Προς το περιεχόμενο

Ανακατασκευές

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω εδώ και καιρό ένα συγκεκριμένο εκτυπωτή και τον βρήκα ανακατασκευασμένο στην μισή τιμή από ότι καινούριος με ένα χρόνο εγγύηση από stock-house.gr

Τι γνώμη έχετε? Είναι καλή επιλογή ή θα έχω προβλήματα?

Η τάξη μεγέθους είναι 900ευρώ καινούριος και 450 μεταχειρισμένος

Δημοσ.

...εμείς τί να σου πούμε "με σιγουριά".

Μπορεί να τον πάρεις και στις 366 μέρες να σου μείνει στο χέρι.Ή να πάρεις τον καινούριο,και να πάθει 1 απ τα ίδια,κι αυτός 1 μέρα μετά την εγγύηση.

Η μόνη "συμβουλή" νομίζω, είναι να αποφασίσεις με βάση την εγγύηση του καινούριου.Αν δίνει 5χρονη εγγύηση ας πούμε,πάρε αυτόν.Αν δίνει 2 χρόνια,πάρε τον used,αλλά πάλι καθαρά στην τύχη είναι....

Δημοσ.

Απλά είπα μήπως είχε κάποιος εμπειρία με αυτό το μαγαζί και με ανακατασκευή.

Γενικά πιο πολύ ήθελα να ρωτήσω αν στις ανακατασκευές γίνεται πρόχειρη δουλειά ή αν τα προσέχουν λίγο

Δημοσ.

Λογικά αν το πάρεις,αν ήταν ΤΟΣΟ αθλιοι,θα είχαν κατεβάσει ρολά.

Δεν τους "ξέρω",απλά κάποτε ρωτώντας κάποιον γνωστό μου που έχει μαγαζί με υπολογιστές για μεταχειρισμένα πάντως,είχε πει ότι συνεργάζεται μαζί τους.Ίσως είναι δείγμα ότι ΕΙΝΑΙ "εντάξει" , για 'μενα (εμπιστεύομαι αρκετά κι αυτόν τον γνωστό μου,ότι δεν κάνει δουλειές με άσχετους).

Αλλά και πάλι,όταν ο άλλος σου δίνει εγγύηση ενός έτους,από κει και πέρα είσαι στα χέρια της τύχης....Έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Αλοίμονο δε ρωτάω αν θα χαλάσει το συγκεκριμένο!! :)

Επειδή πρόκειται για εκτυπωτή για συνταγές σε φαρμακείο και είναι ειδικός σαν αυτόν που έχουν οι τράπεζες για τα βιβλιάρια ήθελα γενικά να ξέρω όταν λέμε ανακατασκευή τι να περιμένω?

Μη μου τσαλακώνει ας πούμε τις συνταγές και μετά μου πούνε πχ τι περίμενες ανακατασκευασμένο πήρες!

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι λέω, απλά ρωτάω σαν ανακατασκευή αν εννούμε κάτι που είναι πλήρως λειτουργικό αλλά όχι καινούριο όπως καταλαβαίνω εγώ

Δημοσ.

ε,όχι,έλεος.

Δεν νομίζω "ανακατασκευασμένο" να σημαίνει τίποτα λιγότερο/περισσότερο από "επισκευασμένο"="μεταχειρισμένο,το φτιάξαμε και δουλεύει,παίρνετε το ρίσκο για το πόσο θα κρατήσει,εμείς παρέχουμε τάδε χρόνο εγγύησης"....

Δημοσ.

Παιδιά θυμάστε καθόλου σε σειριακούς εκτυπωτές πωα κάνουμε εγκατάσταση. Βρήκα drivers τους πέρασα χειροκίνητα έβαλα τη θύρα στα αρχικά στάδια σε com3 αλλά δεν μπορώ να εκτυπώσω. Ο εκτυπωτής είναι ο olivetti pr2e. Καμιά ιδέα?

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι το led ready δεν ανάβει όταν ανοίγω τον εκτυπωτή

Δημοσ.

πως το καταλαβαίνω αυτό?

Οι drivers σωστοί είναι πάντως και η com λογικά είναι σωστή. Έβαλα μια pci com καρτούλα με 2 εξόδους

Δημοσ.

Εννοώ με το που τον συνδέεις αν βγάινει ο οδηγός προσθήκης νέου υλικού, κι αν ολοκληρώνεται επιτυχώς.

Τί λειτουργικό ;

Δημοσ.

Σε xp είμαι αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι σειριακοί δεν είναι plugnplay που σημαίνει ότι τους δηλώνω manual και τους drivers και τη θύρα που συνέδεσα.

Όλα φαίνονται να πάνε σωστά πάντως τώρα, για να δούμε

Δημοσ.

Σωστός αλλά θυμάμαι από παλιά στους σειριακούς δεν αναγνωρίζεται νέο υλικό με τη σύνδεση στη θύρα

Δημοσ.

γενικοτερα ο ορος ανακατασκευασμενος σημαινει το εξης:

καινουρια μηχανικα μερη, το σασι ειναι μεταχειρισμενο

τουλαχιστον αυτο ισχυει σε κανα 2 εταιρειες που ξερω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...