a8eofovos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Καλησπερα εχω αγορασει ενα φλασακι το h**p://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569363 και εχω windows vista home premium οταν παω να το βαλω στη θυρα usb και παει να βρει το υλικο μου πεταει ενα παραθυρο και μου λεει να βαλω το cd.Τo φλασακι δεν εχει cd.Πηγα να κανω και καλα εγκατασταση απο τον σκληρο c αλλα και παλι τιποτα.Ξερετε καποια λυση γιατι ειναι κριμα να παει χαμενο το φλασακι. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
voltage Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 μπορεις να το δοκιμασεις και αλλου?σε αλλο pc δηλαδη η σε xp?αν και στα vista επρεπε να παιζει κανονικα....
a8eofovos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 μολις το δοκιμασα σε αλλον υπολογιστη με windows xp sp2 και μετα απο επανεκιννηση του υπολογιστη επειδη το ζητησε η εγκατασταση μου δουλευει κανονικα τι να πω δεν ξερω..
voltage Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 vista ολα τα παραξενα και κουλα....κανε καμοια προσπαθεια να βρεις drives....
rodos123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Οταν το τοποθετησεις θα σου ζητησει cd για να βρει τους drivers. Cd ομως δεν υπαρχει σωστα; Θα του πεις να κανει search στο Windows/system32 για drivers και ω!του θαυματος το στικακι θα αναγνωριστει!
a8eofovos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Οταν το τοποθετησεις θα σου ζητησει cd για να βρει τους drivers.Cd ομως δεν υπαρχει σωστα; Θα του πεις να κανει search στο Windows/system32 για drivers και ω!του θαυματος το στικακι θα αναγνωριστει! Οταν παω να κανω αναζητηση ετσι μου λεει οτι βρηκε λογισμικο αλλα δε μπορει να εγκατασταθει γιατι δε βρισκει αυτο το αρχειο..εχω σηκωσει τα χερια..
rodos123 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Οταν παω να κανω αναζητηση ετσι μου λεει οτι βρηκε λογισμικο αλλα δε μπορει να εγκατασταθει γιατι δε βρισκει αυτο το αρχειο..εχω σηκωσει τα χερια.. Εγω ειχα το ιδιο προβλημαμε φλασακια και με εξωτερικους σκληρους και αυτη ηταν η λυση.Για βαλε και το CD των windows στο drive ενω του λες να ψαχνει στο windows/system32. Δες εδω για παραδειγμα: http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=1286482&SiteID=1 Επισης δες και εδω: http://forums.techarena.in/showthread.php?t=695998
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.