mihachris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 γεια σας!!!! λοιπον επειδη το converxtodvd εχει πολυ λιγα μενου για να προσθεσεις στο dvd ου θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποιο σιτε απο οπου μπορω να κατεβασω διαφορα μενου.αν μπορειτς να μου προτεινετε και μενου για συγκεκρειμενες ταινιες θα το προτιμουσα!ελπιζω να εγινα κατανοητος! ευχαριστω!!!!);)
leftermann Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 δεν ξέρω αν μπορείς να προσθέσεις δυνατότητες δημιουργίας μενού στο ConvertXtoDVD, αν και δεν νομίζω. Εγώ πάντως κωδικοποιώ με το convertXtoDVd αποεπιλέγοντας την διμηουργία μενού, σώζω στον σκληρό, και αν θέλω καλύτερα μενού τα φτιάχνω με το nero vision.
gfilippas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Απ' όσο ξέρω και εγώ στο converxtodvd δεν έχεις τέτοια δυνατότητα.
AGGANIS13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 H Τελευταια εκδοση του convertxtoDvd (νομιζω 3.0.1 ver) εχει πολυ περισσοτερα μενου. Αξιζει να την δεις....
mihachris Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 H Τελευταια εκδοση του convertxtoDvd (νομιζω 3.0.1 ver) εχει πολυ περισσοτερα μενου.Αξιζει να την δεις.... φιλε μου αυτην την εκδοση εχω...παρολο που εχει αρκετα μενου ειναι πολυ κλασικα και δεν ειναι καθολου ωραια.θα ηθελα μενου που να ταιριαζουν στον τυπο της ταινιας.γιαυτο θα ηθελα περισσοτερα ειδη μενου...
gfilippas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Θα συμφωνήσω απόλυτα για τα μενού που υπάρχουν στην έκδοση 3.0.1. Δεν αξίζουν μία. Αυτά που μπορεί να κατεβάσει κανείς για το nero vision είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.