EGGAS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Καλημέρα σας έχω το παρακάτω laptop και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Κατασκευαστής Fujitsu - Siemens Οικογένεια CPU Intel Core 2 Duo Λειτουργικό σύστημα Windows XP Media Center Χωρητικότητα σκληρού δίσκου 160GB Γλώσσα ΛΣ Αγγλικά Συχνότητα/Cache/FSB T5600 (1.83GHZ) Μνήμη RAM 1024MB DDR2 (UP TO 4GB) Οπτικό μέσο DVDRW DUAL LAYER Οθόνη 17" WXGA (1440X900) Κατασκευαστής Κάρτας Γραφικών ATI Chipset Κάρτας Γραφικών X1800 256MB DED(TO 512 SHARED) Όταν τρέχω παιχνίδια πχ SIMS2 τις τελευταίες 3 περίπου εβδομάδες μου κολλάει και μου εμφανίζει κάποιες φορές το παρακάτω μήνυμα σε μπλέ ή μαύρη οθόνη. Hardware Malfunction call your hardware vendor for support. NMI: Parity check/Memory Parity Error The system has Halted. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος αν γνωρίζει τι μπορεί να φταίει; Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
P270 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 ποιο εχεις μαλλον εχεις προβλημα στην vga αν εχει εγγυηση ολα οκ περνα και καινουργιους drivers για δοκιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.