takissas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Γεια σας, Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για εμένα λόγο του ότι πήρα στα χέρια μου την τελευταία λέξη της τεχνολογίας το θαυμάσιο ipod touch 16gb (new software)!!!! Τώρα, 1ο:θέλω να μάθω τι ακριβός είναι το jailbreak και 2ο:το apps.installer γιατί χρειάζεται και πώς το αποκτώ.... 3ο:Τι άλλο πρέπει να εγκαταστήσω το οποίο χρειάζεται και γενικά τι ενέργειες να κάνω για αρχή? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχών απαντήσεις.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Με γειά και να το χαίρεσαι! Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2053017&postcount=13 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2058637&postcount=1515 Προφανώς δεν σε ενδιαφέρουν τα activation & unlocking γιατί αυτά ισχύουν μόνο για το iPhone.
takissas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 ευχαριστώ paredwse.!! εγώ να βαλω το app.installer δεν εχω ιδέα.Ουτε πως γίνετε το jailbreak....καποια βοήθεια έχουμε Επίσης θέλω να μάθω αν μπορώ να εγκαταστήσv το msn.... Υ.Γ:Μήπως θα μου δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα αυτα τα χακκέματα ή εστω υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο?
-NetHawk- Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Πλεον το jailbreak εχει γινει παιχνιδι με την χρηση της εφαρμογης ziphone.Εαν δεν κανω λαθος το ziphone σου εγκαθιστα απο μονο του τον Installer οποτε εισαι ετοιμος!Οσο για το msn υπαρχουν εφαρμογες που λειτουργουν αρκετα καλα στο iphone οπως mobile chat,apollo,κτλπ αλλα δεν ειμαι σιγουρος εαν λειτουργουν εξισου καλα και στο touch. Τις εφαρμογες αυτες τις βρισκεις μεσα απο τον installer.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 ευχαριστώ paredwse.!! εγώ να βαλω το app.installer δεν εχω ιδέα.Ουτε πως γίνετε το jailbreak....καποια βοήθεια έχουμε Επίσης θέλω να μάθω αν μπορώ να εγκαταστήσv το msn.... Υ.Γ:Μήπως θα μου δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα αυτα τα χακκέματα ή εστω υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο? Να μην σου πω κάτι που δεν ισχύει, δεν ξέρω τι παίζει για το iPod Touch. Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.ipodtouchhacks.com/ipod/touch/jailbreak/ Αλλά δεν αναλαμβάνω ευθύνη. Δεν ξέρω πολλά για το iPod Touch γιατί δεν το έχω. Έχω iPhone 8GB. Για το iPhone ισχύουν τα ακόλουθα: Α. Για το Jailbreak, με ένα click γίνονται όλα, δεν πονάει, δεν είναι τίποτα. 1. Κατεβάζεις από εδώ την εφαρμογή ανάλογα με το λειτουργικό σου. 2. Συνδέεις το iPhone στον υπολογιστή σου μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB. 3. Kλείνεις το iTunes που θα ανοίξει. Κλείνεις επίσης, μέσω των processess, το process iTunesHelper. Αφήνεις το iPhone συνδεδεμένο με τον υπολογιστή σου. 4. Τρέχεις το ήδη κατεβασμένο Ziphone και επιλέγεις την επιλογή: Jailbreak. 5. Kάνεις λίγη υπομονή. 6. Όταν η διαδικασία έχει τελειώσει, θα δεις την οθόνη του iPhone που έχει επανέλθει και έχει προστεθεί ένα μπλε εικονίδιο - είναι του Installer.app Β. Όταν κάνεις jailbreak, θα σου εγκαταστήσει αυτόματα και το installer.app. Γ. Για το MSN, υπάρχει, το Apollo IM το οποίο είναι εφαρμογή για MSN, ICQ και AOL.
Socratis_g Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 ευχαριστώ paredwse.!! εγώ να βαλω το app.installer δεν εχω ιδέα.Ουτε πως γίνετε το jailbreak....καποια βοήθεια έχουμε Επίσης θέλω να μάθω αν μπορώ να εγκαταστήσv το msn.... Υ.Γ:Μήπως θα μου δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα αυτα τα χακκέματα ή εστω υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο? κατέβασε το Ziphone 2.6 http://www.ziphone.org/ το οποίο έχει επιλογή για ipodtouch. και θα είσαι έτοιμος. Για περισσότερες λεπτομέριες μπές στο Youtube. και κάνε search ziphone. Θα βρείς τα πάντα. και εγώ απο εκει το έκανα.
takissas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.... Κάτι τελευταίο όμως...τα mp3 που έχω στον υπολογιστή μεταφέροντάς τα στο ipod πέζουν κατευθείαν?δηλαδή κάνω ένα copy και ένα paste και ξεμπέρδεψα?Αν χρειάζετε κάτι αλλο παρακαλώ "φωτίστε τον τυφλό"
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ευχαριστώ όλους για την βοήθεια....Κάτι τελευταίο όμως...τα mp3 που έχω στον υπολογιστή μεταφέροντάς τα στο ipod πέζουν κατευθείαν?δηλαδή κάνω ένα copy και ένα paste και ξεμπέρδεψα?Αν χρειάζετε κάτι αλλο παρακαλώ "φωτίστε τον τυφλό" Τα mp3 μεταφορτώνονται στο iPod μέσω του προγράμματος iTunes. Όταν συνδέσεις το iPod στον υπολογιστή και ανοίξει το iTunes, φαίνεται η συσκευή (στο αριστερό μέρος του iTunes). Από το iTunes, με drag 'n' drop τα μεταφέρεις στο iPod.
aris_ray Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 παιδια εβαλα και εγω στο touch το Jailbreak μεσο του ziphone μπηκε το εικονιδιο ολα οκ. αλλα οτι κατεβαζω και μπαινει στην οθονη ανοιγει για 2δευτ. και μετα με πεταει στην κυρια. γιατι αυτο??
ALFR3D Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 παρολο που εχω πιστει για την αγορα του εν λογο ipod ,εχω μια απορια,το touch εχει ηχειο?δλδ εχω την εντυπωση οτι κανει οσα κανει και οκ ειναι κοψοτεχνημα αλλα μηπως ειναι και μουγκο?
ALFR3D Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δεν έχει ηχείο όχι... το iPhone έχει. πολυ κριμα ,τελικα δεν διαφοροποιείται σ'αυτο απο τα αλλα ποντ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 πολυ κριμα ,τελικα δεν διαφοροποιείται σ'αυτο απο τα αλλα ποντ Όπως και από τα περισσότερα άλλα mp3's επίσης!
alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Και μένα με χαλάει που δεν έχει ηχείο αλλά και εξωτερικά πλήκτρα για την ένταση.
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Γι'αυτό άμα τα θέλετε όλα αυτά, που δεν τα έχετε και σε κανένα άλλο iPod, (εκτός απο το wheel το οποίο μπορείτε να χειριστείτε και "στα τυφλά"), παίρνετε απο Αμερική ένα iPhone στη τιμή του μεγαλύτερου iPod Touch εδώ, αν όχι φθηνότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.