bomberb17 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Κάνω ανασυγκρότηση στα windows XP, αλλά 2 αρχεία δεν τα κάνει.. Συγκεκριμένα είναι 2 αρχεία του World of warcraft, το expansion.MPQ και το patch.MPQ τα οποια είναι 1,5 GB το καθένα...Στην ανασυγκρότηση τα βγάζει κόκκινα (fragmented χώρος στο σκληρό δλδ) και στην αρχή μου βγάζει ότι προτείνεται η ανασυγκρότηση. Το WoW εν τω μεταξύ "σερνεται"... Τα έχω βάλει να έχουν πρόσβαση "everyone" (είναι σε NTFS δίσκο) δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...
geothrin Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Με ποιο πρόγραμμα κάνεις defrag??? Δοκίμασε Ο&Ο Defrag...Πολύ δύσκολο να μην στα φτιάξει...Τοπ για μένα
bomberb17 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Χρησιμοποιω των ΧΡ το προγραμμα... Γιατι ομως των ΧΡ δε τα φτιαχνει....
antonl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Πιθανόν να μην υπάρχει στο συγκεκριμένο partition συνεχόμενος ελεύθερος χώρος με μέγεθος >1.5GB.
bomberb17 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Όχι ο μισός σκληρός είναι ελεύθερος (περίπου 30GB)...
ftso Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Τα αρχεία έχουν κατακερματιστεί και δεν νομίζω κάποιο πρόγραμμα να διορθώσει τον κατακερματισμό λόγο του μεγέθους που έχουν.Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι.Απλά αν δεις πρόβλημα τα διαγράφεις.
lefi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Τα αρχεία έχουν κατακερματιστεί και δεν νομίζω κάποιο πρόγραμμα να διορθώσει τον κατακερματισμό λόγο του μεγέθους που έχουν.Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι.Απλά αν δεις πρόβλημα τα διαγράφεις. Αν θέλει να το παλέψει μπορεί.Ας δοκιμάσει Auslogics Defrag που χωρίς να το εγγυώμαι πιστεύω ότι θα τα καταφέρει ή JkDefrag που δεν θέλει εγκατάσταση και κάνει και καλό performance. Και τα 2 δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.