vlcc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Εχω ενα vaio vgn-ux1xn http://www.coolest-gadgets.com/20070326/sony-vgn-ux1xn-ultra-portable/ το οποίο έχει vista που μου σπάνε τα νεύρα. θέλω να το βάλω XP αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω. τα driver μπορώ να το κατεβάσω απο το site της sony και να τα εγκαταστήσω απο φλασακι αλλα τα windows πως να τα βάλω? cd-dvd-rom drives κτλ δεν έχει το μοντέλο αυτο.. όποια βοήθεια θα εκτιμηθεί
rem_rem Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Καλύτερα να μ'άθεις τα VISTA καλά από τώρα Όπως και να έχει σε ένα χρόνο αυτά θα έχεις Είναι πολύ πιο σταθερά από τα ΧΡ
sintalkas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Φίλε τα svista προς το παρόν είναι για τα μπάζα,για επαγγελματική χρήση δεν το έχεις αν ναι τότε τα windows xp professional είναι τα καλύτερα για το μηχανάκι σου μπορείς να τα κατεβάσεις από μηχανές p2p και μετά να τα βάλεις σε ένα φλάσακι ή σε έναν εξωτερίκο δίσκο. Όσο για τα svista που έχεις ήδη κάλο είναι να πάρεις ένα backup cd του λειτουργικού σου και των drivers για αυτό αν έχεις ένα εξωτερικό σκλήρο δίσκο (αν όχι κάλυτερα να πάρεις έναν 2,5) ή ένα εξώτερικο dvd drive και ανεγραψέ τα από το σκληρό σου δίσκο του φορητού και κάψτα σε dvd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.