evansdr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Καλησπερα σε ολους.Εχοντας ενα λαπτοπ εδω και περιπου 8 μηνες,εχω αποθηκευσει σε αυτο διαφορα δεδομενα οπως photos,videos,ιστοσελιδες στα Αγαπημενα του IE,προγραμματα κτλ.Υπαρχει τροπος να αποθηκευσω ολα αυτα καπου ωστε σε περιπτωση που κατι παει στραβα να τα εχω καπου ασφαλη και ετοιμα για αμεση χρηση; Εχω HP dv6520ea με Vista Home Premium αν αυτο βοηθα σε κατι...
argiris77 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις image του σκληρού σου με κάποιο πρόγραμμα που κάνει backup π.χ ghost ή acronis και όποτε χρειαστείς κάνεις μια επαναφορά του image στον σκληρό σου και είσαι κομπλέ. Μπορείς μάλιστα να κάνεις και καθημερινό backup (αυτόματο) αρχείων και φακέλων. εγώ τα κάνω αυτά με το acronis και μου έχει λύσει τα χέρια
evansdr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Που μπορω να βρω το acronis και πως το χρησιμοποιω; Με αντιγραφη σε dvd δεν θα ηταν καλυτερα ή οχι;
argiris77 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 παντού μπορείς να το βρείς...αν googlaρεις μπορείς να βρείς εύκολα οδηγίες λειτουργίας του αν και είναι εύκολο και μπορείς να κάνεις backup δίσκους ή φακέλους όπουδήποτε (δίσκο, dvd, δίκτυο), στην δουλεία κάνω backup σε υπολογιστή δικτύου, στο σπιτι σε άλλον δίσκο ή σε dvd, ότι σε βολεύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.