NeuroN Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέχρι τώρα έχω δουλέψει μόνο με 1 αρχείο source code που τρέχει με μια απλή γνωστή διαδικασία με το Visual C++. Αυτό εδώ είναι ένα προγραμματακι που εφαρμόζει έναν αλγόριθμο κρυπτογράφησης και εκεί στο link έχει το source code με το project του και με όλα του. Αν έχω μόνο τα αρχεία *.cpp, *.h, *.rc και το φάκελο res με τα resources πώς μπορώ να τα ενώσω όλα σε ενα project? και τι πρέπει να τρέξω για να μου δημιουργηθεί ένα σωστό exe που θα τρέχει το πρόγραμμα? Άλλο παράδειγμα χωρίς project, αυτό πώς το κάνω να τρέχει ή να μου δίνει κάτι να τρέξω? (τα αρχεία είναι λίγα KB εύκολα τα ρίχνεις μια ματια)
georgemarios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 για το 1ο, το sprash, έχει έτοιμο το project μεσα στο zip. κανε το zip extract σε καποιο folder και κανε 2πλο κλικ στο αρχειο sprash.dsw . Θα ανοιξει το visual studio μονο του και ειναι ετοιμο για compileΓια το 2ο σορυ, αλλα δεν εχω χρονο τωρα να το δω.... ισως καποιος αλλος
NeuroN Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Ναι το ξέρω αυτό απλα έδωσα ένα παράδειγμα που έχει ήδη project files για να ξέρω οτι σίγουρα τρέχει αυτό που δεν ξέρω είναι το πως το φτιάχνεις αν δεν έχεις τα project files
georgemarios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 ααα λοιπον, κατα γενικο κανονα, αν ξερεις πχ πως τα αρχεια που εχεις ειναι C++ console application, τοτε μέσω του visual studio δημιουργεις ενα καινουργιο προτζεκτ τυπου C++ console application, επιλεγεις να ειναι empty (δηλαδη να μη δημιουργηθουν αυτοματως source files), κανεις copy-paste το "ματσο αρχεια" που εχεις στο directory που δημιουργηθηκε για το καινουργιο σου project, απο το solution explorer (το tree view που φαινονται τα οποια αρχεια του προτζεκτ) κανεις δεξι-κλικ στο project ---> επιλεγεις add> existing item και επιλεγεις το "ματσο αρχεια" απο εκει που τα εκανες paste. Αν δεν σ'αφηνει να τα βαλεις ολα μαζι, θα πρεπει να τα κανεις ενα-ενα. Απο κει και περα, αναλογα τον κωδικα που ειναι γραμμενος στο "ματσο", ενδεχομενως να πρεπει να κανεις καποιες αλλαγες στις ρυθμισεις του προτζεκτ.... ισως να κανεις λινκ με καποιες βιβλιοθηκες κανε compile, και αναλογα τα errors που θα πεταξει, βλεπουμε ελπιζω να βοηθησα λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.