paonikgt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Καλησπερα σας θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξης:εχω το παλοιο κουτι staker οπως θα γνωριζεται διπλα στις θυρες usb τις οποιες εχω συνδεση σωστα στην μητρικη μου υπαρχουν 2 τρυπεσ mic και speaker αντιστοιχα. Το προβλημα ειναι που θα τα συνδεσω τα καλωδια στην μητρικη μου.Εχω την μητρικη asus crosshair. Y.Γ θελω να συνδεσω τα ακουστικα τησ καμερασ μου για να μιλαω και να ακουω στο msn και στο skype. ΣΑσ ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 το θεμα εχει σχέση περισσότερο με τη μητρική σου, παρά με το κουτί. πισω απο τις 2 υποδοχες mic+speaker πρεπει να ξεκιναει ενα καλώδιο, αυτό το συνδέεις στη μητρική. το βυσμα ειναι παρόμοιο με των εσωτερικών usb. που ακριβώς στη μητρική... : δες το μανουαλ της μητρικής, αν δεν το εχεις κατεβασε απο http://support.asus.com/ .Νομιζω ολες οι συνχρονες μητρικές έχουν υποδοχή internal audio. εκτος αυτου ισως υπάρχει καποιο jumperaki στη μητρική, για να ρυθμίζει ποιό απο τα mic+speaker (το πίσω ή το εσωτερικό/μπροστά) θα δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 εχω και εγω stacker 832 και δεν μου αναβουν τα μπλε λαμπακια που εχει. δεν ξερω πως να τα συνδεσω (ποια και που στη μητρικη [Gigabyte N680SLI-DQ6 rev.1]). καμια βοηθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paonikgt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 δυστυχως εχω κοιταξει το βιβλιαρακι ποσες φορες δεν μπορω να βρω τετοια επιλογη.Σας παρακαλω μια βοηθεια παραπανω.Θα τρελαθω εχω ενα μηνα που ψαχνω και δεν μπορω να βρω τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ten-ten78 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Να υποθέσω ότι η κάρτα ήχου της μητρικής σου ότι είνια αποσπώμενη;αν ναι....(όπως είνια στην δική μου μητρική asus) τότε το καλώδιο που έρχετε συνδέεται στην αποσπώμενη κάρτα ήχου....τηα δεις της υποδοχές....μετά και αφού έχεις κάνει σωστα την εγκατάσταση των οδηγών της κάρτας ήχου λογικά θα έχει επιλογή για χρηση ήχου και απο της μπροστά υποδοχές του κουτιου ανεξάρτητα απο τα ηχεία του υπολογιστή....απλός μέσα απο το msn ή το skype θα πρέπει να ορίσεις συσκευή ήχου την μπροστινή και όχι την βασική(δηλ των ηχείων του pc) Πιστεύω να σε βοήθησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paonikgt Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 φιλε ten-ten78 με οηθησες παρα πολυ.Απλα το μπροστινο καλωδιο εχει ενα φυσ που γραφει AC'97 και ενα HD-aydio ποιο να συνδεσω στην αποσπομενη καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ten-ten78 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 εγώ έχω συνδέσει το HD Audio....κάνε το ίδιο και εσύ...βέβαια τσέκαρε και από το bios ότι έχεις ενεργό το HD audio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paonikgt Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 οκ σε ευχαριστω παρα πολυ.Δεν θα υπαρχει προβλημα που πισω θα εχω συνδεμενα τα ηχεια και μπροστα θα εχο το μικροφωνο με τα αουστικα?Θα ακουγεται και απο τα ηχεια και απο τα κουστικα?Η θα τα ρυθμισω εγω? Και αν ναι απο που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ten-ten78 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Κανονικά δεν θα έχεις πρόβλημα....αν εχεις περασεις καλα τους οδηγους της κάρτας ήχου θα σου έχει εμφανιστει μια επιπλέον συσκευη ήχου...σε μένα φαίνεται σαν HD audio front headsphones (ενώ η κανονική έξοδος των ηχείων φαίνεται σαν soundmax hd audio) απλώς από το εργαλείο της κάρτα ήχου θα πρεπει να ορίσεις ότι η μπροστινή έξοδος θα χρησιμοποιείται σαν ξεχωριστή έξοδος για ακουστικά παράλληλα με την κανονική (independant front headsphone η επιλογή για την δικιά μου κάρτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paonikgt Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 εχω κανει εγκατασταση τους driver της καρτα ηχου αλλα δεν μου εμφανιζει πουθενα να κανω της ρυθμισης.Πισω που εχω συνδεμενα τα ακουστικα και το μικροφωνο δουλευουν κανονικα.Πριν λιγο που δοκιμασα απο μπροστα νεκρα απολυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ten-ten78 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 κοιτα στο εργαλειο της καρτας αν εχει κατι στις ρυθμίσεις αλλιςσ πηγαινε στο msn και στον οδηγο για audio kai video δες αν σου έχει βγάλει και αλλη επιλογη για audio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.