alexism Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Οταν αγορασα ενα εκτυπωτη HP photosmart D5160 τον συνδεσα αμεσως και τα vista αμεσως τον ειδαν και δουλεψε. Αργοτερα οταν πηγα να περασω τους drivers της HP στον "πινακα ελεγχου-εκτυπωτες " εμφανιστηκαν δυο εικονιδια εκτυπωτων(ενα των vista και ενα της HP) με αποτελεσμα, το προγραμμα photosmart να κρασαρει και να κλεινει γιατι προφανως τον μπερδευε να βλεπει δυο εκτυπωτες. Εχω κανει απεγκατασταση εγκατασταση, αρκετες φορες και διαγραφη των εκτυπωτων απο το "πινακα ελεγχου-εκτυπωτες " αλλα αυτος των vista δεν σβηνει με τιποτα!!!!με αποτελεσμα οποτε ξαναβαζω τους drivers της HP στο τελος να υπαρχουν δυο εκτυπωτες στον "πινακα ελεγχου-εκτυπωτες ", και παλι φτου απο την αρχη! Το help line της HP αν και ευγενικο, δεν βοηθησε καθολου και προτεινε format!!! Καμμια ιδεα βρε παιδια,;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Εχεις ορισει με δεξι κλικ σαν προεπιλεγμενο τον HP ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexism Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Βεβαιως και τον εχω ορισει, σε απλες εκτυπωσεις ρουτινας δουλευει κανονικα, οταν παω ομως να εκτυπωσω μεσω photosmart τοτε σαλταρει και κλεινει το προγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnfocus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δεν θελω να σε απογοητευσω ,αλλα και εγω οταν ειχα τα vista,εκανα κανονικα την εγκατασταση του HP(σκανερ-φ/κο) και μετα από μερικές μέρες δεν μου λειτουργουσε το σκανερ και ξαναεκανα εγκατασταση.Το ειχα κανει 5-6 φορες και μου ειχε σπασει τα νευρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Παντως εγω και με πολυμηχανημα HP και τωρα με ξεχωριστο εκτυπωτη και σκανερ HP και vista δεν ειχα ποτε προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.