Προς το περιεχόμενο

nvidia driver 8800 gts 640 mb

nasos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας..εχω την 8800 gts κ οταν προσπαθησα να βαλω καινουργιουσ drivers απο το site της nvidia το Pc μου εκανε rr κ οταν ξαναμπηκα η αναλυση κ τα χρωματα ηταν στα κατωτερα επιπεδα.καποιοι μου ειπαν πως τα xp black edition Που εχω,εχουν προβλημα με τους drivers την καρτας γραφικων.

ξερει κανεις καποια λυση???

ευχαριστω!!:fear::fear:

Δημοσ.

δοκίμασες να τα αλλάξεις και να τα βάλεις όλα στίς κανονικές ρυθμίσεις μόνος σου??εαν ναι σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα??παιχνίδια παίζεις κανονικά??

• Super Moderators
Δημοσ.

ποιους drivers έβαλες ακριβώς? έκανες uninstall τους προηγούμενους πρώτα?

Δημοσ.

τους τελευταιους Drivers της nvidia εβαλα.

παιχνιδια παιζω κανονικα..αλλα ειμαι με τους drivers απο το cd της καρτας μου..

δοκιμασα τους δυο τελευταιους Drivers αλλα μου κανει το ιδιο.

• Super Moderators
Δημοσ.

ποιους ακριβώς όμως? γιατί κάποιοι είναι μόνο για την 9600GT και κάποιοι άλλοι μόνο για την 8800GS και οι υπόλοιποι για τις άλλες...

Δημοσ.
ποιους ακριβώς όμως? γιατί κάποιοι είναι μόνο για την 9600GT και κάποιοι άλλοι μόνο για την 8800GS και οι υπόλοιποι για τις άλλες...

΄Οταν κάποιος οδηγός είναι υποτίθεται μόνο για 9600GT όπως ο 174.16 δεν πρόκειται να σου εγκατασταθεί με μια οποιαδήποτε κάρτα 8800 εκτός αν τροποποιήσεις το inf ανάλογα. Και μια που το΄ φερε η κουβέντα ο 174.16 είναι απ΄τους καλύτερους beta που δοκίμασα εδώ και πολύ καιρό ;)

Δημοσ.

Oι 163.75 πάντως, αν και σχετικά παλιοί δουλεύουν σίγουρα στην 8800.

Αυτό που έπαθε ο φίλος μου έχει συμβεί κάποιες φορές όταν αναβάθμισα drivers, και λύθηκε όταν τους ξαναπέρασα από πάνω. (χωρίς να κάνω unistall αυτούς που δεν ''έκατσαν'' καλά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...