Προς το περιεχόμενο

Τελικές Τιμές Για 9800GX2

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή διάβασα το όλο thread γιαυτό ρώτησα. Όπως είπα και πριν οι γνώμες είναι διχασμένες. μια πρόταση θα ήθελα...

Δημοσ.

Μ' αρέσει που κάποτε όταν ήμουν 20 χρονών το σκεφτόμουν να δώσω 70-80 euro για κάρτα γραφικών και παιδιά ηλικίας 20-24 χρονών και λιγότερο μιλάνε για 400-600 euro σαν να ναι καραμέλες σήμερα και ότι είναι καλές οι τιμές.Αλήθεια τα 'χετε δουλέψει πραγματικά αυτά τα λεφτά να δείτε πως βγαίνουν ή ο μπαμπάς έχει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις;Για προσγειωθείτε λιγάκι και ανοίξτε καμιά τηλεόραση να δειτε τις ειδήσεις λέω γω.Άλλοι πέρνουν συντάξεις 300 euro και δε μιλάνε και καθόλου, λίγη μετριοφροσύνη δε βλάπτει.

Δημοσ.

Μία αγάπη έχουμε και εμείς... Τη πληρώνουμε τι να κάνουμε... Πάντα όμως σε σημείο όπου μας συμφέρει και όχι ότι μας πασάρουν. Αν κάτι αξίζει καλό είναι να το αγοράσεις, αν σε ενδιαφέρει το άθλημα. Από εκεί και πέρα το τι κάνει τα λεφτά του ο καθένας δικό του καπέλο.

Άλλος τα τρώει στα μπουζούκια, στα μπαρμπούτια, στις Πο@τάνες, στα ναρκτωτικά... εε εμείς τα δίνουμε στην nVIdia... :-P

Τελικά κάποιος που δεν έχει SLI Mobo μπορεί να τη δουλέψει? Ναι ή Όχι? Όταν λέω να τη δουλέψει φυσικά εννοώ χωρίς να χάνει σε επιδόσεις.

Δημοσ.
Μία αγάπη έχουμε και εμείς... Τη πληρώνουμε τι να κάνουμε... Πάντα όμως σε σημείο όπου μας συμφέρει και όχι ότι μας πασάρουν. Αν κάτι αξίζει καλό είναι να το αγοράσεις, αν σε ενδιαφέρει το άθλημα. Από εκεί και πέρα το τι κάνει τα λεφτά του ο καθένας δικό του καπέλο.

Άλλος τα τρώει στα μπουζούκια, στα μπαρμπούτια, στις Πο@τάνες, στα ναρκτωτικά... εε εμείς τα δίνουμε στην nVIdia... :-P

οταν δεν θα εχεις να φας καθολου να σε δω. αυτα βλεπουν αυτοι που κυβερνανε και σου λενε αφου υπαρχουν πολοι που δινουν 500 καθε 3 μηνες ας παρουν και αυτοι με την φορολογια, μια αγαπη εχουν και αυτοι το χρημααααααααααααα.:lol::lol:

Δημοσ.

Μα εδώ είναι το λάθος που κάνεις. Όταν αγοράζεις το High End, δεν αναβαθμίζεις τόσο γρήγορα όσο λες. Αρκεί να ξέρεις να ψωνίζεις και να μην αγοράζεις ότι σου πασάρουν.

Τη GTX την έχω σχεδόν από τότε που βγήκε, κάποιοι που δεν έδιναν τα λεφτά μία και καλή, ακόμα αλλάζουν κάρτες γραφικών. Σίγουρα έχουν δώσει παραπάνω από μένα...

Δεν νομίζω λοιπόν ότι κάθε 3μήνες αγοράζω κάρτα γραφικών... Είμαι στον ενάμιση χρόνο... Μπορεί και παραπάνω...

Και τέλος πάντων, αν είναι να κρίνουμε για το πως δίνουμε τα λεφτά και που τα βρίσκουμε να ανοίξουμε κάποιο άλλο Topic. Αυτό το Topic είναι για άτομα που τα σκάνε είτε καλός είτε κακός.

Και το παρακάτω από το VR ZONE

928954.jpg

Και ένα ακόμα...

attachment.php?attachmentid=2524&d=1205577301

Δημοσ.
Αλήθεια τα 'χετε δουλέψει πραγματικά αυτά τα λεφτά να δείτε πως βγαίνουν ή ο μπαμπάς έχει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις;Για προσγειωθείτε λιγάκι και ανοίξτε καμιά τηλεόραση να δειτε τις ειδήσεις λέω γω.Άλλοι πέρνουν συντάξεις 300 euro και δε μιλάνε και καθόλου, λίγη μετριοφροσύνη δε βλάπτει.

Να ανοίξουμε την τηλεόραση για να ... δούμε την πραγματικότητα;

Την Ελληνική τηλεόραση;

Ή για να αποβλακωθούμε;

Αυτοί που παίρνουν συντάξεις 300? , είτε έχουν ένσημα για 5-6 χρόνια, είτε δεν έχουν καθόλου και δεν είχαν πληρώσει ποτέ ούτε μια δραχμή σε ένσημα , οπότε και τα 300? πολλά τους είναι και σε βάρος άλλων τα παίρνουν.

Πλήρης σύνταξη ασφαλισμένου του ΙΚΑ , με 35 εργάσιμα χρόνια , είναι πάνω από 1100?.

Μιλάω για το ΙΚΑ και όχι για κάτι προνομιούχους τύπου ΔΕΗ-ΟΤΕ που παίρνουν 2200? σύνταξη.

Οι διάφορες πατσαβούρες της τηλεόρασης που κάνουν κυρήγματα για φτώχια, πάνε στα κανάλια με porsche , με οδηγούς και με μπράβους , από τις βίλλες που μένουν σε πανάκριβα προάστεια και η πιο φθηνή τους τσάντα ή ζευγάρι γόβες κάνουν 1500?. Φυσικά δεύτερη φορά δεν φοράνε τα ίδια , κάθε μέρα άλλα.

Και μετά μας πουλάνε τρίχες για φτώχεια και ανέχεια.

Από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί όποιος εργάζεται θα πρέπει να έχει ηθικό πρόβλημα να αγοράζει για τον εαυτό του ή για το παιδί του , μια κάρτα γραφικών που κοστίζει από 200? εώς 500?.

Άλλος τα δίνει σε μια βραδιά για να ακούσει κάποια από τις ταλεντάρες του τσιφτετελιού , πίνοντας μπόμπα ουίσκι. Δικαίωμα του καθενός ...

Μήπως θα έπρεπε να έχουμε κάποιο κηδεμόνα να μας καθορίζει πόσα καταναλωτικά αγαθά θα παίρνει ο καθένας το μήνα με ... κουπόνια;

Το μοντέλο υπήρξε , αλλά δεν είχε σουξέ.

Δημοσ.
Αλήθεια τι πολίτευμα έχουμε ....α ναι ...προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία....ή αλλιώς δημοκρατία των πλουσίων....'η αλλιώς πολίτευμα αυτών που ανέχονται να τους π***** κάθε μέρα για ονομάζονται ελεύθεροι πολίτες...άντε μη γ*****ω.

Μήπως θα προτιμούσες πολίτευμα τύπου ΕΣΣΔ , που δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί αλλά μόνο ρακένδυτοι και μέλη του Κόμματος;

Όπου έπαιρναν μισό κιλό καφέ το μήνα ανά οικογένεια και ένα κιλό κρέας;

Και ανά πάσα στιγμή υπήρχε και το ενδεχόμενο να κερδίσει κανείς δωρεάν διακοπές στη Σιβηρία για τον εαυτό του και την οικογένειά του για επόμενα 20 χρόνια;

Δημοσ.

σιγουρα καλυτερο απο το εδω... 5 πραγματα, σιγουρα και εξασφαλισμενα παρα εγω, εσυ και 10.000.000 με 10 (και να χρωσταμε 30) και 5-10 οικογενειες με δισεκατομμυρια... ασε που δεν ξερουμε αν θα παρουμε συνταξη.

και οσο για μισο κιλο και τετοια δεν ησουν εκει για να ξερεις... οποτε ή εξασφαλισμενος εισαι ή πλουσιος... τι απο τα δυο???

τωρα για περισσοτερη αναλυση αν θελεις εδω ειμαστε...

Δημοσ.
Μ' αρέσει που κάποτε όταν ήμουν 20 χρονών το σκεφτόμουν να δώσω 70-80 euro για κάρτα γραφικών και παιδιά ηλικίας 20-24 χρονών και λιγότερο μιλάνε για 400-600 euro σαν να ναι καραμέλες σήμερα και ότι είναι καλές οι τιμές.

΄Ολοι μας θα θέλαμε να στοιχίζουν οι high end GPU 80?, αλλά όπως και να το κάνεις δεν είναι εφικτό. Εγώ προσωπικά εξήγησα γιατί θεωρώ ότι στοιχίζουν τόσο οι κάρτες αυτές, θα μπορούσαν τα 20-χρονα αυτά να είναι παιδιά μου και στα 20 μου είχα μούρλα με τις μηχανές. Για να ξεπληρώσω την χιλιάρα τότε δούλευα 3 χρόνια σε 2 δουλειές.

Αλήθεια τα 'χετε δουλέψει πραγματικά αυτά τα λεφτά να δείτε πως βγαίνουν ή ο μπαμπάς έχει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις;Για προσγειωθείτε λιγάκι και ανοίξτε καμιά τηλεόραση να δειτε τις ειδήσεις λέω γω.Άλλοι πέρνουν συντάξεις 300 euro και δε μιλάνε και καθόλου, λίγη μετριοφροσύνη δε βλάπτει.

H κάρτα γραφικών μου μπορεί να είναι μια μικρή βαθμίδα πάνω από τη δική σου, αλλά το σύστημά γενικά είναι αρκετά πιο ταπεινό από το δικό σου.

Πριν αρχίσετε να καλείτε για προσγείωση δείτε πως θα προσγειωθείτε πρώτοι όλοι σας γιατί στο τέλος θα καταλήξετε να ζητάτε φορολογικές δηλώσεις των μελών εδώ για να ανακαλύψετε αν δικαιούνται να έχουν άποψη.

Αν τώρα σε πιάνει εσένα μια τόσο δυνατή κρίση αλτρουισμού ακούγοντας τις ειδήσεις μπορούσες άνετα αντί να ξοδέψεις Χ ποσό για τετραπύρηνο επεξεργαστή να βοηθήσεις κάποιο συνταξιούχο όπως λες ή εξασκώντας λίγη ταπεινοφροσύνη όπως το λες να μην τον αναφέρεις αν μη τι άλλο στην υπογραφή σου.

Αν τώρα σας τσούζει η κριτική όταν στρέφεται προς εσάς, ξανασκεφτείτε το πόσο δίκαιο είναι να κρίνεται τους άλλους χωρίς να έχετε την παραμικρή πληροφορία για το ποιοί είναι και το τι κάνουν.

Δημοσ.
σιγουρα καλυτερο απο το εδω... 5 πραγματα, σιγουρα και εξασφαλισμενα παρα εγω, εσυ και 10.000.000 με 10 (και να χρωσταμε 30) και 5-10 οικογενειες με δισεκατομμυρια... ασε που δεν ξερουμε αν θα παρουμε συνταξη.

και οσο για μισο κιλο και τετοια δεν ησουν εκει για να ξερεις... οποτε ή εξασφαλισμενος εισαι ή πλουσιος... τι απο τα δυο???

τωρα για περισσοτερη αναλυση αν θελεις εδω ειμαστε...

Mέχρι του σημείου να μου αποδείξεις ότι έχεις ζήσει έστω για ένα μήνα σε κράτος με υπαρκτό κομμουνισμό (ειδικά μετά την περεστρόικα), δεν νομίζω ότι θα οφελήσουν σε κάτι οι θεωρητικές αναλύσεις ή οποιεσδήποτε ασκήσεις επί χάρτου.

Η πολιτική δεν έχει καμία θέση σε αυτό το forum. Αν υπάρχει ανάλογο forum στο insomnia ευχαρίστως να μεταφέρουμε την συζήτηση εκεί.

Δημοσ.

Το thread έχει ως θέμα τις καινούργιες της nvidia ή αν ο καπιταλισμός είναι καλύτερος από τον σοσιαλισμό;

Ο 21century που είναι να κάνει την καίρια παρέμβασή του;

Δημοσ.

μη σκοτωνεστε για της 9800 gx2 αυτες ειναι μονο για αυτους που εχουν μονιτορ υψηλης αναλυσης 1920χ1200 και 2580χ1900 (quad sli ) , εμεις που εχουμε μονιτορ με 1680χ1080 μας φτανουν οι 2χ8800 gts 512 η 2χ9800 gtx ( για το crysis ).... μη παει κανεις και παρη 9800 gx2 και τη βαλει σε μονιτορ 1280χ1024 ( αν το κανει να μας το πει για να γελασουμε ) ( και δεν υπαρχει λογος να παρη καποιος 9800 gx2 αν δεν εχει σκοπο να κανει quad sli , που στους περισσοτερους ειναι αχρηστο αν δεν εχουν υψηλης αναλυσης μονιτορ )

Δημοσ.
Το thread έχει ως θέμα τις καινούργιες της nvidia ή αν ο καπιταλισμός είναι καλύτερος από τον σοσιαλισμό;

Ο 21century που είναι να κάνει την καίρια παρέμβασή του;

κανενας απο τους δυο αυτους δεν ειναι καλιτερος ... μονο ο εθνικο σοσιαλισμος τους ξεπερναει lol ( παο τορα γρηγορα στο company of heroes για να σκοτωσο τους καταραμενους ιμπεριαλιστες )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...