Sugizo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 κι εγώ την ίδια άποψη έχω, δεν με χαλάει που έφυγε ο Torres. Για τον σουάρεζ κρατώ μια πισινή γιατι θελω να τον δω σε ενα δυσκολο πρωταθλημα και οχι στο...ολλανδικο. γιατί κρατάς πισινή? έπαιξε καλά στο μουντιάλ
alexis333 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 κι εγώ την ίδια άποψη έχω, δεν με χαλάει που έφυγε ο Torres. γιατί κρατάς πισινή? έπαιξε καλά στο μουντιάλ Γιατι το αγγλικο πρωταθλημα ειναι το δυσκολοτερο πρωταθλημα στην Ευρωπη .... Δε προσαρμοζονται ολοι στις απαιτησεις του...
kanesaxo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι το αγγλικο πρωταθλημα ειναι το δυσκολοτερο πρωταθλημα στην Ευρωπη .... Δε προσαρμοζονται ολοι στις απαιτησεις του... ακριβώς αυτο...
Sugizo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 σίγουρα είναι το πιο απαιτητικό, θα δείξει στην πορεία. Πάντως το θηρίο έβαλε γκολ στην πρώτη του εμφάνιση.
tr3quart1sta Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 http://www.sport-fm.gr/article/456389 το αυτο
Sugizo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 εγώ αυτό που βλεπω είναι ότι η Liverpool παίρνει στροφές και πάλι σιγά σιγά με τον Dalglish και δεν πα' να λένε οτι θελουν, το ποιος θα ταιριάξει καλύτερα που, θα το δούμε στο τέλος τις σεζόν.
kanesaxo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 καλο γκολ ο σουαρεζ ? Μια αλλαγή προπονητή παντα βοηθάει.Με το καλό να ανέβει η λιβερπουλ γιατι ειναι ξεφτιλα για αυτην την ομαδα να ειναι μακριά απτη κορυφη. Φανέλα, που λέμε.
Sugizo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=50237&Ln=En παρα τρίχα ;P , το πολύ θετικό είναι ότι δεν φάνηκε ιδιαιτερα να είχε άγχος
Sugizo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ρε εδώ ο Κριστιάνο τα βάζει με την πλάτη του, σε αυτό θα κολλήσουμε που παρα τρίχα να μην μπει :P
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Σουπα το αυριανο... με τοσες ματσαρες σημερα...
Sugizo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 μια χαρά, με λίγο σπρώξιμο διαιτησίας, περίμενα X αλλα κι έτσι δεν μας χαλάει.
vangelis_k Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ελπίζω μόνο να μην έκανε τίποτα δηλώσεις ο ΤΟΡΡΕΣ του τύπου "ηρθα στην Τσέλσι για να κατακτήσω τίτλους .... κ.λ.π." και να εκτέθηκε ακόμα περισσότερο. Αυτή λοιπόν είναι η Λίβερπουλ γεννιέται συνέχεια μέσα από τις στάχτες της. Για μια ακόμα φορά μας έκανε να τραγουδήσουμε "You 'll never walk alone"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα