Προς το περιεχόμενο

10,000 B.C.

flo1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν ιδεα καλο φαινεται αλλα ο ιδιος σκηνοθετης σκοτωσε το The Day After Tomorrow αρα μαλλον και αυτο για αποτυχια παει.

Δημοσ.

Το είδα χτες.Τραγική ταινία,ένας αχταρμάς λαών με ανούσιο σενάριο.Ούτε για dvd στο σπίτι κάνει.Παίζονται πολύ καλύτερες αυτόν τον καιρό.

Δημοσ.

Κ εμενα μου ειπε ενα κολληταρι πως ηταν αθλιο,ουτε για dvd καν....κριμα,τουλαχιστον εμεριχ,μαλακιες ξεμαλακιες,ξεμπουκωνες λιγο οταν εβλεπες κανα ID4 ή κανα day after tomorrow....

Δημοσ.

Δεν ειναι και για πεταμα. Η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ μετρια, με γραφικοτητες και ιστορικο αχταρμα, αλλα αν τη δεις αναισθητος, αντεχεται.

Δημοσ.

Πρέπει να ειναι η χειροτερη υπερπαραγωγη της δεκαετίας....Καλό θα ήταν να την αποφύγεται την ταινία. Μεγάλη ξενέρα... Full κριτική θα βρείτε εδώ , πάντως καλύτερα να δείτε κάτι άλλο αυτή την βδομάδα...

Δημοσ.

Το πολύ μέχρι dvd είναι για να μην σου πω να το κατεβάσεις και να γλιτώσεις και τα 2 ευρώ του dvd club.Εμένα αυτά τα ρημάδια τα torrents με έχουν γλιτώσει απο πολλές φόλες....

Δημοσ.

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την θάβετε τόσο πολύ την ταινία.για μένα ήταν πολύ ευχάριστο δίωρο,οπως και για όλη την παρέα.αυτά περί ιστορικής ακρίβειας ανοίξτε κανένα βιβλιο αν θέλετε ντε και καλά ακριβεια.ενα 7/10 άνετα το πιάνει.

Δημοσ.

Την θαβουμε γιατί Α. τα εφέ ήταν αστεία Β. Η πλοκή ήταν τραγική. Όλο το στόρυ

το πως έγινε "αρχηγός" της φυλής, γιατί τον ακουλήθησαν οι άλλες φυλές, η σκηνή με τις πληγές, η τελικά μαχη με τον αυτοκράτορα α λα 300, το τέλος (ΕΛΕΟΣ) ήταν στόρι από παιδάκι δημοτικού

Δημοσ.

Πω πω ρε γμτ μούφα....

Και βαριόμουν χτες και λέω απο το να κάθομαι δεν πάω να δω καμία ταινία. Έπρεπε να επιλέξω το να κάθομαι. Στάνταρ το πιο ανούσιο σενάριο που έχω δει και με παντελής (Στεργιανούδης) έλλειψη πρωτοτυπίας.

Δημοσ.

Εγώ κοιμήθηκα στο 5λεπτο (χωρίς υπερβολή)... από τις πιο βαρε΄τες ταινίες που έχω δει σε σινεμά (κρίμα και τα 8 ευρώ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...