Barret Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Καλησπερα παιδιά, Σκεφτόμουν να πάρω ένα psp για να με απασχολεί σε κάποια ταξίδια με αεροπλανο, τρένο, κτελ κτλ. Προσωπικά εντυπωσιάστηκα περισότερο με την ικανότητα του να παίζει emulators (SNES,Megadrive,GB), ταινίες και να συνδεέται στο ίντερνετ με ικανοποιητικό browser. Δέν το βλέπω σαν κονσόλα αλλά ως φορητό media player με πρόσβαση στο νετ (όπου υπάρχει wifi φυσικα). Γενικά πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά του για αυτή την χρήση. Έχει δοκιμάσει κανείς το Web browser? Είναι βολικό? Βρήκα ένα λευκό PSP εδώ: http://www.play-asia.com/paOS-13-71-9e-49-en-70-24k6.html αλλα τελικά δεν το φέρνει ελλάδα. Ξέρετε κανα μαγαζί που να το φέρνει φθηνότερα και να συμφέρει (όχι απαραίτητα λευκό)? Εναλλακτικά στην Ελλάδα μάλλον συμφέρει απο κανα πλαίσιο που το έχει 169 e.
entergeozax Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 εγω προτεινω να το παρεις, ειναι μια consola που αξιζει τα λεφτα της μπορεις να βρεις πληροφοριες στο www.pspgr.uni.cc. εαν θες να το αγορασεις εγω προτεινω απο την ελλαδα και συγκεκριμενα απο τους grmods.
Barret Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Βασικά το ebay δεν το πολυεμπιστεύομαι. Φοβάμαι μήν πέσω σε απατεώνες και μου στείλουν κανα μεταχειρισμένο με γιαπωνέζικη γλώσσα. Εσείς που το έχετε απο ιντερνετ browsing τι λεει? Τα καινούρια κόλπα με το skype τα έχει δοκιμάσει κανείς? Και ένα τελευταίο: Εάν κάνει κάποιος downgrade και περάσει τo custom firmware 3.90m33 θα έχει τις νέες ύπηρεσίες που έχουν προστεθεί (skype ktl)?
poedeer7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 στη 3.90m33 υπαρχει το skype,internet radio k ενας messenger οπως κ η δυνατοτητα απευθειας κατεβασματος καθε νεωτερης εκδοσης απο το firmware update tou psp
panos98765 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 αμα το παρεις απο εξωτερικο δεν 8α εχει εγγυηση.
Barret Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ναι το είχα δεί αυτό το μαγαζί. Thanks! Ερώτηση: Έχει δοκιμάσει κανείς το skype? Ti akoustika xreiazetai? Αμα συνδέσω ένα απλό headset με mic και ακουστικό θα δουλεύει ή πρέπει να περιμένω τα αυθεντικά της sony??? Με ενδιαφέρει γιατί ενδέχεται να κάνω κλησεις δωρεάν απο το εξωτερικό.
S2Katana Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Και εγώ όλα αυτά τα θετικά σκέφτηκα και πήρα πριν 2 βδομάδες ενα PSP S&L Piano Black.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.