playstation 3 εχει 8πιρινο επεξεργαστη, κατι πολι εξιπνο κ πολι δινατο αλλα εχει για καρτα γραφεικων την nvidia 7800gtx τον πιρινα g70 σωστα? Και ναι και όχι. Αν και στοίχισε ελάχιστα σε R&D πόρους στην NVIDIA, είναι ουσιαστικά ένα G71 χρονισμένο στα 500MHz με μερικές (ελάχιστες) βελτιώσεις στα ROPs που ανήκουν στην επόμενη γενιά. ο οποιος ειναι 3ετιας κ αυτη η κονσολα θα ειναι στα καταστιματα για περιπου 5 χρονια τουλαχιστον! οκ?αρα η καρτα γραφεικων θα ειναι τουλαχιστων 8ετιας ετσι? Ερώτηση η κονσόλα αυτή τρέχει αποκλειστικά μόνο πάνω στον πυρήνα γραφικών και δεν έχει κεντρικό επεξεργαστή; Θέλεις μήπως να σκεφτείς ότι έχει Cell επεξεργαστή ο οποίος τυγχάνει να είναι πανάκριβος; Η Sony αγαπητέ μέχρι και το Playstation2 δεν είχε καν επεξεργαστή γραφικών στις κονσόλες της και αναγκάστηκε να πάρει άδεια για RSX από την NVIDIA για να μην χάσει την μάχη έναντι του XBox360. Aμφότερες κονσόλες (και όλες οι κονσόλες του παρελθόντος) κατά τον πρώτο χρόνο της παρουσίασής τους πωλούνται από τις εταιρίες με απώλεια και το κέρδος έρχεται συν τω χρόνω από την μείωση κόστους κατασκευής των κονσολών και από τις πωλήσεις των παιχνιδιών. αν πας να παιξεις ομως σημερα με αυτην την καρτα κ εναν τετραπιρινο των 1000? επεξεργαστη σε 1080Ρ θα βγει ενα χερι κ θα σε μουτζοσει!ποσο μαλον στα παιχνια μετα απο 5 χρονια!!!! Αν κατεβάσεις τις ρυθμίσεις τόσο χαμηλά όσο σε μια κονσόλα για να πλησιάσεις τις δυνατότητες ενός παιχνιδιού όπως ακριβώς εμφανίζεται σε μια κονσόλα κανένα χέρι δεν θα βγει να σε μουντζώσει. γιαυτο κ γω ειμαι της αποψης για μια καρτα γραφεικων μεχρει 150? τον χρονο κ οχι στις αποτιχιμενες 7950gx2 3870x2 9800gx2 κ αλλα τετοια χαζα ανταλακτικα που μετα απο μερικους μηνες θα βγει μια μικρη κ ταπινη καρτουλα των 150? που θα τις κανει ρομπα κ θα καταναλονει το 1/4 σε ρευμα! Ο καθένας παίρνει ότι θεωρεί ότι τον καλύπτει. Δεν θα επιβάλλεις εσύ σε κανέναν ούτε καν έμμεσα τι του είναι αρκετό και τι όχι όπως δεν έχει και κανένας άλλος το δικαίωμα να στο κάνει εσένα. ολα ειναι μεχρι να σχεδιαστουν! μεχρι εκει ειναι το κοστος του καθε προιοντος!να πλιροθουν αυτοι που το σχεδιασαν! το κοστος παραγωγης για τα ολοκληρωμενα chips ειναι μιδενικο! Το λες εσύ αυτό. Δεν σημαίνει ωστόσο ότι έχει την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα. σιγα το κοστος που χριαζετε να φτιαχτει ενας επεξεργαστης γραφεικων η ενας κεντρικος επεξεργαστης συστιματος! ολα φτιαχνοντε απο πιριτιο! ψιμενη αμο ειναι το μεγαλιτερο μερος αυτων! Για μια πλήρης οικογένεια προιόντων (για φορητούς, PC, επαγγελματικές αγορές κλπ.) για όλες τις βαθμίδες των εκάστοτε αγορών (low end -->high end) το κόστος σε R&D (research & development) φτάνει στην εποχή μας για μια εταιρία όπως η NVIDIA τα 500 εκατομύρια δολλάρια. Αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία μπορείς άνετα να αναζητήσεις τα ετήσια οινομικά αποτελέσματα της εταιρίας και να δεις πόσα είναι τα μικτά τους έσοδα και πόσα διατίθονται ανά έτος σε R&D. Αν τώρα πας στην αγορά CPU και ειδικά στο μεγαθύριο Intel τα έξοδα R&D είναι διαμετρικά υψηλότερα από ότι σε μια εταιρία όπως η NVIDIA. Tώρα αν εσύ θεωρείς ότι όλα είναι τόσο απλά και με μηδενικό κόστος πέτα τον υπολογιστή σου και πάρε ένα γκαζάκι στην παραλία μπας και ψήσεις εσύ την άμμο και γίνει επεξεργαστής αφού είναι όλα τόσο τραγικά υπεραπλουστευμένα όπως θέλεις να τα παρουσιάσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 isspro παράπονο βλέπω για τους μισθούς αλλά το PCακι τούμπανο έτσι τα σκάμε κανονικά
Ailuros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 isspro παράπονο βλέπω για τους μισθούς αλλά το PCακι τούμπανο έτσι τα σκάμε κανονικά Τέρμα οι αηδίες. Τσίμπα το κουβαδάκι σου να πάμε να παίξουμε στην άμμο τώρα Mια που πάμε από OT σε OT, ο αξιοσέβαστος Κύριος Πανούσης είχε πει κάποτε ότι σοσιαλιστικός ρεαλισμός είναι όταν στον κινηματογράφο βλέπεις σε γκρο-πλαν την γροθιά του αγωνιστή. Σοσιαλιστικός υπερρεαλισμός είναι όταν κάνει η κάμερα λίγο δεξιά και δείξει τον γιό του αγωνιστή να αυνανίζεται *snicker*
tmjuju Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 εγω πηστευω οτι ολα ειναι σχεδιασμενα κ τα εχουν καπου σε καποιο ραφι! Τα έχουν στο μαγικό ράφι φαίνεται. Εδώ ακόμα δεν έχουν υλοποιήσει τεχνολογίες που ακαδημαϊκά υπάρχουν δεκαετίες λόγο τις πολυπλοκότητας τους, και εσύ μας λες ότι όλα τα σχέδια είναι έτοιμα. Για πόσα χρόνια άραγε είναι αυτά τα σχέδια? Μήπως για καμία 10ετία είμαστε κομπλέ? Να απολύσουμε και τους σχεδιαστές/ερευνητές και μετά από καμία δεκαριά χρόνια τους λέμε… άντε σχεδιάστε κάτι για τα επόμενα 50 χρόνια να ξεμπερδεύουμε. Εντωμεταξύ το ράφι αυτό, δεν ξέρω πώς το οραματίζεσαι. Αλλά άμα το βρεις, πάρε και καμία κάρτα για εμένα. Σφύρα, και θα έρθουμε πολύ να πάρουμε κάτι και από αυτό το ράφι. ολα ειναι μεχρι να σχεδιαστουν! μεχρι εκει ειναι το κοστος του καθε προιοντος! να πλιροθουν αυτοι που το σχεδιασαν! το κοστος παραγωγης για τα ολοκληρωμενα chips ειναι μιδενικο! Το κόστος παραγωγής για RV670=192mm^2@55nm συμφωνά με τα λεγόμενα σου είναι μηδενικό ε? Γιατί δεν το τύπωναν και πρίν από δύο χρόνακια σε 55nm – τσάμπα δεν ήτανε. Α, λέω να σου δώσω κάνα ευρώ και να μου τυπώσεις κάτι κυκλωματικά σε 32nm ή 24nm. Φτάνει το ένα εύρο ? (Μην ξεχνάμε δε ότι τα εργοστάσια αυτά τσάμπα φτιάχνονται – σαν τα μανιτάρια ξεπετάγονται από τις ρίζες των δέντρων). σιγα το κοστος που χριαζετε να φτιαχτει ενας επεξεργαστης γραφεικων η ενας κεντρικος επεξεργαστης συστιματος! ολα φτιαχνοντε απο πιριτιο! ψιμενη αμο ειναι το μεγαλιτερο μερος αυτων! Και επειδή η Ελλάδα έχει πολύ άμμο, και το καλοκαίρι ψηνόμαστε και εμείς στην παραλία μαζί με την άμμο… να φανταστώ ότι οι γυμνιστές όλο τσιπάκια έχουν στην πλάτη. Εγώ πέρσι με το κουβαράκι μου και το αντηλιακό, έκανα κάτι τσιπάκια άλλο πράγμα. Τι WoW , και κάστρα και πολιορκητές μετά…
John-lamia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 καταρχην φιλε μου "ailuros" δεν επιβαλω σε κανεναν αυτο που ειπα 2ον το ΡS3 θα μπορουσε να ειχε κ 9800gtx! εδω του βαλανε τον cell 3ον με τετοια χαρακτιριστικα αυτη η κονσολα θα επρεπε νε περνει windows κ να γραφει dvds k cds. 4ον οταν λεω οτι δεν μπορεις να παιξεις τα παιχνιδια του ps3 με την 7800 ενοω στα τερματα οπως κ η κονσολα γιατη αν τα κατεβασεις τα γραφεικα θα φενοντε για playstation 1. 5ον ποτε οι κονσολες δεν καθαρισαν το κοστος απ τα παιχνιδια τους!!!! ασ ειναι καλα τα τσιπακια που βγικαν για αυτες οσο αναφορα το κοστος κατασκευης ολοκληρομενων κηκλοματων το ξερω πολυ καλα γιατι εχω τελιωσει πληροφορικη, τωρα αν εσυ θες να συνεισφέρεις στο εισόδημα της nvida κ της intel δεν μου πεφτει λογος. γιατι φιλε μου μια μερσενρες ειναι τεχνολογικα ανοτερη απο μια 9800gtx κ το κοστος κατασκευης της δεν ενερχετε πανω απο 4000€ ενω για να την παρεις σκας 30000€;;; ποσο μαλον μια χαζοπλακετα εχει εναν βασικο μηνιατικο η οποια θα πεσει κατω απ την μιση αξιατης μεσα σε μερικους μηνες κ θα χρειαστει να την αλαξεις για το crysis 2!!!! κ γιαυτο προτιμω να παιξω με καμια γκομενα απ το να πωρωνομαι νε ανταλακτικα υπολογιστων τα οποια με αποβλακωνουν !!!! δεν μετραν τα γραφεικα αγαπιτε μου φιλε αλλα το game pay!!!!
makellarispn Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Ρε παίχτες την παρατήρηση για τα οικονομικά την έκανα από παράπονο, όχι για να ξεσπάσει εμφύλιος.Πιστεύω πως όλοι κατά βάθος συμφωνούμε σε πολλά σημεία.Απλώς έθιξα το γεγονός ότι ένα χόμπι αρχίζει και βγαίνει ακριβό πια.... PS : Έχουμε ξεφύγει αρκετά, αλλά κάτι καλό μπορεί να βγει από όλα αυτά σίγουρα....Keep posting
John-lamia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 ξερεις τι ειναι ρε μεγαλε να εχεις μια 8800 η 2900 η 3870χ2 κ να περιμενεις την 9800gx2 για να πας να την παρεις ενω εχεις νομο ενα ζευγαρι παπουτσια???? ελεος!!!! εχω εναν φιλο μου που σκευτετε ετσι γιαυτο τα ειπα ολλα αυτα!!!! κ τι κανεις στο κατο κατο? σκοτωνεις ufo κ γερμανους!!!! ειναι κατι αλλο που σκοτονεις εκτος να παιζεις μπαλα κ να τρεχεις με αυτοκινητακια που δεν προκιτε να αποκτισεις ποτε!!!! οχι οτι εγω δεν παιζω!!! ξεσκιζομαι κανονικα κ πορονομαι τελειος σε ολλα τε ειδη παιχνιδιων!!!! αλλα προσπαθω να παιζω εγω με τον υπολογιστη μου κ οχι αυτος με εμενα!!!! ελπιζω να γινομαι κατανωιτος
John-lamia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 ξερεις τι ειναι ρε μεγαλε να εχεις μια 8800 η 2900 η 3870χ2 κ να περιμενεις την 9800gx2για να πας να την παρεις ενω εχεις νομο ενα ζευγαρι παπουτσια???? ελεος!!!! εχω εναν φιλο μου που σκευτετε ετσι γιαυτο τα ειπα ολλα αυτα!!!! κ τι κανεις στο κατο κατο? σκοτωνεις ufo κ γερμανους!!!! ειναι κατι αλλο που σκοτονεις εκτος να παιζεις μπαλα κ να τρεχεις με αυτοκινητακια που δεν προκιτε να αποκτισεις ποτε!!!! οχι οτι εγω δεν παιζω!!! ξεσκιζομαι κανονικα κ πορονομαι τελειος σε ολλα τε ειδη παιχνιδιων!!!! αλλα προσπαθω να παιζω εγω με τον υπολογιστη μου κ οχι αυτος με εμενα!!!! ελπιζω να γινομαι κατανωιτος οσο αναφορα την κατασκευη chips γκουγκλαρετε λιγο δεν κανει κακο να ξερετε κ τι πληρονετε:lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 αυτά είναι...quotάρει και τον εαυτό του ROFL
antonl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Τουλάχιστον έμαθα δύο χρήσιμα πράγματα: - Οι "γκομενες" είναι πιο οικονομικές από τους υπολογιστές. - Κατάλαβα και δικαιολογώ επιτέλους γιατί συγκεκριμένος καθηγητής στη σχολή μου (πληροφορική != Γ' δέσμη) κύκλωνε/υπογράμμιζε/έβαζε λαμπτήρες νέον όπου έβλεπε σε γραπτό ορθογραφικό λάθος. Αρχικά ήθελα να απαντήσω σοβαρά. Μετά όμως δεν ήξερα από που να αρχίσω και πού να τελειώσω. Έτσι αποφάσισα να κινηθώ στο κλίμα του παρόντος thread (που οδεύει προς κλειδαμπάρωμα).
tmjuju Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Κάπου εδώ τα παρατάω και εγώ… τι να πρωτο-σχολιάσει κανείς. (Άσε που άμα γραφώ και πολλά κάνω και πολλά ορδογραφικά) Φίλτατε, John-lamia, μιας και όπως λες το πείρες το πτυχίο… ας είσαι πιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου και γίνε και λίγο ρεαλιστής. Αλλιώς, θα σου ξαναζητήσω να μου φέρεις τσάμπα την τεχνολογία του αύριο σήμερα. (κλασική περίπτωση Ελληνάρα είμαι και εγώ που όπου ακούω για τεχνολογία στα ράφια ψάχνω και εγώ το μέσω μου – να καβατζωθώ άνθρωπος).
Bigi444444 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Κάντε δουλειά σας, πάω να βάλω τα ποπ κορν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.