Προς το περιεχόμενο

Τελικές Τιμές Για 9800GX2

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα με τους παραπάνω ...καλά τα λένε όλοι.Όλοι έχετε σε μεγάλο βαθμό δίκιο.Απλώς ένας μισθός στην Ευρώπη είναι standart διπλάσιος από εδώ.Αν έπαιρνα 2000 κάθε μήνα δε θα χα πρόβλημα με τις τιμές.

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν έχω πρόβλημα με τους παραπάνω ...καλά τα λένε όλοι.Όλοι έχετε σε μεγάλο βαθμό δίκιο.Απλώς ένας μισθός στην Ευρώπη είναι standart διπλάσιος από εδώ.Αν έπαιρνα 2000 κάθε μήνα δε θα χα πρόβλημα με τις τιμές.

Θα είχες ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αν όχι ανάλογο. Πήγαινε να νοικιάσεις μια απλή γκαρσονιέρα σε βιομηχανική πόλη της Γερμανίας για παράδειγμα και πες μου πόσα θα χρειαστείς μόνο για ενοίκιο/ρεύμα/νερό ανά μήνα και δεν σου μιλάω καν για νεότευκτο κτίριο.

Στα καταναλωτικά είδη μπορεί να πληρώνουμε λίγο/πολύ τα ίδια με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους. Το γεγονός όμως ότι παίρνουν πολύ υψηλότερους μισθούς δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι το κόστος διαβίωσης είναι γενικά μικρότερο. Συν το γεγονός ότι τα ποσοστά ιδιοκτησίας κατοικίας είναι κατά πολύ χαμηλότερα από ότι στην Ελλάδα (παρεπιπτόντως στα δικά μου "νιάτα" ήθελες σχεδόν τα διπλάσια αν όχι τριπλάσια λεφτά στο παρελθόν για μια τηλεόραση πχ από ότι ένας μέσος Ευρωπαίος για να μην αναφερθώ στα αυτοκίνητα. Το αγαπητό ελληνικό κράτος τότε οργίαζε όσων αφορά τους δασμούς και τους τελωνιακούς φόρους και κρύβαμε ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές συσκευές ακόμα και στον πισινό μας τότε για να τα περάσουμε παράνομα από το Τελωνείο του αεροδρομίου...)

Τέλος για να τα βάλουμε και σε μια άλλη βάση που δεν ερευνάται στις εκάστοτε στατιστικές, ο μέσος βόρειος Ευρωπαίος δεν δουλεύει σε καμία περίπτωση με την ίδια ένταση με τον μέσο νότιο Ευρωπαίο. Αν πάμε σε πεδία όπως την γραφειοκρατία γενικά ή θου Κύριε τον δημόσιο τομέα τότε σε προκαλώ να δοκιμάσεις να εξυπηρετηθείς από οιαδήποτε δημόσια υπηρεσία της βόρειας Ευρώπης για να δεις τι σημαίνει οργάνωση, αποτελεσματικότητα και εργατικότητα. Για να έχεις κατ'αρχήν μέτρο σύγκρισης στο τελευταίο θα πρέπει να μετρήσεις σε κάθε χώρα ο κάθε δημόσιος υπάλληλος αντιστοιχεί σε πόσους πολίτες και εκεί θα είναι το πρώτο σημείο που διαφαίνεται άμεσα πόσους κοπρίτες έχουμε μαζέψει εμείς εδώ στην Ψωροκώσταινα.

Δημοσ.
εγω τα καταφερνο με 150 ευρο μονο καθε μηνα

εκτος αν μενεις με τους δικους σου, σου μαγειρευουν, σου πλενουν, δεν εχεις αμαξι, δεν εχεις κοπελα, δεν πληρωνεις κιν κλπ κ βγαινεις μονο για καφε με το χαρτζιλικι σου...

καποια απο αυτα να κανεις ουτε για ζητω δεν φταωουν 150?

Δημοσ.

μπερδεμενες καταστασεις,πολλα χρηματα φευγουν ,εγω εχασα 110 euro μου φυγαν μεσα απο το πατζακι μολις τα ειχα παρει απο την δουλεια και κοροιδευα εναν απο την δουλεια που τα ειχε ειδη χαλασει εγω τα εχασα μεσα σε ενα λεπτο και ακομη καταριεμαι τα κουλα χερια μου

Δημοσ.

Yπάρχει φοβερή τάση για off-topic στο thread.

Όσο και να σκάλιζα την φαντασία μου, ποτέ δεν θα μπορούσα να ανακαλύψω τρόπο ώστε να αναφερθούν οι λέξεις (εθνικοσοσιαλισμός/κομουνισμός κλπ) σε ένα thread που αναφέρεται σε μία κάρτα γραφικών...

Και για να πω και εγώ την off-topik-ιά μου, δεν είμαι γόνος εφοπλιστή, και μπορεί άμα θέλω να δουλεύω ένα μήνα για να παίζω Crysis, ή ακόμα και αν ήμουν γόνος εφοπλιστή, και τα 600ε τα έτρωγα πρωινό, που είναι το πρόβλημα?

Δημοσ.
Και για να πω και εγώ την off-topik-ιά μου, δεν είμαι γόνος εφοπλιστή, και μπορεί άμα θέλω να δουλεύω ένα μήνα για να παίζω Crysis, ή ακόμα και αν ήμουν γόνος εφοπλιστή, και τα 600ε τα έτρωγα πρωινό, που είναι το πρόβλημα?

Το πρόβλημα το έχουν οι πιστοί μανιφέστων που γράφτηκαν στα ... μέσα του 19ου αιώνος , οι οποίοι αμφιβάλλουν για το αν είμαστε καλύτερα σήμερα εμείς εδώ από την ΕΣΣΔ ή την Αλβανία του Χότζα ...

σιγουρα καλυτερο απο το εδω... 5 πραγματα, σιγουρα και εξασφαλισμενα παρα εγω, εσυ και 10.000.000 με 10 (και να χρωσταμε 30) και 5-10 οικογενειες με δισεκατομμυρια... ασε που δεν ξερουμε αν θα παρουμε συνταξη.

και οσο για μισο κιλο και τετοια δεν ησουν εκει για να ξερεις... οποτε ή εξασφαλισμενος εισαι ή πλουσιος... τι απο τα δυο???

Οποιονδήποτε Αλβανό άνω των 45 αν ρωτήσεις , ξέρει τα καλά του "υπαρκτού" και θυμάται ότι καφέ έπιναν μόνο οι γονείς σε κάθε οικογένεια και αυτοί ένα φλυτζανάκι την ημέρα και σε αυτό την κουταλιά τη μετρούσαν , δεν την έβαζαν πολύ γεμάτη , γιατί η ποσότητα που έπαιρναν κάθε μήνα με το κουπόνι δεν έφτανε για όλους.

Το ξέρουν επίσης και οι Έλληνες παλινοστούντες που μας ήρθαν από Τασκένδη κ.α. που και αυτοί ... έτρωγαν με χρυσά κουτάλια ...

Αλήθεια ρε φίλε isspro , ξέρεις τι σύνταξη πήραν όσοι είχαν δουλέψει στις "Λαικές Δημοκρατίες" , που μας ήρθαν εδώ δεκαετία του '80; Τι τους έδωσαν οι "Λαικές Δημοκρατίες";

Από τα δικά μας ταμεία ήρθαν και πήραν συντάξεις και για τον κίνδυνο να μην πάρεις σύνταξη φταίνε και αυτοί , που παίρνουν συντάξεις εδώ , έχοντας δουλέψει 30-40 χρόνια σε Πολωνίες-Ρουμανίες-Ουζμπεκιστάν και δεν συμμαζεύεται και επιβαρύνουν με τη νοσηλεία τους για ηπατίτιδες C και άλλες προίκες από τον "υπαρκτό" το Ελληνικό σύστημα υγείας ...

Δημοσ.

χαχα πραγματικά ξεφύγαμε αυτή τη φορά!το τελικό συμπέρασμα απο τα όσα διάβασα τουλάχιστον είναι ότι η κάρτα για τα λεφτά της δεν αξίζει ιδιαίτερα...

Δημοσ.
χαχα πραγματικά ξεφύγαμε αυτή τη φορά!το τελικό συμπέρασμα απο τα όσα διάβασα τουλάχιστον είναι ότι η κάρτα για τα λεφτά της δεν αξίζει ιδιαίτερα...

Δεν ξέρω αν αξίζει, αλλά εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου.

Η τιμή βέβαια είναι θέμα , αλλά αν μπορούσα θα την έπαιρνα ... αύριο για να παίζω το βράδυ Oblivion σε 1600Χ1200 με ΑΑ Χ 8 με τρελά fps. Με την 8800GT δεν μπορώ.

Θέλει κανείς να λευκάνει τα δόντια του;

Ας στείλει pm μπας και χτυπήσω μια 9800X2 .Θα σας κάνω και review!

Δημοσ.
Το πρόβλημα το έχουν οι πιστοί μανιφέστων που γράφτηκαν στα ... μέσα του 19ου αιώνος , οι οποίοι αμφιβάλλουν για το αν είμαστε καλύτερα σήμερα εμείς εδώ από την ΕΣΣΔ ή την Αλβανία του Χότζα ...

Τελευταίο off-topic:

Bασικά ούτε εμένα μου αρέσει η σημερινή κατάσταση που ζω, αλλά αν μη τι άλλο, το τελευταίο μέρος να το σχολιάσω ή να το συγκρίνω με άλλες περιπτώσεις είναι ένα thread που αναφέρεται στην κυκλοφορία μίας κάρτας γραφικών ενός τεχνολογικού φόρουμ μάλιστα που έχει αποφασίσει πως δεν επιτρέπονται οι πολιτικές (έστω κομματικές) συζητήσεις.

Δημοσ.
΄Ολοι μας θα θέλαμε να στοιχίζουν οι high end GPU 80?, αλλά όπως και να το κάνεις δεν είναι εφικτό.

θα επερεπε να στοιχιζουν 120-150ευρω το πολυ,ξυπνατε παιδια καρτες γραφικων ειναι δεν ειναι χρυσος,τσιπακια ειναι.Σε 8μηνες θα εχουν βγει αλλες και αλλες και αλλες.Και οπως και να το κανουμε το ευρω ειναι ποιο δυσκολο να το βγαλεις αυτη την εποχη αφου συνεχως η ακριβεια αυξανεται...

Εγω οταν περναν 3 χρονια και βλεπω οτι η καρτα μου μενει πισω στα παιχνιδια,θα περνω το δευτερο ή το τριτο σε αξια μοντελο και αυτο θα γινεται καθε 3 χρονια,θα δινω γυρω στα 150 ευρω και αυτα πολλα ειναι,δεν δινω πανω απο αυτα δεν αξιζει να πληρωνω αερα.και αστο κανουν για marketing και για κονομα 5πλασια της αντικειμενικης αξιας!!!

Δημοσ.

Όταν λες "θα έπρεπε" , τι ακριβώς εννοείς;

Το κόστος της πλακέτας;

Αν πληρώναμε το κόστος της πλακέτας, θα έπρεπε όλες οι κάρτες να έκαναν 0,01?. Μαζί με τη συσκευασία άντε 2?.

Δεν πληρώνουμε όμως το κόστος της πλακέτας, αλλα την πατέντα.

Αντίστοιχα το software πόσο έπρεπε να κοστίζει;

Το θέμα είναι ότι αυτοί που τα σχεδιάζουν καθορίζουν τις τιμές.

Πάντα έτσι ήταν.Όταν ο σπεκτρουμάκος έκανε 35.000δρχ η αμίγκα έκανε 250.000δρχ με μόνιτορ.

Δημοσ.

Πουθενά. Κουβέντα να γίνεται. ΄Αλλωστε αν το πάρεις ρεαλιστικά το θέμα ο αδικημένος συνταξιούχος έξω απ΄τη Βουλή θα πάει να διαμαρτυρηθεί στην κυβέρνηση και όχι στη Μεγάλη Βρετανία όπου πιθανόν ένας γόνος εφοπλιστή να σπαταλάει 2 συντάξεις για ένα πρωινό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...