timtsits Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Mέσα στο MacBook: το SuperDrive είναι η ονομασία της Apple για το DVD-R των Macintosh. Δεν είναι δισκάκι, εγγραφέας DVD είναι. sorry αλλα μιλαω για το Macbook Air που δεν εχει DVD Rom και το εξωτερικο SuperDrive της Mac δεν εχει ερθει Ελλαδα ακομα " νομιζω "
Helpmemac Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Καμια αλλη λυση ρε παιδια μηπως ξερει κανεις? Δεν θελω να σε καταδικασω ή να σε εκθεσω ομως λιγοι λογοι υπαρχουν και ενας απο αυτους ειναι το πυρατικο cd...Πιστεψε με
dali13gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Μήπως πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά: 1) Να δοκιμάσεις τρίτο δισκάκι Windows 2) Να μην βάλεις Windows?
reload13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Εχει περασει καιροσ απο τοτε που υπεβαλα το post.Το περιεργο ειναι οτι για το ζητημα αυτο υπαρχουν συζητησεις σε απειρα forum με mac,η αληθεια ειναι ομως οτι μολις εκανα εγκατασταση με ενα αλλο cd (hm....) ολα εγιναν αμεσως τελεια.Εχω διαβασει σε forum μαχρι και φοιτητη πληροφορικης με μεταπτυχιακα και δε ξερω και εγω τι αλλο να μη μπορει να κανει την εγκατασταση....τελικα μια αλλαγη cd(και αυτο hm.... αλλα καλυτερο) και ολα δουλεψαν ρολοι.Συγγνωμη μαλλον αδικα σας απασχολησα.Ευχαριστω πολυ
KROUD Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα κι εγω με το bootcamp. Μολις εβαλα τα windows εκανα την εγκατασταση μετα επανεκκινηση και disk error. Οτι χρησιμοποιησα ειναι αυθεντικο.
KROUD Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 τελικα τη βρηκα τη λυση πρεπει να γινει NTFS διαφορετικα θα βγαζει error.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.