Προς το περιεχόμενο

προβλημα με μtorrent

Eniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι τελευταια το μτορρεντ μου δεν κατεβαζει με ταχυτητα πανω απο 6kbs

οτιδηποτε και να προσπαθησω να κατεβασω.Εφτασε σε σημειο να υπαρχοθν 80 seeds και

6 peers και να κατεβαζει παλι με 6κβ.Τι συμβαινει?

Δημοσ.
ενεργοποιησε την κρυπτογραφηση

μαλλον εισαι ή connex (ote δλδ) ή hol

γιατι εφαρμοζει η hol κρυπτογραφηση σε torrents και p2p; λαθος μαλλον κανεις, μια χαρα κατεβαζω με 1000 στη hol :-D

Δημοσ.
γιατι εφαρμοζει η hol κρυπτογραφηση σε torrents και p2p; λαθος μαλλον κανεις, μια χαρα κατεβαζω με 1000 στη hol :-D

βεντούζα πάει, φτου φτου, φτου

Δημοσ.
thanks αλλα δεν ειναι αναγκαια τοση ειρωνια για το τιποτα :confused:

Δε σε ειρωνεύτηκα. Όντως πάει με 1000, και αν είχα καλύτερη σύνδεση θα πήγαινε ακόμη καλύτερα.

Δημοσ.

παιδια καλησπερα μιας και ανοιξατε συζητιση περι torrent μια ερωτηση!εχω και γω hol κατεβαζω και γω με 1000....αλλα βγαζει ενα σηματακι το utorrent (1,8)κιτρινο με ! και λεει πως δεν υπαρχουν εισερχομενες συνδεσεις αν δεν γινει το εικονιδιο πρασινο....ξερει κανεις αν παιζει ρολο γιατι οπως ειπα κατεβαζει κανονικα....

ευχαριστω!!!!

Δημοσ.
Δε σε ειρωνεύτηκα. Όντως πάει με 1000, και αν είχα καλύτερη σύνδεση θα πήγαινε ακόμη καλύτερα.

οκ αν ολα τα ποστ σου ειναι σε αυτο το μη-ειρωνικο υφος απορω πως σε κρατανε ακομα εδω μεσα :-)

Δημοσ.
οκ αν ολα τα ποστ σου ειναι σε αυτο το μη-ειρωνικο υφος απορω πως σε κρατανε ακομα εδω μεσα :-)

LOL:-)

Για τον φίλο μας τον voltage, μάλλον δεν έχεις ανοίξει την πόρτα στο modem σου

ρίξε μια ματιά εδώ http://www.portforward.com/

Δημοσ.

ok εχω κανει καποιες προσπαθειες και μου βγαζει πως δεν ειναι ανοιχτο το port!!!θα παλεψω λιγο ακομα με το θηριο και επανερχομαι....ευχαριστω!!!!:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...