kavalinas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Παιδια το συστημα μου ειναι αυτο που υπαρχει στην υπογραφη μου και δοκιμασα να το ανεβασω λιγο. παρολο ομως που στο BIOS φαινεται οτι ειναι απο τα 2,4 στα 2,8 και εχω ρυθμισει τασεις κτλ ξεκινάνει κανονικα αλλα στην νορμαλ του συχνοτητα 2,4 δεν "πιανει" δηλαδη το overclicking. τι μπορώ να κανω για αυτο? πρεπει να κανω καποια ρυθμιση συγκεκριμενη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobwars Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Ισως του δινεις καποια λαθος ρυθμιση που δεν την δεχεται και κανει reset.Δοκιμασε να κανεις μια μια τις ρυθμισεις για να δεις που σκαλωνει..Τι ρυθμισεις εκανες?Αν μπορεις καλο θα ηταν να μας πεις..Επισης Μπορει να σε κοβουν οι μνημες αν δεν αλαξες διαιρετη... Το πιο πιθανο ειναι το τελευταιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 1) Να σώσεις τις αλλαγές στο bios 2) Να κλείσεις EIST ή speedstep και C1E 3)Nα μειώσεις το overclocking ως εκεί που τις δέχεται τις αλλαγές και να ψάξεις τι σε κόβει. Διάλεξε και πάρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tmtmns Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Άσε τους παραπάνω να λένε ότι θέλουν φίλε. Στο bios όρισε ότι θες και δες αναλόγως τι γίνεται, μπορεί όπως αν, η θερμοκρασία ανεβαίνει, τότε απενεργοποίησε το. Οκ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Άσε τους παραπάνω να λένε ότι θέλουν φίλε. Φίλε μου σε πειράξαν οι (κατά τ'άλλα σωστές) παρατηρήσεις των από πάνω, και νομίζεις πως από αυτό Στο bios όρισε ότι θες και δες αναλόγως τι γίνεται, μπορεί όπως αν, η θερμοκρασία ανεβαίνει, τότε απενεργοποίησε το. Οκ ; που έγραψες βγαίνει κάποιο σαφές νόημα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Άσε τους παραπάνω να λένε ότι θέλουν φίλε. Στο bios όρισε ότι θες και δες αναλόγως τι γίνεται, μπορεί όπως αν, η θερμοκρασία ανεβαίνει, τότε απενεργοποίησε το. Οκ ; opel με πόσο???? (παίζει να μην κατάλαβες και εσύ τι έγραψες...GODLIKE) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
artshadows Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 δες με το cpu-z την συχνοτητα που τρεχεις ανεβασε για αρχη το fsb στα 333 και λιγο ρευμα στη cpu αν στο κραταει με το EIST on τοτε ακομα καλυτερα save an exit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.