kobogia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Παιδιά σκευτομαι να σκασω λεφτά πάλι και δεν ξέρω ποια υδροψυξη να πάρω. Μου άρεσε της Thermaltake η Bigwater 760 http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0121/cl-w0121.html γιατι ήταν ματζέβελη και μπαίνει μπροστά στο κουτί στις θέσεις των CD-ROM αλλά επειδή θέλω να ενώσω και την κάρτα γραφικών πιστεύω οτι δεν θα κάνει τοσο καλή δουλειά γιατι έχει μονο ένα ψυγείο ενώ η Bigwater 745 http://www.thermaltake.com/product/Liguid/DIY/cl-w0076/cl-w0076.asp έχει 3 αλλά δεν είναι καθόλου ματζέβελη και βολική... Θέλει πολύ δουλειά και πολυ πατέντα.... Εάν έχετε να μου προτείνετε και κάποια αλλή, άλλης μάρκας... δεκτές όλες οι προτάσεις. Εσεις τι πιστεύετε.... Pls Help... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Σωστή υδρόψυξη είναι μόνο η custom υδρόψη! Τωρα δεν έχω χρονο να σου δείξω μία! Μολίς βρώ χρόνο θα σου ποστάρω ένα παράδειγμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 ενωείτε πως δεν θα πάρεις τίποτα από αυτά που λες, αν έχεις σκοπό όντως να σκάσεις λεφτά για κάτι σωστό τότε ετοίμασε 250-300 ζεστά ευρόπουλα και εδώ είμαστε να σου προτείνουμε κάτι βαρβάτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HighT3ch Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 +1 σε οτι λενε τα παιδια. Η καλυτερη υδροψυξη ειναι η custom υδροψυξη. Απο κει και περα εκει που θελει μερακι ειναι να τα τακτοποιησεις ολα σε ενα "κουτι" ή στο case σου για να ειναι καλαισθητο το αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 για προτεινεται μια καλη custom ρε παιδια για το συστημα της υπογραφης μου αν μπορειτε. μεχρι 300?.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kobogia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Είμαι όλος "μάτια"... Ας πούμε οτι διαθέτω 200 - 300 ευρώ. Τι εννοείτε όταν λέτε custom? Να την φτιάξω μόνος μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 κάτι τέτοιο στα πρόχειρα είναι αρκετό για cpu + vga οι ανεμιστήρες μπορούν να γίνουν 3 αντί για 6 αν και το puss/pull αποδίδει καλύτερα σε load και ιδικά με πάνω από 2 block για σφιγκτήρες μπορείς να βάλεις απλά δεματικά καλωδίων νερό μπορείς να βάλεις απιονισμένο από το φαρμακείο τις γειτονιάς σου μαζί με 2 κουταλιές οινόπνευμα και 2-3 σταγόνες algon και με 3 μέτρα σωλήνα είσαι καλά αλλά έβαλα 4 για να είμαστε σίγουροι γιατί και εγώ την πρώτη φορά που έστησα νερά χάλασα 6 μέτρα και στο τέλος χρειάστηκα 2,5 μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 + 1 for Vatos_Lokos my man!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kobogia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ πολύ Vatos και βρίσκω την λύση σου πολύ εξειδικευμένη... και λίγο ακριβή...αλλά το καλό είναι και ακριβό. Μου άρεσαν όλα όσα μου πρότινες με μια μικρή αλλαγή στο block της VGA που έβαλα αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976861&product=958786 λόγο του ότι υποστηρίζει την 8800GTX που έχω. Θέλω να σε ρωτήσω όμως και κάτι ακόμα... 1) Αν έχεις καμία ιδέα πώς να στηρίξω το ψυγείο;(Μήπως ξέρεις αν έχει καμιά βάση μέσα...) 2) Με ποιά σειρά να συνδέσω τα πράγματα ώστε να μου ψύχει αποτελεσματικά την CPU και την VGA; (Μήπως θα ήταν καλύτερα να προσθέσω ένα ακόμα ψυγείο μεταξύ CPU και VGA....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 μην πάρεις block με plexy θα το μετανιώσεις πικρά και αυτό που σου έδωσα κάνει για 8800 το έχω και εγώ και είναι και πολύ καλό το ψυγείο το στηρίζεις με πατέντα πάνω κάτω έξω όπου θeς εσύ η σειρά που έχω εγώ και νομίζω εγώ πιο σωστή είναι tank > pump > radiator > cpu > chipset > vga > tank έτσι το έχω εγώ βγάλε το chipset και έχεις την σειρά που θeς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kobogia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Για ποιό λόγο θα το μετανιώσω το Plexy ? Αυτό το waterblock που μου έδειξες είναι αυτο... http://www.swiftnets.com/products/mcw60-R.asp και δίνει ξεχωριστές ψύχτρες για τις μνήμες ενώ αυτό που σου έδειξα καλύπτει και τις μνήμες...πιστεύω πως θα κάνει καλύτερη δουλειά.(χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) Όσο αναφορά την σειρά θα κάνω μια μικρή διόρθωση... radiator > tank > pump > cpu > vga για τον λόγο οτι η αντλία θα είναι καλύτερα να δουλεύει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες και να μην έρχεται κατευθείαν το ζεστό νερό απο την vga...(λιγότερες φθορές , χαμηλότερες θερμοκρασίες στην αντλία) Κάλο θα ήταν να πάρουμε και μια γνώμη υδραυλικού σε αυτό το θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 η σειρά που σου λέω εγώ πάει το νερό όσο πιο κρύο γίνετε στα block, έτσι όπως λες εσύ έχεις την μεγαλύτερη πίεση το οποίο το χρειάζεσαι μόνο σε ελάχιστα block πια και αν έχεις μικρή αντλία η αντλία δεν επηρεάζει την θερμοκρασία του νερού.... όχι plexy γιατί αν το παρακάνεις με τα ρακόρ θα αρχίσει να χάνει και θα κλαις hardware αν θες full cover οπωσδήποτε αν και δεν έχει καμία διαφορά από τα κανωνικά τότε κάποιο με acetal καπάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kobogia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δεν λέω να επηρεάσει η αντλία την θερμοκρασία του νερού αλλά το αντίθετο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 δεν σε πιάνω φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis7777 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Vatos αν δεν βάλεις υδρόψυξη στην κάρτα γραφικών αυτή είναι η σωστή σειρά? tank > pump > radiator > cpu > chipset > tank?? Και αν δε βάλεις ούτε στο chipset αυτή? tank > pump > radiator > cpu > tank?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.