Προς το περιεχόμενο

ASDL WiFi modem αλλά με διακόπτη on/off για το WiFi

Spitzenklasse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι, γεια σας!

Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα ένα modem/router της AVM (Fritz!box 7170) αλλά μετά την είσοδό μου στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet, το modem αυτό έπεσε σε αχρηστία, μιας και δεν υποστηρίζει γραμμή PSTN.

Αυτό για το οποίο χρειάζομαι τις γνώσεις σας, είναι το εξής:

μιας και "καλόμαθα" από το Fritz που είχε εξωτερικό διακόπτη ενεργοποίησης-απενεργοποίησης του ασυρμάτου δικτύου (όχι μέσω του BIOS του router), θα ήθελα να αγοράσω ένα DSL-router για PSTN γραμμή αλλά με βασική προϋπόθεση να έχει κι αυτό εξωτερικό διακόπτη για το on/off του wifi.

Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω "ζωντανό" ρεπορτάζ αγοράς γιατί μένω στο Αγρίνιο και οι επιλογές μας εδώ είναι αρκετά περιορισμένες ως προς τα καταστήματα πληροφορικής και τους υπαλλήλους τους που θα ξέρουν κάτι παραπάνω. Αν ξέρει κάποιος από σας κάποιο μοντέλο, θα χαρώ να μάθω.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

Δημοσ.

Speedtouch 585v6 Αξιόπιστο και αρκετά φθηνό. Έχει ένα κουμπί στην πρόσοψή του το οποίο εάν το κρατήσεις παρατατημένα διακόπτει ή ενεργοποιεί το Wi-Fi.

Δημοσ.

[offtopic]

Speedtouch 585v6 Αξιόπιστο και αρκετά φθηνό. Έχει ένα κουμπί στην πρόσοψή του το οποίο εάν το κρατήσεις παρατατημένα διακόπτει ή ενεργοποιεί το Wi-Fi.

Ευχαριστώ πολύ για το tip φίλε.

Όταν είχα ρωτήσει παλιότερα τι κάνει αυτό το κουμπάκι, μου είχαν πει πως απλώς είχε "ξεμείνει" εκεί από κάποια άλλη έκδοση που χρησιμοποιεί το ίδιο "κουτί" και δεν κάνει κάτι. Τελικά κάτι κάνει :)

[/offtopic]

Δημοσ.
δεν το βρισκω κακο ν αμπενεις και ν το κανεις απο το interface αυτο.10 seconds δουλεια ειναι.

Ο λόγος που εμένα θα με βόλευε κάτι τέτοιο είναι στην περίπτωση που το desktop είναι κλειστό (οπότε no interface) και απλά θέλω να συνδεθώ μέσω WiFi με το laptop...

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Hi!!

συνεχίζω εδώ για οικονομία χώρου,

ψάχνω και εγώ ένα modem router με διακόπτη ον-οφ για το wi-fi, γιατί εγώ μπορεί να χρησιμοποιώ το wi-fi το βράδυ που γυρίζω σπίτι ή το πρωί με τον καφέ μου, αλλά τα παιδιά μου που είναι μικρά, παίζουν όλη την ημέρα στο σπίτι και δεν υπάρχει λόγος να τρώνε το rf.

To desqtop-silent-κατεβαστήρι που έχω φτιάξει θα συνδέεται καλωδιακά, για να μην τρώω και εγώ το rf τις άπειρες ώρες που μένει αναμένο (είναι στο δωμάτιό μου).

ξέρει κανείς μοντέλα να ψάξω??

Στο πλαίσιο και ε-σοπ που πήρα τηλ, μου είπαν ότι δεν ξέρουν και στα 2.......

Δημοσ.

το speedtouch εχει διακοπτη αλλα αντε να βρεις στην ελλαδα.αλλιως το κλεινεις απο το μενου.και μερικα linksys εχοθν αλλα δεν ειναι τιποτα τα μοντελα αυτα.β.τα παιδια θα τρωνε το wireless απο τα wireless των γειτονων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...