edesp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Πολύ μάπα το καρπούζι... Κρίμα τα λεφτάκια μου...
StayrosT Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 είναι πράγματι τραγική αν θες να χαλάσεις ένα δίωρο από τη ζωή σου κοίτα το ταβάνι πιο εποικοδομητικό είναι!
MantiVersuS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 το είδα κι εγώ παιδιά...ειλικρινά αν μπορούσα να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω θα το έκανα...
marantonis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Τουλαχιστον διασκεδαστικη καθ ολη την διαρκεια. Απο μενα 7,5/10. Το μισο παει στα ορια τοπια και περισσοτερο εικει στις πυραμιδες. Την ιδια ταινια ειδαμε? Τεσπα εμενα μου αρεσε και το meet the spartans...
KaizerSoze Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 To πιο απογοητευτικο της ταινιας ηταν οτι ΔΕΝ εμφανιστηκαν εξωγηινοι οπως αφεθηκε να εννοηθει σε ενα σημειο. Αν το γυριζαμε στους εξωγηινους ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ θα εξηγουνταν ιστορικες, σεναριακες και πρακτικες ανακριβειες που ειχαν πλημμυρισει την ταινια. Μιλαω σοβαρα, αν εσκαγαν εξωγηινοι η ταινια θα εβγαζε πολυ περισσοτερο νοημα 0/10 απο μενα, δεν μπορω να βρω ΟΥΤΕ ΕΝΑ -και ειλικρινα προσπαθω- καλο σημειο σε ολη την ταινια, ΟΥΤΕ ΕΝΑ, την τελικη μαχη, καποιο plot twist, κανα φοβερο και τρομερο εφφε, κατι βρε αδελφε, ΤΙΠΟΤΑ 0 του μηδενος Ω μηδεν, zero κτλ
slipknot Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2008 Παίζει να είναι και η τραγικότερη ταινία που χω δει στη ζωή μου πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.