Προς το περιεχόμενο

Το laptop ανοίγει μόνο του!

scoupegt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Αντιμετωπιζω ενα προβλημα εδω και καιρο.Το laptop ανοιγει μονο του στις 12 το βραδυ.Εχω τρελαθει.Δεν μπορω να βρω τι φταιει...Αναγκαζομαι συνεχεια να του βγαζω την μπαταρια και απο το ρευμα!παρακαλω οποιος ξερει ας με βοηθησει!

Δημοσ.

Πήγαινε Start -> Programs -> Accessories -> Scheduled Tasks και κοίτα μήπως υπάρχει κάποια επιλογή εκεί για να ενεργοποιείται ο υπολογιστής σε μια προκαθορισμένη στιγμή.

Δημοσ.

είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα στο pc κάθε φορα που άνοιγα το φως επερνε το pc μπροστά???? τελικά το πρόβλημα ήτανε στο τροφοδοτικό είχε πάρει το start και έπιανε το start που έχει η "ασκετο" αλλα :)

Δημοσ.

Ενα παρομοιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω μονο που το Laptop ανειγει μονο του απλα ποτε δεν κλεινει.

δηλαδη μωλις κανω shutdown τα windows τερματιζονται αλλα μετα ξαναανοιγει ο υπολογιστης σαν να εχεις πατησει restart.:cry:

εχω κανει δυο φορματ και το προβλημα παραμενει ....

τι μπορει να φταιει????

βοηθεια οποιος γνωριζει κατι

Δημοσ.
Ενα παρομοιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω μονο που το Laptop ανειγει μονο του απλα ποτε δεν κλεινει.

δηλαδη μωλις κανω shutdown τα windows τερματιζονται αλλα μετα ξαναανοιγει ο υπολογιστης σαν να εχεις πατησει restart.:cry:

εχω κανει δυο φορματ και το προβλημα παραμενει ....

τι μπορει να φταιει????

βοηθεια οποιος γνωριζει κατι

Πρέπει να τσεκάρετε πρώτα τις ρυθμίσεις στο BIOS (wake up on LAN USB TIME etc)

Μετά τις ρυθμίσεις POWER ON OFF από τα windows.;)

Δημοσ.

εμένα είχε μια ρύθμιση το desktop, που κάτι γινόταν με το μόντεμ φαίνεται, και κάθε φορά που κάποιος έπαιρνε τηλέφωνο άνοιγε και ο υπολογιστής.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μέχρι να καταλάβω τι έφταιγε νόμιζα ότι υπήρχαν φαντάσμτα στο σπίτι....:lol::lol::lol:

ευτυχώς αλλάζοντας μια ρύθμιση του bios λύθηκε το πρόβλημα....

Δημοσ.

Δές μήπως στα power management για τις συσκευές σου έχει καμία να επαναφέρει τον υπολογιστή από standby (lan, wifi και camera είναι τα συνήθη).

Δημοσ.

Ισχύει ότι τα power management (wake on everything) μπορούν να επαναφέρουν το PC μόνο από standby ή hibernation (S3, S4) και όχι από shut down (S5) ; Αντίστοιχα, δεν ισχύει ότι τα scheduled tasks μπορούν να ξεκινήσουν μόνο από standby ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Φιλε rem_rem ευχαριστω πολυ

δοκιμασα αυτα αλλα δεν γινεται τιποτα.:cry:

Πάντως είμαι απόλυτα βέβαιος ότι πρόκειται για ρύθμιση είτε του bios είτε των win.

Για δοκίμασε να τα ξανατσεκάρεις όλα από την αρχή ένα ένα.

Εν ανάγκη κάνε ένα reset to default values στο bios όπως και στα win.

Δημοσ.

ΕΚτος απο το BIOS και τι προκαθορισμενες εργασιες, κοίταξε μήπως σηκώνει θεμροκρασίες..

Δημοσ.

Κατα τη γνώμη μου, δεν είναι θεμα θερμοκρασιών διότι αν ήταν, απλά θα έσβηνε όταν αυτή θα ξεπερνούσε το όριο, στην προκειμένη περίπτωση ενώ είναι κλειστό το laptop ξαφνικά ανοίγει. Απλώς τσεκαρε αν ανοίγει συγκεκριμένη ώρα ή μερα τότε έχεις βάλει καποιο schechule. Αν ανοίγει στο χτύπημα του τηλεφώνου τότε εχεις βαλει στo bios wake on ring.

Δημοσ.

κοίταξε αυτό που σου είπα με το start μπορεί να έχει πρόβλημα και να πιάνει το start τις λάμπας φθορίου άμα έχεις σε εμενα έπιανε το τροφοδοτικό και όταν άνοιγα το φως άνοιγε το pc :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...