aggelopoulos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 γεια σας παιδια. πριν λιγες μερες εβαλα τα kubuntu .ενω αναγνώριζανε την καρτα μου κ δουλευε το compiz στα ubuntu ,δεν συμβαινει το ιδιο με τα kubuntu . εχω κατεβασει κανονικα το compiz αλλα δεν ενεργοποιειται. καμια βοηθεια ; ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Τα βήματα για την ρύθμιση του compiz στο kubuntu περιγράφονται εδώ http://vistakiller.blogspot.com/ Μετά την εγκατάσταση των πακέτων θα πρέπει να πατήσεις alt+f2 και να δώσεις compiz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelopoulos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 φιλε σε ευχαριστω κατ αρχας. υπαρχει ακομα το προβλημα ομως.τα εκανα αυτα χθες αλλα κ παλι τιποτα.μηπως δεν κανω κατι καλα στην εγκα«τασταση?ας με συγχωρεσετε ειμαι νεος στη λινουξ !!!!ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ανοιξε κονσόλα και δώσε απλά compiz και πες μας τι σου εμφάνισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelopoulos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 basilis@basilis-desktop:~$ compiz Checking for Xgl: not present. Blacklisted PCIID '8086:2972' found aborting and using fallback: /usr/bin/metacity no /usr/bin/metacity found, exiting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δώσε μας και ότι σου βγάλει το glxinfo να δούμε αν έχεις εγκαταστήσει σωστά τους driver της κάρτας γραφικών σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.