sagre Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Η μητρική λοιπόν και η καινούργια κάρτα γραφικών δεν συνεργάζονται. Τσέκαρα ότι και τα 2 δουλεύουν κανονικά σε PC φίλου. Αναβάθμισα το BIOS της μητρικής αλλά δεν είδα φως. Το έχει αντιμετωπίσει κανένας το πρόβλημα ή κάτι παρόμοιο; Έδωσε κανείς λύση και ποιά; Βοηθάτε γιατί έχω καινούργια παιχνίδια και με την παλιά κάρτα δεν γίνεται τίποτα.
sagre Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Το πρόβλημα είναι ότι όταν κουμπώνω την κάρτα γραφικών στην μητρική δεν βγάζει καθόλου σήμα στην οθόνη αν και λειτουργεί κανονικά το PC και το ανεμιστηράκι της κάρτας δουλεύει κανονικά. Το τροφοδοτικό είναι 550 W και έχει βύσμα για PCI-E.
stm00192 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Απλά και δυστυχώς για σένα η καρτούλα δεν είναι συμβατή με την μητρική σου! οπότε ή αλλάζεις μητρική η αλλάζεις την καρτα με καποια απο αυτές που δίνει η ASROCK ως συμβατές στο site της!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Oι συμβατοτητες που αναφερει στο site ειναι, σορρυ κιολας, gtp... Εγω ειχα ''δοκιμασει'' τη μητρικη με 4 καρτες που δεν αναφερονταν και δουλεψαν ολες κανονικοτατα...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Oπα σοβαρο αυτο! Για τεκμηριωσε το απο καπου...
stm00192 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Oι συμβατοτητες που αναφερει στο site ειναι, σορρυ κιολας, gtp... Εγω ειχα ''δοκιμασει'' τη μητρικη με 4 καρτες που δεν αναφερονταν και δουλεψαν ολες κανονικοτατα... GeorgeMan δεν ειπα πουθενα οτι αποκλείεται να δουλέψει καποια καρτα που είναι εκτος της λίστας αλλά οπως και να το κανουμε οι μόνες που είναι 100% σίγουρο οτι θα δουλεψουν είναι αυτές της λίστας. Δοκιμάζοντας οποιαδήποτε αλλη είναι ρίσκο και μάλλον στο φίλο με την 8800Gs δεν του βγήκε το ρίσκο! Φιλικά πάντα
sagre Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδιά που ασχοληθήκατε με το θέμα. Τώρα, αφού η μητρική αξίζει 60 ευρώ και η κάρτα γραφικών 140, θα αλλάξω την μητρική, αν και θα θέλουν τα windows επανεγκατάσταση. Αν έχετε κάτι δυνατό σε μητρική, για pedium D 945 3.40 , DDR2 , PCI-E και περίπου 100 ευρώ ,μπορείτε ελεύθερα να καταθέσετε τις προτάσεις σας.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 GeorgeMan δεν ειπα πουθενα οτι αποκλείεται να δουλέψει καποια καρτα που είναι εκτος της λίστας αλλά οπως και να το κανουμε οι μόνες που είναι 100% σίγουρο οτι θα δουλεψουν είναι αυτές της λίστας. Δοκιμάζοντας οποιαδήποτε αλλη είναι ρίσκο και μάλλον στο φίλο με την 8800Gs δεν του βγήκε το ρίσκο! Φιλικά πάντα Nαι δεν ειπα το αντιθετο, απλα και οι 4 καρτες που δοκιμασα δεν ηταν στη λιστα και δουλεψανε τελεια. Οσο για την ερωτηση του φιλου μας, θα του προτεινα αυτην εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523306 ή αυτην εδω που εχω εγω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523573 και με Core 2 επεξεργαστη μπορει να 500ρισει το FSB.
voltage Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 αν παρεις μητρικη με via chipset δεν θελεις windows και format....το εκανα και γω με την ιδια μητρικη που ειχα προβλημα....
dimpa16 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Format και Windows, αν θες να κανεις σωστα τη δουλεια σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.