Felix_The_Cat Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Θελω να αγορασω μια μητρικη. αυτο που θα κανει το συστημα ειναι να παιζει ταινιες μεχρι 720p το οποιο θελω να δινει SPDIF raw ηχο στον ενισχυτη μου και για την εικονα θα αναλαβει μια καρτα γραφικων που θα παρω. μαλλον την 3650HD Θα βαλω τον 2200 Intel celeron 2,2Ghz οι επιλογες μου εχουν αρχισει απο την ABIT I-N73HD (εχει SPDIF και μαρεσει) ωστοσο σκεφτομαι και τις gigabyte p35 - ds3r gigabyte p35 - ds4 εχει νοημα να προσωρησω σε καποια σαν αυτες? ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Προσωπικά για την ίδια ακριβώς δουλειά, σκέπτομαι έναν AMD μέχρι 80 ευρώ το πολύ με αυτή τη μητρικούλα: http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/specs/ga-ma78gm-s2h_10.html και χωρίς επιπλέον κάρτα γραφικών.
Felix_The_Cat Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Να σου πω. ειμαι σιγουρος οτι θα κανει και αυτο το συστημα μια χαρα τη δουλεια του. ακουω ομως τους παντες να λενε οτι ο συνδυασμος ιντελ ΑΤΙ ειναι ο καλυτερος (διαφορα που μπορει να μη δω ποτε, αλλα δε θελω να μου μεινει η εννοια) οποτε θα ακολουθησω το ρευμα. επισης ειμαι πεπεισμενος οτι μια καρτα γραφικων, οχι κατι φοβερο, μπορει να δωσει καλυτερο Upscaling η καλυτερο σημα στο αγαπημενο μου προβολονι... ευχαριστω παντως για την απαντηση
vasilis1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 H αλήθεια ειναι ότι αν θέλεις μητρική που να εχει ένα ευπρεπές κύκλωμα γραφικών (το ΑΤΙ 1200 πχ) και να ειναι οικονομική πρέπει αναγκαστικά να στραφεις σε AMD επεξεργαστή.Ειναι μακραν οικονομικότερο και τεριαστο το διδυμο αυτο για την δουλεια που θέλεις να κανεις
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Γενικά οι ATI τελευταίων γενεών (2xxx και 3xxx), έχουν το πλεονέκτημα ότι διαθέτουν το λεγόμενο UVD (universal video decoder), ήτοι κύκλωμα αποκωδικοποίησης video (έχουν δοκιμάσει 1080p blueray με Sempron σαν επεξεργαστή). Τώρα, σε ό,τι αφορά το upscaling, δεν νομίζω ότι θα υπάρχει διαφορά στις κάρτες. Ούτως ή άλλως οι 3200,3450,3650 πλασσάρονται και σαν ιδανικές για HTPC. Προσωπικά θεωρώ ότι πέραν του 3D processing, οι ισχυρότερες κάρτες δεν έχουν κάτι παραπάνω να προσθέσουν.
artshadows Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 αφου θελεις intel παρε την abit αλλα δες την λιγο με την δικια της και μετα βαλε την ATI UVD (2xxx vs 3xxx) ?
Angelcrow Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Πρέπει να σε καλύπτει άνετα αν έχεις amd am2 επεξεργαστή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522612
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.