Lam13 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 4αμπαλο στην Μπάρσα! Σπανίως συμβαίνουν αυτά αλλά όπως και να χει είναι μια νίκη. Φιλικό βέβαια.. πολυ καλο ματσ για την λιβερπουλ.οποτε ηθελε εκανε αντεπιθεση.μακαρι να συνεχισει ετσι..εγω προσωπικα θεωρω οτι η ομαδα ειναι καλυτερη χωρις τον sturridge,μονο με το αριστερο δεν πας πουθενα.firmino και mane πολυ καλοι σημερα.. 1
Marvellus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Και Μίλνερ αριστερό μπάκ απ'οτι διαβάζω γιατί το μάτς δεν το είδα Όλους θα τους χωρέσει ο τρελός..
_linuslost_ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Kαι 4 εφαγε σημερα απο την Μαιντζ ε? Φιλικα ειναι, μην τρελενεστε..
Lam13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 ενταξει με την μαιντζ ηταν αρκετοι παιχτες εκτος και εγινε την επομενη μερα,σημασια εχει επειδη συγκρινεις τα δυο φιλικα οτι η Liverpool εδειξε να μπορει να παιξει στα ισια μια μεγαλη ομαδα,κατι που εχει χρονια να γινει.σιγουρα θα ειναι πιο δυνατη η ομαδα φετος μετα απο αρκετα χρονια..εγω πιστευω οτι πρεπει να παρουμε και ενα αριστερο μπακ γιατι πολλες δοκιμες κανει και ειναι κριμα να χαθει ο μιλνερ εκει πισω.μακαρι να γινει τιποτα με τον Hector που ηταν αριστερο μπακ με την γερμανια στο euro.στο τερμα μακαρι να βγω ψευτης αλλα κατι μου λεει οτι και φετος προβλημα θα εχουμε.κατα τα αλλα μπροστα ειμαστε φωτια..αντε να δουμε την κυριακη πρωτη αγωνιστικη με αρσεναλ!!καλο πρωταθλημα να εχουμε και να γραφετε και εδω τιποτα να ανταλλαζουμε αποψεις!!
Marvellus Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Ο αγώνας με την Μπάρσα ήταν πιστεύω η τελική κατάληξη στον πως θα παρατάσει ο κλοπ την ομάδα.Η τριπλέτα Φιρμίνιο-Κουτίνιο-Μανέ δίνει πολλές ελπίδες για ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο.Απο κει και πέρα να δούμε και την άμυνα γιατί αποτελεί μεγάλο πρόβλημα τα τελευταία χρονιά. Σίγουρα δεν περιμένω να δω εντυπωσιακά πράγματα, δεν φημίζεται εξάλλου ο Κλοπ για τις αμυντικές του τακτικές όμως πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να την συμμαζέψει αρκετά. Φέτος η Λίβερπουλ ξεκινάει μια σεζόν με μεγάλες προσδοκίες. Λίγο ο προπονητής, λίγο οι ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις δίνουν ενα ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας, αν υπολογίσουμε και την ανανέωση του Ανφιλντ,αναμένουμε όμορφα πράγματα. 1
Marvellus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Λιβερπουλάρα όλο τρέλα όπως ο προπονητής της. Αν δεν χαλαρώναμε στο 1-4 το σκορ θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις. Η άμυνα πάντως παραμένει μεγαλο θέμα καθώς τα λάθη είναι τραγικά..
4saken Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ασχετο με Λιβερπουλ αλλα αν εμενε μερικα λεπτα ακομα το 1-4 θα αδειαζε το Emirates.
Marvellus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ασχετο με Λιβερπουλ αλλα αν εμενε μερικα λεπτα ακομα το 1-4 θα αδειαζε το Emirates. Στο 1-4 κάποιοι σηκώθηκαν να φύγουν, μέσα σ'ένα λεπτό όμως επέστρεψαν γιατί έγινε το 2-4..
Lam13 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 αχ αυτος ο μινιολετ.δεν μπορει να βγει μια φορα..εχω κολλημα με τον συγκεκριμενο παιχτη και γενικα ουτε φετος βλεπω να φτιαχνει αυτη η θεση..μανε εβαλε τρελη γκολαρα.ελειπα διακοπες και μολις ειδα τα γκολ.ο σταριτζ μονο σε μενα δεν λειπει καθολου?η ομαδα δειχνει να εχει πολυ καλο κλιμα και αυτο ειναι το σημαντικοτερο.ηττες θα ερθουν σιγουρα αλλα με τετοιες εμφανισεις μονο ευχαριστημενος μπορεις να εισαι και αισιοδοξος για το μελλον!
Marvellus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Το πρόβλημα δεν είναι ο Μινιολέ,άσε που υπάρχει κι ο Καριους ο οποίος όταν επιστρέψει θα είναι βασικός. Το πρόβλημα το μεγάλο είναι η άμυνα,εκεί υπάρχουν θέματα, γιατί τα αστεία γκολ που τρώμε στοιχίζουν, το είδαμε και πέρυσι τι έγινε.. Δεν μπορείς να βάζεις πάντα 4αρες για να καλύψεις αυτά που τρως.. Βέβαια να την δούμε και στην συνέχεια αλλά εγώ πιστεύω οτι χρειαζόμαστε ένα πολύ καλό αμυντικό.
Lam13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Το πρόβλημα δεν είναι ο Μινιολέ,άσε που υπάρχει κι ο Καριους ο οποίος όταν επιστρέψει θα είναι βασικός. Το πρόβλημα το μεγάλο είναι η άμυνα,εκεί υπάρχουν θέματα, γιατί τα αστεία γκολ που τρώμε στοιχίζουν, το είδαμε και πέρυσι τι έγινε.. Δεν μπορείς να βάζεις πάντα 4αρες για να καλύψεις αυτά που τρως.. Βέβαια να την δούμε και στην συνέχεια αλλά εγώ πιστεύω οτι χρειαζόμαστε ένα πολύ καλό αμυντικό. ο κλοπ ανεκαθεν δεν τα ειχε πολυ καλα με την αμυνα.πιστευω η επιθεση ειναι το στοιχειο του.βεβαια ειναι απο τους κορυφαιους προπονητες ετσι?! παιζουν πολυ επιθετικα τα μπακ και πισω ειμαστε στην αντεπιθεση παναγια βοηθα..ειναι της αποψης ο κλοπ μου φαινεται οποιος βαλει τα περισσοτερα...
Marvellus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 ο κλοπ ανεκαθεν δεν τα ειχε πολυ καλα με την αμυνα.πιστευω η επιθεση ειναι το στοιχειο του.βεβαια ειναι απο τους κορυφαιους προπονητες ετσι?! παιζουν πολυ επιθετικα τα μπακ και πισω ειμαστε στην αντεπιθεση παναγια βοηθα..ειναι της αποψης ο κλοπ μου φαινεται οποιος βαλει τα περισσοτερα... Καλός προπονητής είναι,κανείς δε λεει τ'αντίθετο. Το θέμα όμως είναι ότι με τέτοια νοοτροπία δεν πας πουθενά. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όλα ξεκινάνε από την άμυνα. Αν δεν έχεις άμυνα, δεν θα πετύχεις τίποτα. Για το σημερινό παιχνίδι,μόνο παιδική χαρά..
Marvellus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει φέτος η Λίβερπουλ, σίγουρα όμως είναι ευκαιρία εφόσον δεν έχει ευρωπαϊκούς αγώνες να ανέβει ψηλά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα