Προς το περιεχόμενο

Liverpool FC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακουγόταν καιρό ότι ήθελε να φύγει

*η Liverpool δεν τον έδινε για τα αρχικά 30μύρια που είχε προσφέρει η Chelsea.

*58μύρια πήραμε για Torres, στη θέση του 26.5μύρια για Suarez + 41μύρια για Carroll, νομίζω δεν τα πήγαμε άσχημα, θα δείξει στο χορτάρι φυσικά.

Ενταξει πηρες δυο τωρα αλλα ο Τορες ηταν Τορες οπως και να το κανουμε ....

Εγω το παω πολυ αυτον τον παιχτη ....

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ενταξει πηρες δυο τωρα αλλα ο Τορες ηταν Τορες οπως και να το κανουμε ....

Εγω το παω πολυ αυτον τον παιχτη ....

κι εγώ τον πάω, λόγο των τραυματισμων του όμως έπεσε πολύ.

Δημοσ.

Ο Torres ειναι η τρελα μου σαν παιχτης και η Liverpool σαν ομαδα, αλλα τη να κανει ρε μαγκες? Να μεινει σαν τον gerrard ατιτλος? Το οτι ειναι κριμα που εφυγε συμφωνουμε αλλα εργαζομενος ειναι και θελησε να παει σε αλλο 'μαγαζι'. Οσο για τον Caroll μακαρι να μην βγει σουπα ο παιχτης, βρηκανε την liverpool τωρα που καιγοταν για επιθετικο, επαιξε με την εθνικη και αυτος, και τους τα πηρανε για τα καλα.Ελπιζουμε να ανακαμψει η ομαδα παντως πανω απο ολα.

Δημοσ.

Θα προλαβουν να τελειωσουν τη μεταγραφη .. ??

Εμειναν 40 λεπτα ακομα .....

Και απο οτι ακουω η Λιβερπουλ δεν τον δινει αμα δε κλεισει σημερα ο Καρολ ....

Ωρε εξελιξεις .....shock.png

edit

Ενταξει κλεινει ...

Υπογραφει ...

Δημοσ.

Συμπαθου΄σα τον Κάρρολλ και παικταράς είναι.Έτσι και αλλιώς αρνηθήκαν κάπου και 25 μύρρια από την τόττεναμ δεν είναι μόνο πως ήταν η τελευταία ημέρα.Δηλαδή άνετα θα πήγαινε 30 αν ήταν και πριν λιγο καιρό όστε να αγοράσει άλλο η Νιούκαστλ.

Δημοσ.

Υπερβολικές αντιδράσεις που όμως δείχνουν την αγάπη και το δέσιμο των οπαδών για την ομάδα που υπήρχε και θα υπάρχει και μετά τον TORRES

Δημοσ.

καλά εδώ κράζουν τον Owen, ο Torres θα γλίτωνε :) , προσωπικά δεν μ'αρέσει να απαξιώνω και να κράζω παίχτες που φεύγουν από την ομάδα, απλά ο τρόπος που το έκανε δημιούργησε αυτές τις αντιδράσεις.

Δημοσ.

Έχεις εν μέρει δίκιο καθώς η εμπειρία μου από το Ανφιλντ και η επαφή μου με τους Άγγλους οπαδούς της ομάδας με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι αυτοί αισθάνθηκαν προδομένοι από έναν παίκτη που ανέδειξαν σε ήρωα και υπέμειναν την κάκιστη απόδοση που είχε σε πολλά ματς.

Δημοσ.

«Μας κάρφωσε στην πλάτη το μαχαίρι, ελπίζω να του γ... τη γυναίκα ο Τέρι» xaxaxa, πιο παλικάρι το σκέφτηκε αυτό :D

Δημοσ.

«Μας κάρφωσε στην πλάτη το μαχαίρι, ελπίζω να του γ... τη γυναίκα ο Τέρι» xaxaxa, πιο παλικάρι το σκέφτηκε αυτό :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κορυφή!!!

Δημοσ.

Εχω την αισθηση,πως η λιβερπουλ τους επιασε ολους "μλκς"...

Δηλ πουλησε τον τορεζ (οκ καλος χρυσος,αλλα το μισο χρονο ειναι τραυματιας) 60εκ, και αγορασε με τα ιδια λεφτα σουαρεζ/καρολ.

Για τον σουάρεζ κρατώ μια πισινή γιατι θελω να τον δω σε ενα δυσκολο πρωταθλημα και οχι στο...ολλανδικο,αλλα για τον καρολ θεωρώ πως επιασε το τζακ ποτ.

Λενε πως θα γινει ο νεος ντρογμπα.

Για πειτει οι της λιβερπουλ τη γνώμη σας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...