expired Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Έχω συνδέσει δύο υπολογιστές μεταξύ τους και βλέπει ο ένας τον άλλον με ping. Έχω κάνει share την σύνδεση και παρ΄ότι δείχνει στο δεύτερο pc ότι είναι share η σύνδεση δεν ανοίγει σελίδες. Μάλιστα μπορώ από το 2ο pc να διαχειριστώ και τη σύνδεση (connect/disconnect) που σημαίνει ότι όντως το 'χω κάνει σωστά. Ολα τα firewalls είναι απενεργοποιημένα και στα 2 pc. Τα πρωτόκολλα "client for ms networks" και "file and print sharing for ms networks" δεν υπάρχουν ούτε για εγκατάστηση στο pc που έχει το internet. Όταν πατάω install μου γράφει "the specified path does not contain any applicable device infs". Επίσεις και το service "routing and remote access" αρνείται να ξεκινήσει.. μου βγάζει error 1068. Είναι απαραίτητα όλα αυτά για να λειτουργήσει το δίκτυο? Και αν ναι.. πως θα εγκαταστήσω τα πρωτόκολλα? To pc που έχει το internet έχει xp pro sp2 και το άλλο pc xp pro χωρις sp. Εντάξει βλέπει internet το 2ο pc, ήθελε να βάλω και dns To πρόβλημα όμως με το file sharing παραμένει, αν όντως χρειάζομαι το πρωτόκολλο πως θα το βρω? Με repair της εγκατάστασης μέσω του cd γίνεται? Έχω sp2 ενώ το cd των xp που έχω είναι χωρίς sp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.