Προς το περιεχόμενο

Ποιά είναι η καλύτερη Υδρόψυξη και γιατί?

kobogia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον εδω ειναι τα screenshots απο XP . Εδω παρατηρω μια διαφορα στα Core temps μεταξυ SpeedFan και CoreTemp... Δοκιμασα και το ITAT και ενω μου ελεγε temps μονο για τους 2 πυρηνες , συμφωνουσε απολυτα με το CoreTemp...

0fa51ec1ac.jpg

b9b1dd784b.jpg

Και ενα screenshot με 3dmark06 και γραφημα των CPU και GPU θερμοκρασιων κατα την διαρκεια του...

be8480a61a.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Παρακατω παραθετω screenshots απο o/c πια CPU και GPU ...Ο επεξεργαστης μου φτανει 3.27 Ghz μετα χτυπαει wall εστω και 1 Mhz να το ανεβασω... Μαλλον φταιει που εχει υψηλο VID (1.3250V) και δεν θελω να ξερπερασω το safety Voltage των 1.45V .Δεν ειναι απο μνημες σιγουρα . Εσεις εχετε καμμια ιδεα τι αλλο μπορει να φταiει ; Οι μνημες τωρα ειναι στα 871 απο 800 και στα 2V. H 8800 δε μου πηγε 660/980 απο στοκ 576/900.Πιο κατω φαινονται και οι θερμοκρασιες ολων...

6f9991f01f.jpg

Εδω τρεχει το Prime95 ηδη 19 λεπτα.

7cbcebc984.jpg

Εδω οι idle θερμοκρασιες μετα απο 3 λεπτα που ετρεχα το Prime95.

37a784f928.jpg

Και εδω το σκορ του 3DMark 06 .Ηλπιζα οτι θα εσπαγα τα 15k αλλα δεν πειραζει ... Με τον Ε6400 εβγαζα 99χχ οποτε ειναι ενα σεβαστο boost αυτο.

Αυτα.

Ουφ μολις περασα και το BIOS με το Νibitor για να μεινει μονιμο το O/c .Δραμα η κατασταση, δεν εχω drive και ολα τα εοιμα boot cd δεν δουλευανε διοτι το DVD μου ειναι SATA... Εκανα κατι χακεριες εκει περα στα bootsector και τα περασα. Η μονη μαλακια ειναι οτι δεν ρυθμισα ξεχωριστα τα 2D clocks και ειναι και αυτα O/Ced τωρα...

@Vatos_Locos : εικονες απο το setup ειναι εδω http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2071967&postcount=70

Ρε παιδια εγινε το εξης σημερα το πρωι... Ανοιξα το PC και το POST screen σερνοταν το ιδιο και το BIOS. Μετα δεν εμπαινε ουτε στα WIndows και εκανε μονο του reset στις default ρυθμισεις και εγραψε οτι το overclocking απετυχε... Του εκανα clear CMOS και παλι τα ιδια του εκανα 2 - 3 default settings στο ΒIOS και εστρωσε . Μετα του εβαλα τις ρυθμισεις για o/c , π@π@ρια... Τωρα τρεχω σε default παλι και δεν εχω προβλημα... Σκατα . Δεν ξερω τωρα εαν επαθε κατι ο επεξεργαστης η η μητρικη... Και πηγαιναν ολα τοσο καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...