Προς το περιεχόμενο

δεν μπορώ να μπω σε κάποια sites συγκεκριμένα !

george-7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω ένα πρόβλημα ! χρησιμοποιώ το Firefox ως browzer αλλά είναι κάποια sites στα οποία δεν μπορώ να μπω !! το ένα από αυτά είναι το site της σχολής μου...το άλλο είναι ένα site σε στυλ forum όπως αυτό εδώ...δεν έχω κοιτάξει αν δεν μπορώ να μπω σε άλλα site μέχρι στιγμής...απλά αυτά είναι τα στάνταρ ! στο forum είμαι μέλος και φυσικά δεν μπορώ να μπω από το PC μου αλλά από το PC ενός φίλου μου μπορώ να μπω άνετα και να κάνω και post !!!!το ίδιο συμβαίνει και με το site της σχολής μου !! έχω το φοιτιτικό πρόγραμμα το δίοδος,με OTENET....οποιαδήποτε συμβουλή σας θα μου ήταν πολίτιμη !!ευχαριστώ !!

Δημοσ.

επίσης δοκίμασα και με το Internet Explorer αλλά πάλι το ίδιο πράμα και με αυτό !! πάλι δεν μπορούσα να μπω στα site αυτά !!

Δημοσ.
επίσης δοκίμασα και με το Internet Explorer
Αν δε μπορεις να μπεις δεν εχει να κανει με τον browser διοτι ο Firefox ειναι γρηγοροτερος απο τον ΙΕ. Πηρες τηλεφωνο να ενημερωθεις απο τον ΟΤΕ?
Δημοσ.

To ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κι εγώ με το site της σχολής μου (ΤΕΙ Αθήνας) και αναγκάστηκα να κάνω την δήλωση μαθημάτων από έναν φίλο μου. Κι εγώ έχω Conn-x 24mbps.

Αν βρεις την άκρη george, plz πες μου τι έφταιγε.

Δημοσ.

Λοιπον,

η λυση ειναι να αλλαξετε το MTU στον router. Κατεβαστε το απο το 1500 στα 1400-1300.

Αυτο βεβαια στην περιπτωση που παει να φορτωσει η σελιδα και μενει μισοφορτωμενη. Το προβλημα ειναι μαλλον στο routing των πακετων που οφειλεται ειτε στους routers ορισμενων παροχων ή τον router σας, οποτε πρεπει να γινει μεγαλυτερο fragmentation για να μην υπαρχουν αυτα τα κολληματα...

Το προβλημα το ειχε φιλη με vivodi η οποια δεν εμπαινε σε γνωστα sites οπως αυτο της microsoft. Το ιδιο προβλημα ειχε και αλλος φιλος με γραμμη οτε και παροχο ACN. To κοινο τους σημειο ηταν οτι και οι 2 ειχαν US Rombotics router αλλα φανταζομαι και αλλοι routers μπορουν να το παθουν.

Οποτε με ενα hard reset και ενα κατεβασμα του MTU μπαινουν καμπανα παντου.

Δημοσ.

παιδια δεν εχω router...εχω το μοντεμ που ειχα και απο πριν !! αν και με πετα εξω απο το ιντερνετ καποιες φορες...απο αυτα που μου λετε δεν μπορω να κανω κατι...ευχαριστω παντως !!!!

Δημοσ.

Λοιπόν...

Έτρεξα άπειρα ping test και εφαρμογές TCP optimizer και όλα μου βρίσκανε σαν optimal setting to 1492 που εκεί ήταν ρυθμισμένο και το router μου. Παρόλα αυτά δεν έλεγε να μου κάνει την χάρη και να λειτουργήσει με το συγκεκριμένο site, έτσι άρχισα και το κατέβαζα μόνος μου. Μετά από αρκετό σπάσιμο νεύρων, κατέληξα στο 1440 που λειτουργεί άψογα με την συγκεκριμένη σελίδα. Και τώρα αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να το αφήσω εκεί ή να το γυρίσω στο δήθεν optimal 1492?

Δημοσ.
Αν δε μπορεις να μπεις δεν εχει να κανει με τον browser διοτι ο Firefox ειναι γρηγοροτερος απο τον ΙΕ. Πηρες τηλεφωνο να ενημερωθεις απο τον ΟΤΕ?

έχει και παραέχει-αλλά όχι με τον ίδιο τον browser.Kάποιο πρόγραμμα ή κάποιο service που τραβάει κάποιο ζόρι,είναι πίσω από το συγκεκριμένο "σκηνικό".Και φυσικά δεν έχει να κάνει με το "ποιός είναι πιο γρήγορος".Και για την ιστορία,ο firefox "χάνει" σε ορισμένες περιπτώσεις,όσον αφορά ταχύτητες (σε σχέση με τον i.e. ).

Όσο γαι τον αρχικό poster,αν δεν βρείς "λύση" σύντομα,φοβάμαι πως το φορμάτ μόνο θα σου δώσει λύση...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια εδω και λιγες μερες δε μπορω να μπω σε sites οπως το google,gmail,hotmail,facebook.Μου τις βγαζει ως απορητες.Ουτε καν στο msn δε με βαζει και μου λεει πως εχει ενα προβλημα.Εχω κανει κατι αποπειρες αλλα δε βρισκω ακρη...ακομα και επαναφορα συστηματος,Μπορει καποιος να με βοηθησει ???

Δημοσ.

τοτε εχεις καποιο ιο

Μαλλον εχει το ιδιο που ειχες και συ.

"mistikotitatouipologisti" και γω οταν το ειχα δεν μπορουσα να μπω σε καποιες σελιδες ενω σε αλλες μπορουσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...