Προς το περιεχόμενο

usb flash diskπροβλημα με vista

a8eofovos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω αγορασει ενα φλασακι το h**p://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569363

και εχω windows vista home premium οταν παω να το βαλω στη θυρα usb και παει να βρει το υλικο μου πεταει ενα παραθυρο και μου λεει να βαλω το cd.Τo φλασακι δεν εχει cd.Πηγα να κανω και καλα εγκατασταση απο τον σκληρο c αλλα και παλι τιποτα.Ξερετε καποια λυση γιατι ειναι κριμα να παει χαμενο το φλασακι.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Δημοσ.

μπορεις να το δοκιμασεις και αλλου?σε αλλο pc δηλαδη η σε xp?αν και στα vista επρεπε να παιζει κανονικα....

Δημοσ.

μολις το δοκιμασα σε αλλον υπολογιστη με windows xp sp2 και μετα απο επανεκιννηση του υπολογιστη επειδη το ζητησε η εγκατασταση μου δουλευει κανονικα τι να πω δεν ξερω..

Δημοσ.

Οταν το τοποθετησεις θα σου ζητησει cd για να βρει τους drivers.

Cd ομως δεν υπαρχει σωστα;

Θα του πεις να κανει search στο Windows/system32 για drivers και ω!του θαυματος το στικακι θα αναγνωριστει!

Δημοσ.
Οταν το τοποθετησεις θα σου ζητησει cd για να βρει τους drivers.

Cd ομως δεν υπαρχει σωστα;

Θα του πεις να κανει search στο Windows/system32 για drivers και ω!του θαυματος το στικακι θα αναγνωριστει!

Οταν παω να κανω αναζητηση ετσι μου λεει οτι βρηκε λογισμικο αλλα δε μπορει να εγκατασταθει γιατι δε βρισκει αυτο το αρχειο..εχω σηκωσει τα χερια..:X

Δημοσ.
Οταν παω να κανω αναζητηση ετσι μου λεει οτι βρηκε λογισμικο αλλα δε μπορει να εγκατασταθει γιατι δε βρισκει αυτο το αρχειο..εχω σηκωσει τα χερια..:X

Εγω ειχα το ιδιο προβλημαμε φλασακια και με εξωτερικους σκληρους και αυτη ηταν η λυση.Για βαλε και το CD των windows στο drive ενω του λες να ψαχνει στο

windows/system32.

Δες εδω για παραδειγμα:

http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=1286482&SiteID=1

Επισης δες και εδω:

http://forums.techarena.in/showthread.php?t=695998

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...