Προς το περιεχόμενο

msn password

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

:-D ...βρε μανία...

Δεν αποκλείται μέχρι και στο ίδιο το exe του προγράμαμτος να ενσωματώνονται...

Γιατί όμως να θέλεις να μάθεις το "πού" , σώνει και καλά ;Ποιός είναι ο λόγος ;

(..αν είναι για να προστατέψεις το password σου,είπαμε : ΔΕΝ θα τον βάζεις να το θυμάται,και θα σκανάρεις με "αντι-ιικά"...)

Δημοσ.

Αν δεν το καταλάβατε ή ντρέπεστε να το πείτε απλά ενδιαφέρεται να πάρει το αρχείο από ένα γνωστό με usb stick ώστε να βρει τον κωδικό μετά στο σπίτι ;)

Δημοσ.

Με κλήση της συνάρτησης CredEnumerate. Είναι τμήμα του Win32 API (advapi32.dll). Ο κωδικός υπάρχει στη λίστα των user credentials του συστήματος. Περισσότερες πληροφορίες για τα credentials εδώ...

Δημοσ.
Αν δεν το καταλάβατε ή ντρέπεστε να το πείτε απλά ενδιαφέρεται να πάρει το αρχείο από ένα γνωστό με usb stick ώστε να βρει τον κωδικό μετά στο σπίτι ;)

απ' τη στιγμή που ειπώθηκε ότι μπορεί να βρει password με χρήση προγράμματος (..κι απ΄τη στιγμή που δεν ρωτάει ΠΩΣ θα διαβάσει "το αρχείο που θέλει",αν σκοπεύει να κάνει αυτό που λες) ή "καλησπέρα μπάρμπα-κουκιά σπέρνω" είναι, ή κάτι άλλο παίζει...

Αλλά μάλλον με την απορία θα μείνουμε.

Γιατί όπως τραγούδησε κι ο Στράτος, "της γυναίκας το kernel είναι μια άβυσσος..."

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά δεν έμαθα ακόμα αν υπάρχει ένα αρχείο όπου αποθηκεύονται οι κωδικοί, ούτε θα μάθω μάλλον.Ο λόγος που ρωτάω (επειδή κάποιοι είναι περιεργοι) είναι κυριώς από περιέργια και γενικά για την γνώση.Δεν αποκλείω βέβαια να έκλεβα και τον κωδικό κάποιου αν μου χρειαζόταν ποτέ αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Δημοσ.
Δεν αποκλείω βέβαια να έκλεβα και τον κωδικό κάποιου αν μου χρειαζόταν ποτέ αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

σωστοοοοοοοος!B)

Δημοσ.

...απο περιέργεια θέλω να βρω το αρχείο και δεν το βρίσκω...

...Ο λόγος που ρωτάω (επειδή κάποιοι είναι περιεργοι) είναι κυριώς από περιέργια...

Είμαι περίεργος να μάθω αν είναι κανείς περίεργος εδώ μέσα. :)

Δημοσ.
σωστοοοοοοοος!B)

?

...Ποιός. Ο...katerinos άλφας ογδονταέξης ? !

*[

Είμαι περίεργος να μάθω αν είναι κανείς περίεργος εδώ μέσα. :)
<---- ...περίεργο...]
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧω ΤΙΝ ΛΙΣΗ!!! ΕΓΩ ΠΣΑΧΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΣΑΧΝΟΝΤΑΣ, ΕΜΑΤΗΑ ΚΑΙ ΚΑΠΙΑ ΑΛΛΑ HACKS, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΙΟ!!! :P ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΕΙΤΕ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΔΙΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΘΗΜΑΤΑΙ, ΕΙΤΑΙ ΟΧΙ, ΠΑΛΙ ΑΠΟΘΗΚΕΒΕΤΑΙ!!!!! ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΤΑΙ ΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΗΗΣΕΤΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ... (ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΨΑΧΝΩ!!!):

ΤΟ ΛΙΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ!!!

(1) ΠΑΜΕ ΣΤΟ GOOGLE

(2) ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ SEARCH GIA: "Download mspass.zip"

(3) ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΟΘΜΑΙ...

(4) ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ EXTRACT...

(5) ΑΝΗΓΟΥΜΑΙ ΤΟ MSPASS.EXE ΚΑΙ ΠΑΦΦΦΦ!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!! ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ!!! ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ PC ΣΟΥ, ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (MESSENGER), ΚΑΙ ΤΟ E-MAIL + ΚΟΔΙΚΟΣ :devil:

:shifty::shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ!!!

ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΘ ΛΑΘΗ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΙΣΗ!!!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, GeorgeLoiz, [email protected]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Η επίσημη homepage του προγράμματος είναι αυτή: http://www.nirsoft.net/utils/mspass.html

και δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί κακόβουλα με ιδιαίτερη επιτυχία ούτως ή άλλως, γιατί:

MessenPass can only be used to recover the passwords for the current logged-on user on your local computer, and it only works if you chose the remember your password in one of the above programs

Δηλαδή πρέπει να έχεις και φυσική πρόσβαση στο ίδιο PC με το άτομο κωδικούς του οποίου θέλεις να δεις και να γνωρίζεις τους κωδικούς του user account του ώστε να κάνεις log-on ως «αυτός».

Και τέλος: Κλείσε το αναθεματισμένο το CapsLock και μην γράφεις με κεφαλαίους χαρακτήρες. Δεν ξέρεις ότι στο Διαδίκτυο θεωρείται αγένεια, γιατί ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ... ;

Δημοσ.
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧω ΤΙΝ ΛΙΣΗ!!! ΕΓΩ ΠΣΑΧΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΣΑΧΝΟΝΤΑΣ, ΕΜΑΤΗΑ ΚΑΙ ΚΑΠΙΑ ΑΛΛΑ HACKS, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΙΟ!!!

!!! Βοήθεια σου. .

Δημοσ.

LOOOOOOL... οκ δεν θα ξαναφωναξΩ!!!... θα αρχηζω με μικρο και θα τελιωνω με κεφαλαιΟ. βεβεος μπορεις να το χρησιμοπιησεις κακοβοθλΑ!!!... οταν πας στο σπιτι τισ φιλης σου βαζεις το USB σου, βρησκεις τον κοδικο και βλεπεις αν σε κερατωνεΙ!!! :)

οΚ, δεν νομιζω να ειναι και τοσο δισκολο να το κανεις οταν παει να κανει μπανιο ή να παει να φερει τα κλιδια τηΣ!!! :P

Δημοσ.

Οταν λες βλεπεις αν σε κερατωνει εννοεις οτι θα εχει βαλει για password το ονομα του 2ου γκομενου της?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...