Προς το περιεχόμενο

Εγκατασταση windows xp σε leopard μεσω bootcamp

reload13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον.Προσπαθω να κανω εγκατασταση τα windows xp,εχω leopard και χρησιμοποιω bootcamp.Κανω κανονικα partition ξ,ξεκιναει η εγκατασταση φορτωνει η μπαρα,και στη συνεχεια κανει restart για να μπει στα windows.Μολισ παει να ξεκινησει μου πεταει μαυρη οθονη και μου βγαζει

press any key to boot from cd..

αν πατησω κατι,μου ξξεανακανει εγκατασταση απο την αρχη.Αν αφησω να περασει ο χρονος μου βγαζει την εντολη

disc error..

press any key to restart..

και εκει κολλαει.Και βεβαιως δεν ολοκληρωνεται η εγκατασταση.

Κανεισ με το ιδιο προβλημα που να εχει λυση?Ευχαριστω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν λίγες ημέρες έκανα κι εγώ εγκατάσταση WinXP στο MacBook μου μέσω του Bootcamp του Leopard.

Όταν ξεκίνησα την εγκατάσταση από το CD των XP δεν πείραξα το file system (το bootcamp το είχε κάνει FAT32). Και σ' εμένα, μετά το πρώτο restart έκανε ακριβώς το ίδιο: μαύρη οθόνη και press any key to boot from CD.

Ξανάκανα την εγκατάσταση αλλά αυτή τη φορά, όταν έφτασα στο σημείο να διαλέξω partition & file system, διάλεξα NTFS και το ξαναφόρμαρα. Αυτή τη φορά όλα πήγαν καλά.

Δεν ξέρω αν έφταιξε που διάλεξα NTFS ή που ξαναέκανα format ή και τα δύο.

Το εκανα.Αλλα στο τελος μου εβγαλε οτι λειπει καποιο αρχειο system 32\d(δε θυμαμαι ακριβως).dll.η εχει καταστραφει και το εκαναξανα με αλλο cd windows,αλλα παλι τα ιδια.Καμια αλλη προταση?

Εκτύπωσες τον οδηγό που σου λέει και έκανες βήμα βήμα ότι σου λέει;;

Μάλλον όχι. Το πιθανότερο είναι εκεί που λέει για φορματ να το άφησες έτσι. Εκτύπωσε τον οδηγό και ακολούθα πιστά τα βήματα.

Κατ'αρχην δεν ειναι ...υποχρεωτικο :-)

Καποιοι το εγκαθιστουν γιατι χρειαζονται καποια συγκεκριμενα προγραμματα που υπαρχουν μονο στo Windows.

Aλλοι για να παιξουν καποιο παιχνιδι ...

Μερικοι απλα απο περιεργεια ενω αρκετοι για να εχουν και τα 2 λειτουργικα και να μην αισθανονται οτι τους "λειπει" κατι ...

Τελος υπαρχουν και καποιοι που εκτος απο windows περναν στο Mac τους ΚΑΙ linux ....και ετσι τα εχουν "ολα σε ενα ...περιποιημενα(?) " :-)

Tελος υπαρχει και μια ειδικη κατηγορια μαζοχιστων που θελουν απλα να εχουν απλα κατι να τους ταλαιπωρει....

ευχαριστω για την απαντηση απλως επειδη και εγω σε κανενα

μηνα ετοιμαζομαι για την αγορα του πρωτου μου mac.

γι'αυτο ρωταω δηλ.τα προγραμματα που θα εχει το mac δεν θα με καλυψουνε??

για game δεν με ενδιαφερει ετσι και αλλιως.

Παντως εγκατασταση δεν εκανα,στο demo center μου λενε οτι να ναι και γενικως ξερει κανεις το τηλ. του Jobs

να τον ρωτησω???

Η κανω κατι λαθος η δε ξερω..αυτα.

reload13

Αν δοκιμάζεις να εγκαταστήσεις Windows σε Macbook να ξέρεις ότι υπάρχουν ασυμβατότητες με τα εξωτερικά DVD ROM δεν δουλευουν ολα.

georgeadams

Με τι DVD έκανες την εγκατάσταση?

• Super Moderators
:confused:

που το βρήκες?

Mέσα στο MacBook: το SuperDrive είναι η ονομασία της Apple για το DVD-R των Macintosh. Δεν είναι δισκάκι, εγγραφέας DVD είναι.

Εγώ χρησιμοποιώ τα windows, για προγράμματα όπως το PCsuite για συγχρονισμό του sony ericsson με outlook, αποκλειστικά πια, γιατί όλα τα άλλα τα έχω σε mac και δουλεύουν καλύτερα. Μια άλλη χρησιμότητα είναι η Access που λείπει από το ms οφις, ενώ το msn στους mac δεν υποστηρίζει συνομιλία με video. Πρόκειται για βλακειούλες που χρησιμοποιώ αραιά και που, αλλά τουλάχιστον, μου δίνεται η δυνατότητα αν χρειαστεί.

Στον δικό μου, τα windows μέσω bootcamp τρέχουν μια χαρά. Το πρόβλημα με την μαύρη οθόνη που προανέφερες το είχα κι εγώ, αλλά όπως είπε κι ο φίλος πρίν, επέλεξα NTFS και όλα πήγαν καλά... Εκτύπωσε και διάβασε πολύ προσεκτικά τις οδηγίες και θα δείς, όλα θα πάνε καλά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...