Ailuros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 ΄Οποιος είναι ήδη κάτοχος μιας 8800/3850/3870 οτιδήποτε, δεν αποτελούν ουσιαστική αναβάθμιση αυτές οι κάρτες. Και όχι δεν τα παίζεις όλα στο τέρμα. Η 9800GX2 στο Crysis με "very high" ρυθμίσεις είναι μόλις στα 36fps στα 1280*1024 χωρίς ΑΑ/ΑF. Για να βάλεις και ΑΑ/ΑF μόλις στα 1280 με αυτές τις ρυθμίσεις πρέπει να βάλεις δύο 9800GX2 σε ένα σύστημα και να πετάξεις κοντά ένα χιλιάρικο για μια τέτοια ανοησία. Είναι η απόλυτη ανοησία μιας και σε μόλις λίγους μήνες θα φτάνουν οι μελλοντικές κάρτες με κλάσμα του κόστους των 1000? τις επιδόσεις αυτές.
John-lamia Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 αυτο ενωουσα στα πολυ ποιο πριν μηνηματα μου!!!! οτι θα βγουν καρταρες οι οποιες θα πιγενουν πολυ καλητερα απ την παρουσες, κ οτι δεν κανει να κανουμε τετοιες επενδισεις ακομα κ αν τα εχουμε να τα σκασουμε, αλλα με το να περιμενουμε σηνεχεια το καινουργιο δεν προκιτε να παρουμε ποτε τιποτα!! αλλα αν η 9800GX2 στο Crysis με "very high" ρυθμίσεις είναι μόλις στα 36fps στα 1280*1024 χωρίς ΑΑ/ΑF. Για να βάλεις και ΑΑ/ΑF μόλις στα 1280 με αυτές τις ρυθμίσεις πρέπει να βάλεις δύο 9800GX2 σε ένα σύστημα και να πετάξεις κοντά ένα χιλιάρικο για μια τέτοια ανοησία για ενα κ μονο παιχνιδι αστα να πανε. διλαδι οταν βγει το far cry 2 τι θα θελουμε να το τρεξουμε αραγε....
Ailuros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μόνο που παραδόξως τα "χώνεις" μόνο στην μία εταιρία, ενώ στην ουσία τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου είναι και στις 2 εταιρίες. Ούτε μια 3870Χ2 σώνει την μέρα που ζορίζεται να ξεπεράσει σε μέσο όρο μονές κάρτες διετίας. Τώρα αν βάλεις 2 Χ2 σε ένα σύστημα έχεις περίπου το ίδιο αποτέλεσμα όπως και με 2 9800GX2: 4 ηλίθιοι ο ένας να ξύνει την πλάτη του άλλου και καμία ουσιαστική διαφορά στο τέλος. Το μόνο θετικό είναι ότι 2 Χ2 είναι αρκετά φθηνότερες. Το ότι για τέτοιες λύσεις χρειάζεται κανείς βιομηχανικό ανεμιστήρα να βγάλει τον βραστό αέρα απ'το κουτί ή τερατώδης τροφοδοτικό το παραλείπουμε από ευγένια.
John-lamia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 σωστος!!!! σωστοτατος!!!! αντε ντε!!!! βαλε το ενα βαλε το αλλο, κ στο τελος κανει σαν τρακτερ το μηχανιμα, θελει τουλαχιστον 4 με 5 ανεμιστιρακια στο κουτι, βαλε κ την cpu, βαλε κ την-τις καρτες γραφεικων, φτασαμε στα 8 κουλερ!!!! τωρα οσο αναφορα για το χοσιμο που ρηχνω ειναι αντικειμενικο κ δεν ειμαι οπαδος καμιας εταιριας, παντος αν δεν λυπηθει ο θεος την AMD-ATI δεν θα λυπηθούν εμάς η NVIDIA κ η INTEL, γιατι αν το πιγεναν καλα οι βενομ της AMD τωρα θα ειχαμε πενριν 4χ4 με 150Ε!!!!
johnnyelectro Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Πέραν των υπολοίπων που συζητάμε γι' αυτήν την καρτούλα είναι εύκολο να μας πει κάποιος που την έχει ήδη τις διαστάσεις της για να δούμε αν χωράει στο κουτί μας αυτό το μικρό τέρας! Φαντάζομαι ότι πολύ το σκέφτονται αυτό πριν την αγοράσουν... Για πείτε!
John-lamia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 http://www.tomshardware.co.uk/forum/249328-15-full-review-9800gx2-hd3870x2 εδω παλι λενε αλλα! πχ στο ανρεαλ παει καλιτερα η nvidia ενω στο ποιο πανω ποστ ειναι η ΑΤΙ.... Αμα δεν την παρει ινσομνιανιτης στα χερια του να την τεσταρει αυτη την γ..μιμ..νη 9800 κ να μας πει πως τα παει δεν προκιτε δουμε φως
John-lamia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Πέραν των υπολοίπων που συζητάμε γι' αυτήν την καρτούλα είναι εύκολο να μας πει κάποιος που την έχει ήδη τις διαστάσεις της για να δούμε αν χωράει στο κουτί μας αυτό το μικρό τέρας! Φαντάζομαι ότι πολύ το σκέφτονται αυτό πριν την αγοράσουν... Για πείτε! Ετσι ειναι. αν κ το ποστ λεει για τελικες τιμες της καρτας, το τελευτεο που πρεπει να δουμε στην τιμη ειναι την ιδια την καρτα!!!! εγω περασα αναμεσα σε 2 σκλιρους την HD2900 για να μπει στο κουτι μου
Ailuros Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 http://www.tomshardware.co.uk/forum/249328-15-full-review-9800gx2-hd3870x2 εδω παλι λενε αλλα! πχ στο ανρεαλ παει καλιτερα η nvidia ενω στο ποιο πανω ποστ ειναι η ΑΤΙ.... Αμα δεν την παρει ινσομνιανιτης στα χερια του να την τεσταρει αυτη την γ..μιμ..νη 9800 κ να μας πει πως τα παει δεν προκιτε δουμε φως Τα διάφορα reviews δεν χρησιμοποιούν τα ίδια timedemos ή περιβάλλοντα μέτρησης σε κάθε παιχνίδι. Ακόμα και να βρεις δύο reviews που χρησιμοποιούν ακριβώς το ίδιο timedemo, πάλι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης γιατί τα συστήματα και το λογισμικό που χρησιμοποιήθηκαν και στις δύο περιπτώσεις δεν είναι ποτέ ίδια. Το UT3 οποιαδήποτε κάρτα ισάξια ή μεγαλύτερη μιας 3870 ή 9600GT το τρέχει άνετα στα 1600*1200 με 4xAA/16xAF με μέγιστες ρυθμίσεις αν και εφόσον υπάρχει και ένας δυνατός επεξεργαστής στο σύστημα. Αν τώρα θέλει κάποιος περισσότερα δείγματα εξομάλυνσης υπάρχει η επιλογή μεταξύ μιας 3870Χ2 με 8x Multisampling ή μιας απλής 8800GTS/512 με 16x Coverage sampling. Για μεγαλύτερες αναλύσεις από τα 1600 και πάντα με τουλάχιστον 4xAA σε όλες τις υπάρχουσες λύσεις τους αδειάζει η μνήμη στο UT3 μιας και οι περισσότερες έχουν 512ΜΒ ανά chip/ανά καρέ εκτός την 8800GTX που έχει 768ΜΒ αλλά ούτε και αυτή σώζει τίποτα.
PaNtErAz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 xaxaxaxaxa 550 ευρώ για κάρτα γραφικών; ΑΧαχα... Δηλαδή κοστίζει περισσότερο σε κατασκευή από αυτό;;;; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907904 Είπαμε να μας δουλεύουν αλλά έτσι απροκάλυπτα στην μάπα;; Σόρρυ κιόλας αλλά αν δεν είσαι είτε εφοπλιστής, είτε είναι το αντικείμενο της δουλειάς σου, θα είσαι το άπειρο θύμα να τα σκάσεις... Σε διαφορετική περίπτωση πείτε μου που φυτρώνουν λεφτά να πάω να βοσκήσω...
John-lamia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 οχι ρε μ..λα..ας εισαι???? να 'χουμε να λεμε.... κιτα λιγο τα προιγουμενα μηνηματα περι χρηματων στο ποστ.... παντος εγω περιμενω την 9800gt, αλλα με το μηχανιμη που εχω δεν ξερω αν θα τα παει καλα.... απλα περιμενω και.... σχολιαζω-σχολιαζουμε :shifty:
John-lamia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 οχι ρε μ..λα..ας εισαι????να 'χουμε να λεμε.... κιτα λιγο τα προιγουμενα μηνηματα περι χρηματων στο ποστ.... παντος εγω περιμενω την 9800gt, αλλα με το μηχανιμη που εχω δεν ξερω αν θα τα παει καλα.... απλα περιμενω και.... σχολιαζω-σχολιαζουμε :shifty: ΑΠΛΑ μηραζουμε γνωσεις κ αποψεις περι του αυτου του ποστ (Γνώσεις που δεν μεταδίδονται με απόψεις κ διάλογο είναι άχρηστες )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 αυτά είναι...quote τον εαυτό του γιατι αν το πιγεναν καλα οι βενομ της AMD τωρα θα ειχαμε πενριν 4χ4 με 150Ε!!!! Venom? δηλητήριο?
John-lamia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 αν παντος η 3870χ2 κοντραρει την 9800gx2 τοτε αυτη με ddr4 πως θα τα παει? http://www.overclex.net/news/4101/CeBIT-2008---PowerColor-3870X2-DDR4 (το κουλερ μιαζει λιγο με 7900GTX )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.