Προς το περιεχόμενο

πως θα το κάνω?

lamarko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδία έιχα ένα φορητό που χάλασε. πήρα το σκληρό του και τον εκανα εξωτερικό.θέλω να του σβήσω τα αρχεία και δεν μπορω.κάποια μπορεσα κάποια όχι.πως θα του κάνω ένα φορμάτ.έχω βίστα...ευχαριστώ

Δημοσ.

τί εννοείς "κάποια μπόρεσα-κάποια όχι".Πας να του κάνεις φορμάτ,και "σβύνει τα μισά";Και τί λέει;

Ή εννοείς πως πας να τα σβύσεις "χειρωνακτικά",και δεν τα σβύνει όλα.Αλλά και ΠΑΛΙ τί λέει.

;

Δημοσ.
τί εννοείς "κάποια μπόρεσα-κάποια όχι".Πας να του κάνεις φορμάτ,και "σβύνει τα μισά";Και τί λέει;

Ή εννοείς πως πας να τα σβύσεις "χειρωνακτικά",και δεν τα σβύνει όλα.Αλλά και ΠΑΛΙ τί λέει.

;

μπαίνω μέσα στο σκληρό.πατώ shift+del και δεν μου τα σβήνει...

Δημοσ.

αφού θέλεις να του κάνεις φορμάτ,ποιός ο λόγος να τα σβύσεις "με το χέρι";Δεξί κλικ και φορμάτ στον σκληρό.

Το θέμα όμως είναι (αν και ΔΕΝ λες τί μήνυμα σφάλματος σου βγάζει) ότι (ειδικά αφού είπες ότι προέρχεται απο "χαλασμένο φορητό",ότι μπορεί κι αυτός (ο δίσκος) να έχει πάθει ζημιά...Αν σου πει "this disk cannot be formatted",μάλλον εκεί είσαι....

Δημοσ.
παιδία έιχα ένα φορητό που χάλασε. πήρα το σκληρό του και τον εκανα εξωτερικό.θέλω να του σβήσω τα αρχεία και δεν μπορω.κάποια μπορεσα κάποια όχι.πως θα του κάνω ένα φορμάτ.έχω βίστα...ευχαριστώ

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;:confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...