Sugizo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 φαντάσου ότι είμαι Milan,να κάνω κι εγώ copy-paste τα CL ή δεν έχει νόημα; 2 παραπάνω έχει να μου πει τι αυτό? μιλάμε για Liverpool και πετάς ότι είσαι Milan? τότε τι σκατά κοροϊδεύεις? στο ίδιο πρωτάθλημα παίζουνε?
elven Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 χμμμμ,κολλάει δε λέω,δε φταίω εγώ,ο Σωτηρακόπουλος φταίει,τη συμπαθούσα κάποτε τη Λίβερπουλ ντάξει τα 2 παραπάνω τα φτάνεις άνετα,πρέπει να βγεις CL πρώτα όμως
Sugizo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 συνεχίζεις να κοροϊδεύεις άστοχα μια από τις ιστορικότερες ομάδες τις αγγλίας ποσο μάλλον εν καιρό κρίσης στην ομάδα, οι φίλαθλοι τις Liverpool ξέρουν ότι YOU'LL NEVER WALK ALONE , από κει και πέρα ότι και να λες...
elven Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 βασικά ταιριάζει περισσότερο το YOU'LL NEVER WALK AGAIN αλλά το προσπερνάω
Sugizo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 βασικά ταιριάζει περισσότερο το YOU'LL NEVER WALK AGAIN αλλά το προσπερνάω καλά μην ορκίζεσαι κι όλας δεν σε μάθαν μικρό το ποτε μην λες ποτε?
speedy23 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Χωρις πλακα,γιατι τετοιο μισος και κομπλεξ,elven?Πες κανα σοβαροτερο λογο απο τον Σωτηρακοπουλο.Αν εχεις!!!!
Sugizo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 ελπίζω μονο να ενισχύσουν την ομάδα με 5-6 παίχτες από Ιανουάριο όπως υποσχέθηκαν. για την Κυριακή, στην καλύτερη X το βλέπω
Linus_21 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες με Arsenal και Manchester, είδαν ότι η ομάδα στάθηκε πολυ καλά. Πόσο μάλλον τώρα, που φαίνεται να πέρνει λίγο μπρος. Εγώ ελπίζω.
kosmasgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Ο torres την πέταξε έξω και πυροβολάει τον Cech.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα